Ayın 11'i de bizim ay dönümümüz . Gerçi 5 sene oldu ay mı kaldı artık.
Maşallah Allah daim etsin bizimde bu mayıs 3 yıl olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 11'i de bizim ay dönümümüz . Gerçi 5 sene oldu ay mı kaldı artık.
merhaba kızlar bende mayıs gelini olucağım inş. düğünüm 3 mayısta
Selamlar kızlar, almorcum yakalamış beni canım herşey yolunda çeyiz bakmıyorum çoğu şeyim var diye beyaz eşya yı boschtan alıcaz yakın zamanda model belirledik bayi gezdik karar verdik nihayet canım
Kızlar umarım iyisinizdir hazırlıklar nasıl
selam arkadaşlar bende muhtemelen mayıs gelini oluyorum :) ama biraz düşünceliyim açıkcası bi taraftan mutluluk had safhada ama bi taraftan da korkuyorum sanırım :) sizde durumlar nasıl ?
hoşbulduk canımmm
Kızlar nişan için bana ilk dans parçası önerir misiniz?
Aklımda olanlar:
Zuhal Olcay-Pervane
Nilüfer-Ta Uzak Yollardan
Yonca Lodi-Emanet
Yabancı parça istemiyorum kimse bir şey anlamıyor konuklardan doğru düzgün o coşku olmuyor sonra.
selam arkadaşlar bende muhtemelen mayıs gelini oluyorum :) ama biraz düşünceliyim açıkcası bi taraftan mutluluk had safhada ama bi taraftan da korkuyorum sanırım :) sizde durumlar nasıl ?
Almorcum zaten gelin olup gidicen aynı ben ya bende dolap almıştım şu anda gülüyorum boşa masraf ettiğimi düşünüyordum bir ara
Hazır yazlık klasik giyim inmişken birkaç parçada ataydın kenara ben işe başlamadan önce ara ara klasik giyim almıştım üniversite sonda kış indirimden almıştım seneye işe girersem diye hala giyiniyorm acaip işime yaramıştı
Canım heyecanını anlıyorum dilerim herşey çok güzel olur canım
Canım yonca lodiyi ziyalar olacayı beğeniyorum ama Nilüfer'in o şarkısını pek sevmiyorum pervane düğünde olur bence hemen sana fikir vereyim
Pasta için Göksel senden başka
İlk dans ve giriş için nişan dışarda yapsaydım candan erçetin bahar olurdu
İlk dans parçaları sevdiklerim from this moment ve historia de un amir
herkese merhaba arkadaşlar.. almor şimdi 18 mayısı görünce aklıma geldi... nasip olursa bende 18 mayısta evleneceğim..salonu tuttuk amaa nişanlım askerde olduğu için artık düğün tarihini bile düşünmez oldum.. senin yazını görünce aklıma geldi bende 18 mayısta evleniyorum diye şafak saymaktan düğün tarihini saymaya vakit yok yaa
Maşallah Allah daim etsin bizimde bu mayıs 3 yıl olucak
Öneriler için çok teşekkür ederim kızlar.
Şunlarda karar kıldık gibi:
Giriş: Melih Kibar-Mesaj
İlk dans: Nilüfer -Ta Uzak Yollardan
Pasta: Benim telefon melodim olan Bond-Victory.
Bond Victory bizim girişimiz olabilir onu giriş için düşünüyorum
hoşgeldin canım aaa ne güzel anaa şu zaman geçse de artık sevdiceklerimize kavuşsak
valla canım yaaa dugunun konusulması bıle heyecan verıyo
düğün müzikleri için daha erken bence :)
Sığmadı canım ya iş için de kıyafetler alınca zaten benim odamda eskiden çalışma masam ve kitaplığım vardı işe girince artık ders çalışmam sona erdiği için onları attık kitaplarımı da koliledim yeni evime geçince kitaplık yapacağım kendime odama gardrop alıyorum bu yüzden bu zaman kadar annemlerin 6 kapılı gardrobunu annem , babam ve ben üçümüz kullanıyorduk şimdi sığamadık artık. Tepe homedan çok uygun bir fiyata aldım hem de ilerde ya evime götürüp küçük odama koyacağım ya da annemler de taşınacak bir yıl içinde onlar kullanacak bakalım.
Ne güzel aynı tarihlerde evleniyoruz hayırlısıyla askerliği de atlatırsınız inşallah 1,5 yıl önce biz de o yollardan geçtik sabırlar diliyorum.
Size de maşallah canım Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah.