Sen Nişan heyecanını bana sorr bana :)))))
Ayy senin 12 güncük kalmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Nişan heyecanını bana sorr bana :)))))
15 ay.. Zaman geçmiyor. Bir de ordaki yalnızlıklarından dolayı kaprisleri olur.. Sende bu sorunu yaşıyosan sabret o an ki durumundan kaynaklanıyordur.. Ya biz hep gece mesajlaşırken ilk geldiği günün o anın hayalini kurarak yatıyorduk.. Olabildiğince moral vermeye çalıştım hep sende öyle yap..En büyük dayanağı sensin unutma.. Benim belirli yaptığım bişey yoktu.. Açıkcası iki üç ay hiç yokluğuna alışamadım.. Acemi birliğinde haliyle arayıp soramıyodu da, usta birliğinde en azından sesini duyabiliyorum diye avuttum kendimi.. Çarşı izinlerinde kamerada konuşuyorduk o da birazcık da olsa insana iyi geliyor Sadece sabrediceksin iyi olması için dua ediceksin canım.. Karamsar olma sakınn :*
Bizden bir hafta önceymiş bizimki de 18 mayıs pazar olacak kısmetse. 27 ekimde de nişanımız var onun heyecanı sardı şimdi.
Çok şükür öyle sorunumuz yok canım ya evet hayal kuruyoruz ve her zaman en büyük dayanağı oldum :) canım allahtan mesajlaşıyoruz her dk görüntülü konuşuyoruz çok şükür
ah canımsın sen benim az kalmış ay ay ay benimkio tarihlerde izinde oluyorr oh şükür
Ayy senin 12 güncük kalmış.
Ooo görüntülü hemde daha nolsunn.. :) Sevdiği askerde olup konuşma imkanları olmayanlar da var.. Haline şükret kötü düşünme hiç :) Görüntü de varsa tamamdırr. Hemencik geçer :)
Ayy evet :) Çok heycanlıyım.. Başörtü nişanlık makyaj herşey nasıl olcak merakla bekliyorum.. :))))
evet 31 gün sonra izne gelcek kıızzz
Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah .
Yarısı bitmiş zaten.. Ha gayret bu kadarı bittiyse kalanı da biter.. 400lerde olduğun zamanlar bile geçti dimi :) Oyy ne güzel bol bol hasret giderr :)
sen ne iyi geldin bana böyle yaaaaaa
Herşeye iyi yönden bak canım.. İlerde bu yaşadıklarınızın hepsini çocuklarınıza anlatırsınız inşallah.. Hepsi birer anı olarak kalacak.. Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür, büyük sevgileri güçlendirir.. Bu yazıyı o yokken görmüştüm daha da hiç unutmadım.. Siz birbirinizi sevdiğiniz sürece bu küçük ayrılıklar vızz gelir :)
dimi hay ağzın bal yesin
Sen sıkılınca bana gel kıyamam ya Çok da tatlı dillisin maşallah :) İnşallah hep böyle yüzün güler canım:)
almor nişanlan artık :) yeni gelincikler sizde hoşgeldiniz
Herşeyin hayırlısı ALLAH mutluluk ve huzuruda bir arada versin:)
11 mayıs diye düşünüyoruz canım
Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Bizim düğün tarihimiz 18 mayıs düğün yerimizi ayarladık İstanbul'da isen bence bir an önce ayarlamaya bak sonra istediğin tarihe yer bulunamayabiliyor.
Sen de hoşgeldin canım aramıza tarihin belli mi?
aramıza hoş geldin canım ayy bizde 11 mayıs düşünüyoruz inşallah dileğimiz tarihte olur düğündaş oluruz
Hoşbulduk canım ne güzel almışsınız tarihinizi hayırlı olsun bizde 11 mayıs düşünüyoruz ama daha tarih alamadık alıcaz inşallah 1 -2 haftaya istanbuldayım canım Avrupa yakasında