hoşbuldum canım, ay inşallah kızzzzzz
avrupa yakasındayım bende kız
Hoşbulduk canım ne güzel almışsınız tarihinizi hayırlı olsunbizde 11 mayıs düşünüyoruz ama daha tarih alamadık alıcaz inşallah 1 -2 haftaya istanbuldayım canım Avrupa yakasında
almor nişanlan artık :) yeni gelincikler sizde hoşgeldiniz
merhaba kızlar bende mayıs gelini olucağım inş. düğünüm 3 mayısta
Selamlar kızlar, almorcum yakalamış beni canım herşey yolunda çeyiz bakmıyorum çoğu şeyim var diye beyaz eşya yı boschtan alıcaz yakın zamanda model belirledik bayi gezdik karar verdik nihayet canım
Kızlar umarım iyisinizdir hazırlıklar nasıl
nerde oturuyorsun canım daha doğrusu düğün salonunu nerde tutmayı düşünüyorsunuz birde aynı yeri tutarmışız
Kızlar nişan için bana ilk dans parçası önerir misiniz?
Aklımda olanlar:
Zuhal Olcay-Pervane
Nilüfer-Ta Uzak Yollardan
Yonca Lodi-Emanet
Yabancı parça istemiyorum kimse bir şey anlamıyor konuklardan doğru düzgün o coşku olmuyor sonra.
Bizim hazırlıklar da şimdilik nişan için bohça işiyle uğraşıyoruz geçen hafta annem ben kayınvalidem eminönüe gittik iç giyim, pijama filan aldık ben de sözlüme bir şeyler aldım daha önce çoğu şeyini almıştık zaten bir dahaki haftada bana elbise, ayakkabı, çanta, makyaj malzemeleri filan alınacak. Onun dışında pazartesi günü iş başı yapıyorum onun heyecanı sardı biraz iş için alışveriş yaptım daha çok kumaş pantolonlar, etek, ceket, gömlek, bluz ,hırka filan. Şimdilik babam aldı ama ilk maaşımdan ona vereceğim şimdiden maaşın yarısı gitti. Bir de aldıklarım sığmadı dolaba odama 3 kapılı gardrop aldım tepehomedan. Çeyiz işine vakit yok resmen bu aralar.
KIZLAR!!bende sanırım mayıs gelini olucam 11 mayıs yada 18 mayıshaftasonu dugun tarıhı net konusulacak ama genelde bu tarıhleri dusunuyoruz...
selam kızlaaar
ama ben bu topiğii unuttum biraz sanırıım
nasılsınız,hazırlıklar ne durumda :)
ben hala öyle boş boş günü bekliyorum
ay saol kız yerimm seni ekle faceden
Bizden bir hafta önceymiş bizimki de 18 mayıs pazar olacak kısmetse. 27 ekimde de nişanımız var onun heyecanı sardı şimdi.
Tamam.. Özel mesaj gönderemiyorumki burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?