2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

bizim düğün tarihi oynak bakalım yılbaşına ne çıkacak torbadan :)

Selamlar kızlar, almorcum yakalamış beni canım herşey yolunda çeyiz bakmıyorum çoğu şeyim var diye beyaz eşya yı boschtan alıcaz yakın zamanda model belirledik bayi gezdik karar verdik nihayet canım

Kızlar umarım iyisinizdir hazırlıklar nasıl

Kızlar nişan için bana ilk dans parçası önerir misiniz?
Aklımda olanlar:
Zuhal Olcay-Pervane
Nilüfer-Ta Uzak Yollardan
Yonca Lodi-Emanet

Yabancı parça istemiyorum kimse bir şey anlamıyor konuklardan doğru düzgün o coşku olmuyor sonra.

Bizim hazırlıklar da şimdilik nişan için bohça işiyle uğraşıyoruz geçen hafta annem ben kayınvalidem eminönüe gittik iç giyim, pijama filan aldık ben de sözlüme bir şeyler aldım daha önce çoğu şeyini almıştık zaten bir dahaki haftada bana elbise, ayakkabı, çanta, makyaj malzemeleri filan alınacak. Onun dışında pazartesi günü iş başı yapıyorum onun heyecanı sardı biraz iş için alışveriş yaptım daha çok kumaş pantolonlar, etek, ceket, gömlek, bluz ,hırka filan. Şimdilik babam aldı ama ilk maaşımdan ona vereceğim şimdiden maaşın yarısı gitti. Bir de aldıklarım sığmadı dolaba odama 3 kapılı gardrop aldım tepehomedan. Çeyiz işine vakit yok resmen bu aralar.

nerde oturuyorsun canım daha doğrusu düğün salonunu nerde tutmayı düşünüyorsunuz birde aynı yeri tutarmışız

canım ben bayrampaşada oturuyorum, düğün olmıcak bizim nikah olucak,salonu kına için tutucam,gelsin şu 2014

özcan deniz hayat arkadaşım
tek geçerim!

Almorcum zaten gelin olup gidicen aynı ben ya bende dolap almıştım şu anda gülüyorum boşa masraf ettiğimi düşünüyordum bir ara

Hazır yazlık klasik giyim inmişken birkaç parçada ataydın kenara ben işe başlamadan önce ara ara klasik giyim almıştım üniversite sonda kış indirimden almıştım seneye işe girersem diye hala giyiniyorm acaip işime yaramıştı

Canım heyecanını anlıyorum dilerim herşey çok güzel olur canım

Canım yonca lodiyi ziyalar olacayı beğeniyorum ama Nilüfer'in o şarkısını pek sevmiyorum pervane düğünde olur bence hemen sana fikir vereyim

Pasta için Göksel senden başka
İlk dans ve giriş için nişan dışarda yapsaydım candan erçetin bahar olurdu

İlk dans parçaları sevdiklerim from this moment ve historia de un amir

KIZLAR!!bende sanırım mayıs gelini olucam 11 mayıs yada 18 mayıshaftasonu dugun tarıhı net konusulacak ama genelde bu tarıhleri dusunuyoruz...

selam kızlaaar

ama ben bu topiğii unuttum biraz sanırıım

nasılsınız,hazırlıklar ne durumda :)
ben hala öyle boş boş günü bekliyorum

selam kızlaaar

ama ben bu topiğii unuttum biraz sanırıım

nasılsınız,hazırlıklar ne durumda :)
ben hala öyle boş boş günü bekliyorum

hoşgeldin canım,sen yokken bende dahil oldum topiğe
iyiyim ben kend, adıma,yani iyi olmaya calısıyorum :)

almor pervane benim favorima ama ben zuhal olcay yorumunu begenmiyorum özdemir erdoğan tercihim

tutku nerdesin sen kulaklarını çekicem :)

Bizden bir hafta önceymiş bizimki de 18 mayıs pazar olacak kısmetse. 27 ekimde de nişanımız var onun heyecanı sardı şimdi.

herkese merhaba arkadaşlar.. almor şimdi 18 mayısı görünce aklıma geldi... nasip olursa bende 18 mayısta evleneceğim..salonu tuttuk amaa nişanlım askerde olduğu için artık düğün tarihini bile düşünmez oldum.. senin yazını görünce aklıma geldi bende 18 mayısta evleniyorum diye şafak saymaktan düğün tarihini saymaya vakit yok yaa

selam arkadaşlar bende muhtemelen mayıs gelini oluyorum :) ama biraz düşünceliyim açıkcası bi taraftan mutluluk had safhada ama bi taraftan da korkuyorum sanırım :) sizde durumlar nasıl ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…