2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

hayırıdr cnm nie atıyomussun nişanı

İki aydır görüşemiyoruz doğru düzgün bugün aradım ama elli kere aksam görüşelim dedi bekle bekle adam yok aradım yine nerdesin dedim ablasına gitmiş sohbet ediyoruz dedi ya zaten kaynanam ayrı bi olay herseyi onun begenmesi lazım giydiklerime bile karısıyo

8 yıldır birlikteyiz ilk defa bu sekilde dawranıyo tamm kaynanamı anlıyorum Zaten cok sıcak bakmıyodu ewlilik olayımıza ama korayda anam bacımdan baska bişey demiyo ya kızlar ben artık bilmiyorum bi ömür sonuçta zehir olmasın cokta sewiyorum ama sewgim yeter mi yada o annesiyle benim aramda cok kalır mı bilmiyorum....

bacım sen iyisi mi al sevdiceğini karşına bi güzel konuş bu iş sarpa saracak gibi

Hayırlı olsun canım yenin işin. Bol BOl kazancın olur inşallah. Yaptığın nişan şekerlerinin resimlerini topiğimizde paylaşırsan seviniriz:) Bize de örnek olur hem:) Ben nişanı atlattım ama düğün için eğer vakit bulabilirsem düşünebilirim.

Bizde dün Televizyonlarımızı aldık bakalım yavaş yavaş bitiyo gibi:) Allah herkesin gönlüne göre versin.

Topiğimize hoşgeldin canımm

Benim nişanım bu yıl mayısta oldu ama hava çok güzel di hatta mayıs ayı boyunca 1 defa yagmur yağdı sadece. Kİ ben ist den bahsediyorum. Aslen İzmirliyim orda yağacağını hiç sanmam. Biraz ferah ortamları tercih etmeni öneririm. Çok fazla hava durumuna odaklanma strese sokuyor insanı.

Canım öncelikle yeni okudum yazını Allah yardımcın olsun. buna benzer bir durum kendi ailem içinde şahit olduğum için ne sonuçlar doğuracağını da az çok tahmin edebiliyorum.

Öncelikle nişanlın ile konuşmayı dene baktın olmuyo ailenle bu konuyu paylaş artık sevgili değilsin. Evliliğe bir adım kalmış ve inan sonradan keşke dememek için güzel dille amacını öğrenmek için nişanlın ile konuş. Erkeğin her konu da ( özellikle haksızken) ailesini savunması bana her zaman ürkütücü gelmiştir ve maalesef kayınvalideler de en sonunda istediğini elde etmiştir.

Sevgi, Aşk bir yerde hafif kalıyo. Kimse ile konuşmadan da nişanı atman mantıklı değil. Biraz kafanı dinle sonra konuş nişanlın ile sorunu algıla ve neden kayınvalidenin evliliğinize sıcak bakmadığını öğren bence.

teşekkür ederim hoşbuldum canım:))
risk almak ne kadar doğru bilemiyorum. en özendiğimiz günün "ıslak" geçmesi ürkütüyor düşününce
gönlümden geçen tabii ki açık alan(kır) düğünü ama...
sevgilim de biraz fazla temkinli biridir ve kapalı olmasını asıl isteyen o
madem İzmirliymişsin var mı bana önerebileceğin güzel mekanlar??

Kaynanaların çoğu aynı zatn bnmkide öyle ama pek takmıyorumm walla.sonuçta bu hayat bnm ben ona onu yeme içme giyme diye karışmıosam oda bana karışamaz bnce.tabi bu bnm düşüncem.Nişanlınada gelince bence iyi bi konuş bu kadar anneci olmak ne kdr iyi bilmiorum.İnş düzelir ve sorun yaşamazsın.Sen üzme kendini herşey olcağına varır :S

Sağol canım güzel dileklerin için amin. Paylaşırım tabi yapınca içine şeker koyup öyle süslemem lazım şekerleri de ekim başı gibi alacağım. Nişan davetiyemiz için de konu açtım oraya ekledim.

kızlar bende mayıs geliniyim inşallah ama 11 mayıs düşünüyoruz kısmet olursa :44: yer bakamadık daha nişanlımla siz aranzıda salon tutanlar varmı ? şimdiden tarih ayırtabiliyomuyuz
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallah ayy çok heyecanlıyım ben daha çeyizlerim bile tam değil :18:

hoşgeldin cnm Ben yarın gidip bakıcam inş salon.Bence şimdiden tutmakta fayda var.Bu kadar mayıs gelini varken yer kalmaması çok büyük risk bence Ama nikah için ocakta başlıyo diye biliyorum.Bu arada benmde herşeyim tmm deil bu kdr stres yapma.Bizim bu kdr problem yaptığımız seyler o kdr çabuk halloluyoki sonrada nie bu kdr kafa yormuşum diyosun.Herşey istediğimiz gibi olur inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…