hayırıdr cnmnişanı atmak üzereyim kızlar kimse yok mu yaa napıcagımı bilmiyorum artık
HoşbuldukkkkHoş geldiiin :) nerede bu mayıs gelinleri yahu hepsi çeyiz alışverişinde mi acaba :)
hayırıdr cnmnie atıyomussun nişanı
8 yıldır birlikteyiz ilk defa bu sekilde dawranıyo tamm kaynanamı anlıyorum Zaten cok sıcak bakmıyodu ewlilik olayımıza ama korayda anam bacımdan baska bişey demiyo ya kızlar ben artık bilmiyorum bi ömür sonuçta zehir olmasın cokta sewiyorum ama sewgim yeter mi yada o annesiyle benim aramda cok kalır mı bilmiyorum....
Ne güzel bol düğünlü gelinli günler olmuş canım.Ben de işle ilgili şeylerle uğraşıyorum 2 haftadır evrakları topladım onlar uğraştırdı biraz teslim ettim sonunda iş için klasik kesim iş kıyafetleri aldım kendime normalde öyle ütülü kumaş pantolonlar, etekler, ceketler, topuklu ayakkabılar filan giymem hiç çeyiz vakit olmadı valla bu ara sadece beyaz eşyalarımızı aldık artık maaşımı aldıktan sonra çeyize kaldığı yerden devan edeceğim . Dün de sözlümle nişan davetiyelerimizi seçtik 14 eylülde teslim alacağız bir de yine geçen hafta nişanda misafirlerimize dağıtacağımız nişan şekerlerimizin malzemelerini aldık evde kendim yapacağım.
merhaba herkese,
siteyi yıllardır takip ederim ama bu ilk mesajım. bundan sonra devamı gelecek kesin :) ben de 2014 Mayıs gelini olacağım inşallahh. şu günlerde İzmirde düğün mekanı aramaktayım. Önerileriniz var mı? Mayıs ayında yağmur riskini düşünerek kapalı mekan düşünüyoruz.???Yemekli düşünmüyoruz ama basit bir şey de istemiyorum. Engin yardımlarınızı yeni arkadaşınızdan da esirgemezsiniz değil mi?
8 yıldır birlikteyiz ilk defa bu sekilde dawranıyo tamm kaynanamı anlıyorum Zaten cok sıcak bakmıyodu ewlilik olayımıza ama korayda anam bacımdan baska bişey demiyo ya kızlar ben artık bilmiyorum bi ömür sonuçta zehir olmasın cokta sewiyorum ama sewgim yeter mi yada o annesiyle benim aramda cok kalır mı bilmiyorum....
Topiğimize hoşgeldin canımm
Benim nişanım bu yıl mayısta oldu ama hava çok güzel di hatta mayıs ayı boyunca 1 defa yagmur yağdı sadece. Kİ ben ist den bahsediyorum. Aslen İzmirliyim orda yağacağını hiç sanmam. Biraz ferah ortamları tercih etmeni öneririm. Çok fazla hava durumuna odaklanma strese sokuyor insanı.
Kızlar konusmaya gidiyorum dua edin lütfen
Konuştuk bi sürü şey söyledim sadece haklısın dedi
Hayırlı olsun canım yenin işin. Bol BOl kazancın olur inşallah. Yaptığın nişan şekerlerinin resimlerini topiğimizde paylaşırsan seviniriz:) Bize de örnek olur hem:) Ben nişanı atlattım ama düğün için eğer vakit bulabilirsem düşünebilirim.
Bizde dün Televizyonlarımızı aldık bakalım yavaş yavaş bitiyo gibi:) Allah herkesin gönlüne göre versin.
kızlar bende mayıs geliniyim inşallahama 11 mayıs düşünüyoruz kısmet olursa :44: yer bakamadık daha nişanlımla siz aranzıda salon tutanlar varmı ? şimdiden tarih ayırtabiliyomuyuz
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallah ayy çok heyecanlıyım ben daha çeyizlerim bile tam değil:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?