2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

inşallah ama kucagma almadan bunu dıyemıyorm cunku bu duyguyu 6 kez yasadm ve umutlarım hep yarm kaldıı

Sehercim aklına kötü şeyler getirme. Ben hayirlisi diyorum.illa olcak demiyorum.vakti var diyorum.stres yapmıyorum. Ve bole olman daha iyi diolar hep.sende kendini rahat birak olumlu sonuclarini alicaksin canim

Sehercim aklına kötü şeyler getirme. Ben hayirlisi diyorum.illa olcak demiyorum.vakti var diyorum.stres yapmıyorum. Ve bole olman daha iyi diolar hep.sende kendini rahat birak olumlu sonuclarini alicaksin canim

inşallah saol hayatım allah razı olsunn

Günaydın kizlar.benim bugun 4.gun.cok buyuk agriyla uyandim sabah sabah .bel8m sirtim bacaklarim sizliyordu.bayag bi cektim.insallah normaldir.doktorlar adet agrisi gibi cekebilirsin demişlerdi.sizler nasılsınız?

Canim bende içiyorum o suruptan zarari yok dediler aldik hemen amabiraz gaz sorunu yapti bende:/

İlk gün bende de yaptı canım ama sonra geçti inanılmaz rahatlattı beni. Yatmadan tek ölçek içiyorum yetiyor.

Bugün gittim canım,başladık yine bantlara bakalım hayırlısı 5 haziranda kontrolüm var tekrar, sen nasılsın?
Ohh hayırlı olsun canım. tahmini transfer ne zaman olacak peki? Bir şey dedi mi?
Günaydın kizlar.benim bugun 4.gun.cok buyuk agriyla uyandim sabah sabah .bel8m sirtim bacaklarim sizliyordu.bayag bi cektim.insallah normaldir.doktorlar adet agrisi gibi cekebilirsin demişlerdi.sizler nasılsınız?

İlk günler bende de oldu canım. Normaldir bence bir sürü ilaç alıyoruz nasıl etki yaptığını bilmiyoruz ki...
Ben hiç transfer yaptırmamış gibiyim hiç belirtim yok. Pazartesiyi bekliyorum işte ama bazen çok umutsuzluğa düşünüyorum. Çok gel git yaşıyorum.

5.de kontrole gidecegim tahminim 9 yada 10 haziran olacak bakalım hayırlısı :)

5.de kontrole gidecegim tahminim 9 yada 10 haziran olacak bakalım hayırlısı :)
Hadi inşallah senin için de gün sayalım burda.Sonucu da çok güzel olsun inşallah:109:

Az önce eşim aradı kızlar gelirken test alayım mı diyor
Asla dedim Daha ağlamaya hazır değilim.
Off test günü yaklaştıkça olumsuz duygular basıyor beni iyice.Geçen seferde böyle olmuştu korkmaya başladım ben

kokohanteeess doktorumla konuştum.sınavlardan hemen sonra yapıcak transferi.sorun olmaz dedi :) 8 haziranda kısmet olursa alıcam dondurulmuşlarımı :):) çok mutluyum :)

kokohanteeess doktorumla konuştum.sınavlardan hemen sonra yapıcak transferi.sorun olmaz dedi :) 8 haziranda kısmet olursa alıcam dondurulmuşlarımı :):) çok mutluyum :)

Bak gördün mü boşa 1 ay bekleyecektin:)) Çok sevindim canım. Hayırlı olur inşallah.

Bak gördün mü boşa 1 ay bekleyecektin:)) Çok sevindim canım. Hayırlı olur inşallah.

ayni durumdayiz canim benim evde testim var pazar gününü bekliyor ama benim icimdeki heyecan ve umut sanki azaldi hüzne dogru gidiyor nasip anlamiyorum nedir sorun her gittigimizde hersey süper mükemmel hicbir sorun yok
benim doktoruma kalsa normal yollarla devam edin diyor 3 asilama 1 tüp negatifim var bu dondurulmusda cok ic acici degil

Canim inşallah güzel sonuclar alicaz

Aynı durumdayım canım ya umudum azaldı gibi Aşılamada da tüp bebekte de doktorlar hep diyor ki aa çok umutluyduk niye olmadı.
E ben anlamıyorum ki niye olmadı. Tamam nasipten öte yol yok ama en azından da tutmamasının bi sebebi vardır. Bi yandan pazartesi biran önce gelsin istiyorum bir yandan da çok ama çok korkuyorum. Eşim yine kendini kaptırmaya başladı. Yine üzülmek istemiyorum artık. Gerçekten aile olmak istiyorum ya(

Canim inşallah güzel sonuclar alicaz

İnşallah canım inşallah.

ben söyledim cok heveslenme dedim hissettigim hicbirsey yok dedim oda anladi zaten

Merhaba kızlar bende 20sinde buz bebeklerimi aldım geldim 3. Günüm bekliyorum hiç bir belirti yok sanki transfer olamamış gibi sadece aşırı akıntı var ilk denememiz

Merhaba kızlar bende 20sinde buz bebeklerimi aldım geldim 3. Günüm bekliyorum hiç bir belirti yok sanki transfer olamamış gibi sadece aşırı akıntı var ilk denememiz

hayirli olsun canim daha cok yeni 3. gün henüz belirti arama keyfine bak insallah pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…