- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
Can'ım tabiki alışma sureci günde tek uyku daha iyi artık biz 1 yasında geçtik kendileri istemedi gerci..düzen değiştirirken sancılı bi donem oluuo sonra oturur ins gece uyandığında kucağına alma sallama yatakta teskin etmeye calis emiyosa emzirip yap bu dediklerimi tabiki biraz sabret sonu iyi olacak insmrb arkadaşlar benim 17 aylık kızım var 1 haftadır uykusunu teke düşürdüm ama gerimi tepti bilmiyorum önceden 2 kere uyuyordu birinde saat 11de 2 saat 5 de de 1 saat uyuyodu akşam 10 da uykuya gidiyorduk ama tabi akşamları tam bi faciaydı artık ölüm geliyodu akşam uykusna yatırmak neyse araştırdım nette doktorada danıştım tek uykuya düşürdüm sabah 9 da kalkıyor 1 de uyutup 3 yada 3 bucuga kada çabalarımla uyuyor sonrada 9 a kadar dayandırıp uyutuyorum çok kolay uyuyo 5 dk bile sürmüyo ama bundan sonra olay başlıyo her 20 dk da bir uyanmaya başladı önceden 2 uyku uyurken 10 da uyuyoda 1 de uyanıyodu sonra saat başı yada 2 saatte bi uyanıyodu tam düzeltiyim derken iyice batırdım sanırım sabaha kadar sallıyorum inanın omuzlarım şuan nasıl agrıyor sabah 9 a kadar böyle devam ediyor napıcagımı şaşırdım arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin bu normlami yani alışma sürecimi yoksa tekr 2 uykuyamı geçsem