evet cnmKizlar hic okuyamadim gecmisi. Umarim herkes iyidir. Denizin son yazdigina baktim. Ben 3 yasina kadar hicbir sekilde seker vermeyecegim. Vereni de parcalarim diyrm simdiden. Cunku ilerde seker hastasi olmasina neden olan hucreler 2yasina kadar cogaliyrmus. Sonra duruyrmus. 2yasina kadar ne kadar seker yerse o hucreler o kadar artacak ve ileride seker hastasi olma riski de artacak. O nedenle biz bile evde seker cikolata yemiyrz. Bu yaz da dondurma yemeyecegiz, ne yapalim bir sene cabuk gecer. 3yas deme sebebim de disleri vs icin. Acelesi yok nasil olsa. 1 yastan sonra da az tuzlu veririm o kadar.
Iste anne var anne var cnm. Herkes anne olamiyr. Yazik gunah o bebege. Daha minnacikmis yavrum.evet cnm
doğru söylüyorsun
bir arkadaşım oğluna,şu an 11 aylık gofret veriyor,çocuk da alışkanlık olmuş,çatır çatır yiyor,genzine de yapışmıyor
hayretler içerisinde kaldım
Evet canım 1 hafta sonra geliyor ama ben napacağım 1 haftaya kadar onu düşünüyorum kara karaAh o kaynanalar. Bitecek sabret gelir yakinda annen 10 günlüktu gidiş değilmi. Canım ben 1 yaştan sonrada ozana az tuzlu vericem yemekleri sadece vücudu iyot ihtiyacını karşılasin yeter.tuzu zararlı. Ileri zamanda oluşabilecek yeme bozukluğuna karşıda şekeri uzun bir süre vermeyi düşünmüyorum ha tabi tatlı yiyecek muhakkak ama az şekerli sütlü tatlı falan tercih ederim heralde. Pasta gibi ürünlerden mümkün oldukça uzak tuturim
geçen ay büyümedi cnm
bu ay da büyümezse nörolojiye sevk edilecek
ben de senin gibi düşünüyorum cnm
Canım is yerinden izin alma konusunda ikna et. Sana o kadar ikna yöntemleri öğretimEvet canım 1 hafta sonra geliyor ama ben napacağım 1 haftaya kadar onu düşünüyorum kara kara
İnşallah hiç gerek kalmaz büyür kafası
Az önce konuştuk maalesef , annem annem dedi başka bir şey demediCanım is yerinden izin alma konusunda ikna et. Sana o kadar ikna yöntemleri öğretimannen şunu yapıyor bunu yapıyor girme hiç.
Tamam canım bakıyorum hemen.bencede çok güzel bir gündü. Teşekkürler :)Denizcim. Album yaptim cnm. Cok guzel bir gundu. Tesekkur ederim tekrar
Geçmiş olsun canım benim, ben muzlu muffin yapıyordum bi aralar, tadı çok güzel oluyordu. Üzerine krem şantiyle güzel bir görüntüsü de olabilir doğum gününde öyle yapmayı düşünüyorum ama ben daha hiç bir şey almadım sabahtandır netten bakıyorum ama ne yapayım nasıl yapayım nerede kutlayayım kararsızım .Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz bakayım.
Benim gözüm yine şiştidoktor uykusuzluktan ve yorgunluktan dedi. Cok şükür bugün iyi.haftasonu gece oturması nda eşim eşlik etti ogluma bende uykuya devam ettim.hem uyku yönünden hem koca yönünden hemde arkadaş yönünden ki bu arkadas CUTEHEART guzel bir hafta sonu geçirdim.
Bende aldim dogum gunu malzemelerini ama hala eksikler var tabi. Birde kuzkar aranizda cupecake tarifi bilen varmi
Canım internetteki tarifleri baktım ama bana denenmiş tarif lazım. Sen bana Muzlu muffinin tarifini yazarmisin. Ayrıca bunuda haftasonu dene güzel olursa haber ver :) ben yapsam Kimse yemez cope gider yazık olur.ondan denenmiş olan bana iyiDenizim bak böyle bir tarif gördüm acayip güzel görünüyor evde deneyeceğim bu hafta sonu inşallah http://www.lezzetli.com/yemek-tarifleri/hamur-isi/kek/cikolatali-muffin
Cnm.benim.Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz bakayım.
Benim gözüm yine şiştidoktor uykusuzluktan ve yorgunluktan dedi. Cok şükür bugün iyi.haftasonu gece oturması nda eşim eşlik etti ogluma bende uykuya devam ettim.hem uyku yönünden hem koca yönünden hemde arkadaş yönünden ki bu arkadas CUTEHEART guzel bir hafta sonu geçirdim.
Bende aldim dogum gunu malzemelerini ama hala eksikler var tabi. Birde kuzkar aranizda cupecake tarifi bilen varmi
Gecmis olsun canim bende almadim malzeme ama baslicam heralde bakinmaya...Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz bakayım.
Benim albumlerimi simdi gorebilirsin cnm. Ekeldim aeni.Sanirim hala fotograflarinizi goremiyorum herlade sizde benim albumu goremiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?