2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Kizlar hic okuyamadim gecmisi. Umarim herkes iyidir. Denizin son yazdigina baktim. Ben 3 yasina kadar hicbir sekilde seker vermeyecegim. Vereni de parcalarim diyrm simdiden. Cunku ilerde seker hastasi olmasina neden olan hucreler 2yasina kadar cogaliyrmus. Sonra duruyrmus. 2yasina kadar ne kadar seker yerse o hucreler o kadar artacak ve ileride seker hastasi olma riski de artacak. O nedenle biz bile evde seker cikolata yemiyrz. Bu yaz da dondurma yemeyecegiz, ne yapalim bir sene cabuk gecer. 3yas deme sebebim de disleri vs icin. Acelesi yok nasil olsa. 1 yastan sonra da az tuzlu veririm o kadar.
 
evet cnm
doğru söylüyorsun
bir arkadaşım oğluna,şu an 11 aylık gofret veriyor,çocuk da alışkanlık olmuş,çatır çatır yiyor,genzine de yapışmıyor
hayretler içerisinde kaldım
 
evet cnm
doğru söylüyorsun
bir arkadaşım oğluna,şu an 11 aylık gofret veriyor,çocuk da alışkanlık olmuş,çatır çatır yiyor,genzine de yapışmıyor
hayretler içerisinde kaldım
Iste anne var anne var cnm. Herkes anne olamiyr. Yazik gunah o bebege. Daha minnacikmis yavrum.
 
Evet canım 1 hafta sonra geliyor ama ben napacağım 1 haftaya kadar onu düşünüyorum kara kara
geçen ay büyümedi cnm
bu ay da büyümezse nörolojiye sevk edilecek


ben de senin gibi düşünüyorum cnm

İnşallah hiç gerek kalmaz büyür kafası
 
Evet canım 1 hafta sonra geliyor ama ben napacağım 1 haftaya kadar onu düşünüyorum kara kara


İnşallah hiç gerek kalmaz büyür kafası
Canım is yerinden izin alma konusunda ikna et. Sana o kadar ikna yöntemleri öğretim annen şunu yapıyor bunu yapıyor girme hiç.
 
Canım is yerinden izin alma konusunda ikna et. Sana o kadar ikna yöntemleri öğretim annen şunu yapıyor bunu yapıyor girme hiç.
Az önce konuştuk maalesef , annem annem dedi başka bir şey demedi sonuç yusufa annesi bakacak ben izin almayacağım.
 
Denizcim. Album yaptim cnm. Cok guzel bir gundu. Tesekkur ederim tekrar
 
Dun minnosuma dogum gunu malzemelerini aldim. Albume ekledim kizlar. Ankarada olan anneler Suluhandan (buyuk halin karsisi. Ulus da) alin. Soyle diyim, hani su resim cektirme cerceveleri var. Nettd 70tl diyr. Ben oradan 10tl ye aldim. Tum malzemelere 68tl ödedim. Aklinizda olsun.
 
Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz bakayım.

Benim gözüm yine şişti doktor uykusuzluktan ve yorgunluktan dedi. Cok şükür bugün iyi.haftasonu gece oturması nda eşim eşlik etti ogluma bende uykuya devam ettim.hem uyku yönünden hem koca yönünden hemde arkadaş yönünden ki bu arkadas CUTEHEART guzel bir hafta sonu geçirdim.

Bende aldim dogum gunu malzemelerini ama hala eksikler var tabi. Birde kuzkar aranizda cupecake tarifi bilen varmi
 
Geçmiş olsun canım benim, ben muzlu muffin yapıyordum bi aralar, tadı çok güzel oluyordu. Üzerine krem şantiyle güzel bir görüntüsü de olabilir doğum gününde öyle yapmayı düşünüyorum ama ben daha hiç bir şey almadım sabahtandır netten bakıyorum ama ne yapayım nasıl yapayım nerede kutlayayım kararsızım .
 
Cnm.benim.
Iyi olmana cok sevindim
 
Hu hu selam kizlar nasilsiniz simdi biraz sizleri okuycam birazcik kendimizden bahsediyim ...

Kizim iyi allaha sukurler olsun bende iyim ....ben diyet yapma telasina kapilirken duruya bi lokma daha yedirme telasina daliyorum...ama uzun olan kizim icin dr.u biraz zor kilo alir ince uzun maknken olcak annesi o takilma dior allaha sukur normal herseyi...kahwalti da pek sorun yasamiyoruz corba da da...ama yemek kismi biraz yipratici hep iki lokmada kalioruz denenmedik yontem kalmadi...

Ben herzaman ki gibi ariza bi tip olarak dolaniorum herseye kil kapiorum herkes ten ii ce uzaklastim hersey daha yipratici artik emmedigi halde uykusuz geceler artik kabuslar gormeme sebep oluyor cok daha fazla derdi benim kilerden onemli dertleri olan arkadaslarim tanidiklarim war allahim herkesin derdine dewa olsun ....

Suan cubuk kreker kemirerek goz yasim i damlatiorum krekere fatmagulun sucu ne acik bide...off nasi ozlemisim burayi nasil bakasim gelmis bos bos ekrana ne cok paylasimda bulunduk burda Ne cok yazdik agladik gozlerini gorduk sesimizi duyduk birbirimizin duru mirladi
 
Gecmis olsun canim bende almadim malzeme ama baslicam heralde bakinmaya...
 
Sanirim hala fotograflarinizi goremiyorum herlade sizde benim albumu goremiosunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…