Canım dün gece gördüm yusufun fotosunu. Onun o boncuk gözlerini severim. Maşallah maşallah.Canlarım günaydın;
Yusuf Eymen çok şükür artık tam emekliyor 2 dişimiz çıktı diğerlerini de bekliyoruzemeklemeyen dişi çıkmayan bebişlerimiz var Rabbim tez zamanda onlara da nasip etsin inşallahhhhh.
Annem ve babam tatil amaçlı İzmir'e gittiler bugün, kayınvalidem gil 10 gün bende kalacaklar sıkıntısız atlatırız inşallah, çok bağırıyor tam da emekleme zamanı aklım hep evde keşke çalışmasaydım dediğim zamanlardan biri yine, Rabbim çalışan annelerin yardımcısı olsun keşke çalışmasam ve yavrumu ben büyütsem bu aralar beni kimseyle paylaşamıyor yanıma biri yaklaştığı zaman basıyor çığlığı sonra da ağlıyor ilk günler hoşuma gidiyordu ama şimdi nasıl bi ruh haline büründü kendini ben olmadan yalnız mı hissediyor diye üzülüyorum
zor bir 10 gun olacak sanirim.
Bu arada seni kıskansin işte ne var çok harika bence. Dün akşam eşimi bir yere kayıt yaptırmaya gittik neyse orda bir sürü kız vardı oglumu elimden aldılar sevdiler öptuler. Benimkinde bir cilve bir isve kizlara