- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yillarrrrrrrrr.Kızlar çok mutsuzum bugün benim doğum günümdü ama kimse hatırlamadı gün içinde görümceme ve annemlere gittik ama onlar da unutmuş
Kızlar çok mutsuzum bugün benim doğum günümdü ama kimse hatırlamadı gün içinde görümceme ve annemlere gittik ama onlar da unutmuş
Tam 9 ayligiz ve demin pat diye emeklemeye basladi
1haftadir da desteksiz oturuyrdu
Oyy :) Olsun iyi ki varsin kii minigin en guzel kaniti,tum bisluklari kapatacaktir sevgisini ifade etmeye basladigindaaa
Nice yillariniz olsun birlikte,saglikla insallah :)
Masallah kuzucugunaa :) Artik hersey daha yorucu olmaya basliyor ama bi o kadarda keyifli cok sukur
Buarada kanama ve bas donmesinin normal dogum ve ya sezeryanla ilgisi olabilir belki canim,sen simdiden degerlerin icin destekle vucudu :)
Papatya doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere.Kızlar çok mutsuzum bugün benim doğum günümdü ama kimse hatırlamadı gün içinde görümceme ve annemlere gittik ama onlar da unutmuş
Hayırlı olsun. Aferin yusufa. Bizimki çabalıyor ama kolu kaldırıyor da popo yerde. Bir Anlık hırsla kaldırıyor popoyu bu seferde kol düşüyor.Tam 9 ayligiz ve demin pat diye emeklemeye basladi
1haftadir da desteksiz oturuyrdu
Ah ah papatya her gece bende diyete başlıyorum sonuç hala başlıyorum. Sen yap kilo ver banada yaz burdan. Sonra bende gaza geleyim belki başlarından kaynaklı kendimden nefret ediyorum bazen.Kızlar ben doğumdan sonra çok kilo aldım evlendiğimde 58 dim hamilelikten önce 67 doğuma 78 le gittim doğumdan sonra tartıldım eski kilomdaydım şuan 76yım acil kilo vermem gerek diyete başlıyorum ben
Ah ah papatya her gece bende diyete başlıyorum sonuç hala başlıyorum. Sen yap kilo ver banada yaz burdan. Sonra bende gaza geleyim belki başlarından kaynaklı kendimden nefret ediyorum bazen.
Masallah kuzuna. Benimki de babayi atti yataktan..zaten ikimizinkiler ayniydi hep kucakta. Genel olarak hala kucakta benimki. Oh yarasin balik cumaya aşı var bizim. Bakalim ne diyecekler. Buaralar diş derdinden yemek reddediyr. Yumurtayi sevmiyr. Suyla yediriyrm 2-3gunde 1kere. Tiksinmesin diye zorlamiyrm. Masallah diger verdigim herseyi sevdi.Merhaba güzel anneler papatya doğum günün kutlu olsun üzülme benim eşim de unutmuştu hem dogumgunu mu hem evlilik yıldönümünü..ama ben onunki ni hatırlıcam cumartesi günü gerçi unutmam imkansız sevgililer günü:)
minik kuşa gelince kaç gecedir bi huy edindi 2 saatte uyanmasi yetmiyormuş gibi bir de uyanip alkışlar oyunlar 1 saat 2 saat oturuyor oynuyor sabah olmuş gibi tabii ben mahvoluyorum onu tekrar uyutcam die esimi attık artık yataktan:) amacına ulaştı cadi kızım. .buara tv çok dikkatini çekiyor reklamda gözünü alamıyor bebek görse tv de tutmaya çalışıyor..heryer tehlike dolu evde çok korkuyorum..nekadar dikkat etsem de bi anda dusuveriyor ayakta durmayı dengesini saglayamiyor kanepelerden tutunarak yürüse de tay durmak derler bizim orda onu yapamıyor sanırım erken daha..cuteheart bizim de dün balık gunumuzdu biz Çipura kızım da mezgit yedi yanında patates soğan havuç la birlikte kagitta pisirdim ben de..yoğurt güzel yiyor yumurta hiç sevmedi zorla arkasından şu yetistirerek yediriyorum..ama hala tam anlamıyla öğün olarak yemiyor bencbence bu gittiğimde sorcam bakalım ne dicek hemsiremiz anne sütünü azaltmak der mi bilmiyorum çünkü emmekten yemek çok yemiyor gibi geliyor bana..dişi mız yok hala yaşını bekliyor sanırım bu arada doğumgünü planlarimiz başladı memeleketten kutlicz maaile:)
Merhaba güzel anneler papatya doğum günün kutlu olsun üzülme benim eşim de unutmuştu hem dogumgunu mu hem evlilik yıldönümünü..ama ben onunki ni hatırlıcam cumartesi günü gerçi unutmam imkansız sevgililer günü:)
minik kuşa gelince kaç gecedir bi huy edindi 2 saatte uyanmasi yetmiyormuş gibi bir de uyanip alkışlar oyunlar 1 saat 2 saat oturuyor oynuyor sabah olmuş gibi tabii ben mahvoluyorum onu tekrar uyutcam die esimi attık artık yataktan:) amacına ulaştı cadi kızım. .buara tv çok dikkatini çekiyor reklamda gözünü alamıyor bebek görse tv de tutmaya çalışıyor..heryer tehlike dolu evde çok korkuyorum..nekadar dikkat etsem de bi anda dusuveriyor ayakta durmayı dengesini saglayamiyor kanepelerden tutunarak yürüse de tay durmak derler bizim orda onu yapamıyor sanırım erken daha..cuteheart bizim de dün balık gunumuzdu biz Çipura kızım da mezgit yedi yanında patates soğan havuç la birlikte kagitta pisirdim ben de..yoğurt güzel yiyor yumurta hiç sevmedi zorla arkasından şu yetistirerek yediriyorum..ama hala tam anlamıyla öğün olarak yemiyor bencbence bu gittiğimde sorcam bakalım ne dicek hemsiremiz anne sütünü azaltmak der mi bilmiyorum çünkü emmekten yemek çok yemiyor gibi geliyor bana..dişi mız yok hala yaşını bekliyor sanırım bu arada doğumgünü planlarimiz başladı memeleketten kutlicz maaile:)
Kızlar uykusuzluktan dişten yakınıyoruz.inşallah biran önce dişler çıkar da rahatlarız. Dün dr. a gittik biz kızımın hırıltısı için önemli bişey değil dedi ilaç verdi.birde dili biraz yapışıkmış annem farketmişti ilerde konuşmasına yansırsa bakarız dedi...kilosunu çok buldu anne sütünü azaltıp ek gıdayı arttır dedi ama dedim ek gıdayla doymuyo mama yapıyorum diye.. Sürekli vermeyi dene dedi.. Kilosu 12buçuk boyu 78 hiç kilolu gelmiyo bana göre normal ama.
kilosu biraz fazla canım ama anne sütündense mama vermiyorsan yapacak bir şey yok...
benimki 10 kg ve doktorumuz ayına göre 1.5 kilo fazlası var diyor :)
Bizim cuma gunu aşı cnm.Merhaba arkadaşlar. Bu ara yoğunum yine. Bakamadım buraya. Nasılsıniz. Bizim perşembe günü doktor kontrolünü var. Bakalım nasıl geçecek. Pazarteside aşı günümüz. Hadi bakalım hayırlısı. Aranızda aşıyı yaptıran varmı. Sorunsuz geliyormuş genelde
Siz bizden öncesiniz yazarsın nasıl olduğunu. Yarın doktora gidiyoruz bizde akşam 5e aldım randevu.Kanda verecekBizim cuma gunu aşı cnm.