2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Papatya anne sütünden dolayi olan kiloya doktorlar bişey demiyor genelde ama neden öyle demişki doktorun. benimki de günde 3 ölçek alıyo oda gece uyanmalari fazla olursa. Çok değil verdiğin Mama ama yinede kilosu nu etkileyen mama midir acaba bilemiyorum. Benim ogluma versem yarım kilo yoğurt yer valla ama 125 gr veriyorum ben bi oyun olarak. Yiyor yani ozan ondan kilolu ama seninki yemiyor.

Cutecim benim ozanda ters doktor önce üstleri gelir dedi. Kabarık üst dişler.altta bişey yok daha.bakalim ilk hangisinin gelecek.

Selam kizlar okuyorum yawas yawas sizi
Bizde uykusuz geceler gecirioruz inanilmaz kotuyum regl oldum uzerine hemde napicam bu sters yorgunluk uykusuzluk falan bilmiorum sadece 2 disimiz war arkalari kasio arada ateslenio arada ishal oluo yani hic bos kalmioruz ....

D deniz1006 cnm. Uykusuzluk gerginlik yapiyr. Bana o sebep olmadi; baska turlu bir sinirdi benimki cnm. Tanimlayamiyrm.

Leotie Leotie calisan anneye daha da uykusuzluk. Ogluna da masallah..gayet guzel kilosu cnm masallah. Uzulme hic. saglikli olsun yeter.

Rose daisy Rose daisy cnm kizinin iyi olmasina cok sevindim. Ama kilosu banada biraz fazla geldi cnm. Mama vermesen. Ek gida yeterli. Allah korusun obezlik olursa sonra daha da zorlasirler. Eger sirf anne sutuyle kilolu olsa sorun degil cnm; ama mamayla kilo olursa dr.lar dikkat diyr. Benim oglum gecen ay 9kg ve 76cmdi. Suan 9.5kg ama boyunu bilmiyrm cnm.

Buarada diş gelemedi hala. Bakin boyle bizim. Ustler gelecek once; ters benim oglum :KK66:

Eki Görüntüle 1399932
Cute ya bizimde alt dişlerimiz gelmek bilmedi gece ağlayarak uyanıyor çok zorluk çekiyor geçen cuma misafirliğe gitmiştik 1 haftaya çıkar demişti bi teyze 3 güne kadar çıkmasını bekliyorum:KK45::KK55:

Selam kizlar okuyorum yawas yawas sizi
Bizde uykusuz geceler gecirioruz inanilmaz kotuyum regl oldum uzerine hemde napicam bu sters yorgunluk uykusuzluk falan bilmiorum sadece 2 disimiz war arkalari kasio arada ateslenio arada ishal oluo yani hic bos kalmioruz ....

Allah yardımcın olsun inşallah normale döner çok geçmiş olsun..Bizde hastaneden geliyoruz tekrar gidiyoruz hep aynı sağlıklı olsunlarda.. bir tanesi bu kadar zorken peş peşe nasıl 5 çocuk büyütmüşler aklım almıyo.

Kızlar siz kan ilacı veriyomusunuz bebişlere doktorumuz ver dedi kilosundan dolayı kana ihtiyacı olur diye ama eski doktorumuz hiç önermiyordu

Kızlar siz kan ilacı veriyomusunuz bebişlere doktorumuz ver dedi kilosundan dolayı kana ihtiyacı olur diye ama eski doktorumuz hiç önermiyordu
Ben vermiyorum canim.iki ayda bir kaninida olcturuyorum. Hep normal cikiyo. Cok sukur.haftaya persembe tekrar randevumuz var 9. Ay kontrolu ksnda alinacak tekrar. bakalim nasil cikacak

Ben vermiyorum canim.iki ayda bir kaninida olcturuyorum. Hep normal cikiyo. Cok sukur.haftaya persembe tekrar randevumuz var 9. Ay kontrolu ksnda alinacak tekrar. bakalim nasil cikacak

Anladım canım bende vermeme taraftarıyım şimdiye kadar vermedim doktor kilolu kansızlık olur deyince acaba diye düşündüm işte..bende vermeyeyim

Rose daisy Rose daisy canim yapmis 7 cocugu nie yaptin diene oldureim mi dien o tipler war ya allah yardimcilari olsun cok yazik ben o couklara aciorum ne kadina ne adama dunyadan bir haber ac sogukta buyuolar....bizim gibi dertleri yok onlarin okadar cocuk arasinda hangisiyle bizler gibi ilgelenebilir ki kinamiorum ama yazik...

Cok uzattim ama sinirlendim kaldiki ben ikinciyi disunemiorum immm olmaz imkansiz modundayim....

Kan ilaci hic wermedim ama beslenmesine burnundan sokarak deyim yerindeyse yogurdunu pekmezini hic bisiyini atlamasina izin wermiorum degerlerimiz de normal....zaten kan ilaci basla die coksoledi dr.muz bize ama ona okadar guwenmeme rahmen kullanmadim cunku nette fazlasinin gereksizin neler yyan etki yaptigi yazio du degere bakilmadan baslanamaz dio du iinsanlarda nasil kana bakio aaa dusuk basla kan ilacina dio ayni mantik yani....

Bide tahliller normal cikinca dio ki. Dr aynen damlaya vitamine dewam ah tezem benim ah

Yeni denemem kizlar :KK66:

Kıymalı Taze Fasülye Yemeği (9+): 9 ayımızın bitmesine 3gün kaldı. O nedenle 9+ dedim. Hem ailecek yiyebilecegimiz bir yemek hem de ogluma yeni bir lezzet olsun istedim. Yaz mevsiminde derin dondurucuya koydugum taze fasulyeyi kullandim.
Malzemeler
●Ailemize yetecek kadar taze fasülye
●1 adet kuru soğan
●3 adet ceviz büyüklüğünde dana kıyması (cunku 3 kisiyiz)
●3 tatlı kaşığı zeytinyağ
Yapılışı: Kuru soğan küçük küçük doğranır ve kıyma ile bir miktar suda 15dk pişirilir. Daha sonra düdüklü tencereye alınırak içersine fasülye, zeytinyağ ve yeterince su eklenir. 1.5 saat pişirdim ben. Oğluma yedirecegim kısmı ayırıp, çatalla ezerek yedirdim. Kendimize olan kısma da salçalı su yapıp bir sure daha pişirdim.

Yeni denemem kizlar :KK66:

Kıymalı Taze Fasülye Yemeği (9+): 9 ayımızın bitmesine 3gün kaldı. O nedenle 9+ dedim. Hem ailecek yiyebilecegimiz bir yemek hem de ogluma yeni bir lezzet olsun istedim. Yaz mevsiminde derin dondurucuya koydugum taze fasulyeyi kullandim.
Malzemeler
●Ailemize yetecek kadar taze fasülye
●1 adet kuru soğan
●3 adet ceviz büyüklüğünde dana kıyması (cunku 3 kisiyiz)
●3 tatlı kaşığı zeytinyağ
Yapılışı: Kuru soğan küçük küçük doğranır ve kıyma ile bir miktar suda 15dk pişirilir. Daha sonra düdüklü tencereye alınırak içersine fasülye, zeytinyağ ve yeterince su eklenir. 1.5 saat pişirdim ben. Oğluma yedirecegim kısmı ayırıp, çatalla ezerek yedirdim. Kendimize olan kısma da salçalı su yapıp bir sure daha pişirdim.

Yine döktürmüşsün canım bizim 9 ay bitmemize daha 3 hafta var o zaman denerim ellerine sağlık afiyet olsun oğluşuna..

Merhaba aylardır okuyorum yazdıklarınızı yazmadım hiç.Benim oğlum 31 mayıs doğumlu sizinkilerden küçüğüz yani..4.dişini çıkardı oğlum o sebepten mi bilmiyorum gün boyunca mz mz.Acaba yeterlimi gelmiyor yedikleri diyorum bazen. Bir gün boyunca neler yediğini merak ediyorum bebeklerinizin.
Biz sabah 9.5 kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi çorba akşam muhallabi ve akşam 9 gibi sebze yemeği yada tekrar çorba yiyip 10.30 gibi rezene içip uyuyo.aralardada emiyo sütüm çok sayılmaz.Devam sütü kullananları okudum acab bende vermelimiyim.

Merhaba aylardır okuyorum yazdıklarınızı yazmadım hiç.Benim oğlum 31 mayıs doğumlu sizinkilerden küçüğüz yani..4.dişini çıkardı oğlum o sebepten mi bilmiyorum gün boyunca mz mz.Acaba yeterlimi gelmiyor yedikleri diyorum bazen. Bir gün boyunca neler yediğini merak ediyorum bebeklerinizin.
Biz sabah 9.5 kahvaltı öğlen meyve püresi ikindi çorba akşam muhallabi ve akşam 9 gibi sebze yemeği yada tekrar çorba yiyip 10.30 gibi rezene içip uyuyo.aralardada emiyo sütüm çok sayılmaz.Devam sütü kullananları okudum acab bende vermelimiyim.

Merhaba hoşgeldin ben mama veriyorum ama çorba,muhallebi sevmiyo diye veriyorum eğer bebeğin sevip yiyorsa verdiklerin daha sağlıklı..eğer doymadığını düşünüyorsan çok da kilolu bi bebek değilse öğünü biraz daha arttırmanı öneririm böylece aç olup olmadığını da anlarsın..

Hosgeldin canim. Benimde sen gibi sutum cok yok. Ben mecbur kalinca mama veriyorum. Mesela gece uyutmaya zorlanirsam yada gunduz yemek yetmediyse.senin bebisin yedikleri yeterli gibi geldi bana. Mizmizlik hepsinde var canim ama sen yinede yetmiyor diye dusunuyorsan yemegini arttir yada emmesini en olmadi mamada verebilursin tabi. Benimkinin hala en sevdigi yemek meme ardindan mama biberonu gorunce zipliyo resmen.mesela bugun disaridaydik verdim mama bi gorsen hareketleri sanki 3 gundur ac sipa. Arada katil bizede bekleriz

Kizlar merhaba nasilsiniz. Bu ara hem disatida isim cok hemen geceli gunduzlu misafir bir rahat edemedim.insallah pazartesi rahatliycam.

Simdi ozan ishal degil ama kaka sayimiz artti. Gunde dorde cikti kaka ve en az ikisi tasiyor. Anlamlandiramadim bu durumu ondan sizinle paylastim

Cutecim eline saglik canim. Yusufa tavuk veriyormusun canim. Ben bir turlu guvenemiyorum tavuga ve vermiyorum. Veriyorsan nerden aliyorsun.tavuk konusunda kafam karisik.

birde kizlar ozanin neredeyse butun kiyafetleri lekeli ve ne yazikki cikmiyor. Bana bi oneride bulunun. Once normal deterjanla yikayip sonra kendi deterjaniyla yikamayi dusundim ama cesaret edemedim.ben bizimkileri bile iki kere duruluyorum yoksa kasiniyorum. Zaten pekmexin izleri bile gecmedi

Papatya ve denizcim. Tesekkurler kizlar. Afiyet olsun kuzulara.
Deniz. 1defa verdim tavuk. Annem firinda yapmis. Azicik yedirdim. Bildigimiz marka aldik. Benim de kafam karisik ama illaki hayata da uyum saglamak zorundalar. Her zaman koruyamayacagiz diye en azindan bildigim marka aliyrm. "Beypilic" misal. "Aytac" da olabilir.
Camasirina gelince.... Ankarasodamatik al cnm. Uzerindeki talimata uygun yika. Cift durulama yap ama yine bebek deterjani kullan. Veeeee demir lekesi bile yok oluyor :KK66: tek bir kiyafette bile leke yok biz de. Hatta esimin seneler once lekeledigi kiyafeti bile tertemiz yapti.

Buarada ben kan ilaci veriyrm. Ilk 6 ay kullanmadim sonra dr istegi uzerine basladim.

Gunaydi. Hanimler beni taniyan olurmu bilmiyorum ama 14 mayista dogum yaptim oglum utkuyukucagima aldim.aradan 9 ay sonra yenide hamileyim dun ogrendim 1 aylik.istesteretek oldu yaaim 32 bekleme isteemdik rbbimde hemen veri sukur

Gunaydi. Hanimler beni taniyan olurmu bilmiyorum ama 14 mayista dogum yaptim oglum utkuyukucagima aldim.aradan 9 ay sonra yenide hamileyim dun ogrendim 1 aylik.istesteretek oldu yaaim 32 bekleme isteemdik rbbimde hemen veri sukur
Hatirliyrm.ben cnm.
Hayirli olsun. Saglikla al kucagina.

Merhaba hatunlar;

Çok uykusuzum Yusuf Eymen kaç gecedir sürekli ağlayarak uyanıyor ve susmuyor benim de karnımda ağrı var üşüttüm sanırım , bir an önce dişler çıksın sağlıklı bir şekilde büyüsün yavrularımız inşallah:emir_bebek:

Maşallah canım :nazar: geceleri emmek için çok uyanıyor mu eğer kilo alımı iyiyse devam sütü verme derim ben. Veriyorum ama benim sütüm çok azaldı bitmek üzere ve oğlum çalıştığım için biberona alıştı maalesef.
Kizlar merhaba nasilsiniz. Bu ara hem disatida isim cok hemen geceli gunduzlu misafir bir rahat edemedim.insallah pazartesi rahatliycam.

Simdi ozan ishal degil ama kaka sayimiz artti. Gunde dorde cikti kaka ve en az ikisi tasiyor. Anlamlandiramadim bu durumu ondan sizinle paylastim

Cutecim eline saglik canim. Yusufa tavuk veriyormusun canim. Ben bir turlu guvenemiyorum tavuga ve vermiyorum. Veriyorsan nerden aliyorsun.tavuk konusunda kafam karisik.

birde kizlar ozanin neredeyse butun kiyafetleri lekeli ve ne yazikki cikmiyor. Bana bi oneride bulunun. Once normal deterjanla yikayip sonra kendi deterjaniyla yikamayi dusundim ama cesaret edemedim.ben bizimkileri bile iki kere duruluyorum yoksa kasiniyorum. Zaten pekmexin izleri bile gecmedi

Denizim kakasını çok yapıyorsa ya diş çıkacak ya da yediği bir şey dokunmuş olabilir. Biz köy horozu almıştık Yusuf'a bulana kadar da baya zorlandık kimse satmak istemiyor artık, satan da çok pahalıya veriyor, çok sevmişti baya bi yedi arada vermeye devam ediyoruz marketten alınan tavukları ama içim hiç rahat değil

Oyyy maşallah tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah:KK68:

X