Az da olsa care oldusa ne mutlu sana canim ben bir donem surekli rezene ile yasiorduk ewde aktardan alip kaynatiordum hem kendim hemde duruya iciriordum....Ama hemen kesme uyku duzene girsede rezene bagirsaklara falan da ii gelior ya her gun 30 40 ml dewam et dior dr. Lar..hani gazi war uyumadi basla bugece uyudu yarin keseim yapilmamalimis...senin de aklinda olsun ...Slm arkadaşlar.. rezenekızım çok huysuz ve yaramaz bi bebek. Uyku problemimiz çoktu. Ne gece uyuyodu nede gündüz. Uzun araştrmalarımın sonucnda humananın kimyonlu rezene çayını aldm. Şuan öncekine göre uykumz çok iyi. Sizinlede paylaşmk istedm..
Insanlarda gercekten merhamet kalmamisesim allah razi olsun cok destekci.iki iste calismasina ragmen her ise yardimci oluyo.kizimlada ilgileniyo.ikinciye deli gibi seviniyo.ama istanbuldayiz ve ailem izmirde.ablaminda 1yasinda oglu var.buyuk ana sinifnda.kiyamiyom onada psikolojim bozulmasin diye nolcak beraber bakariz yegenlerimi benimkilerle buyuturum sen iyi ol da diyo.ama onla da cok uzak evler.elbet ikisi anca bi iki sene zor olur ama sonrasi daha rahat.fakat saglik sorunlarmla bu bi iki sene gozumde oyle buyuyorki.rabbim saglik versin yeterki surunsem de bakarim bidiklarima.bu arada bugun kontrolde findigimi gordum.kalbi gup gup.ilk hamileligmmis gibi heyecanlandim:) 2hafta sonrada cinsiyet ogrencekmisiz:)
Yok canim karismadi kafam ankara universitesinde satiliyormus. Ordan alicam. Nasil yapildigini biliyorum zatende mayalara bir turlu guvenemedim. Birde kacinci ayda verilecek onu bulamadim.Ne guzel bilgi verdin sagol canim,yine de bugununuze sukur bu zamana kadar geldiniz..Sagsan rahatlasan diyecegim ama yine ayni etki sonucta,mastit olmada bir de..
Allah yardimcin olsun..
Devrilir ama oyle yapa yapa alisir canim,masallah kuzucugunaa..
Benim ki koltukta siraliyor,esimde erkenci ve cok hareketliymis hala da oyledir,cok kosturacam gb gorunuyor :)
Kucuk siselerde yanilmiyorsam aktarlarda ya da devlete ait gida sektoruyle ilgili bir yer soylemislerdi hatirlayamiyorum,kefir mayalari satiliyormus 1 kerelik,kucucuk bir siseydi canim..Hatta tvde gostermisti nasil mayalandigini ne kadar beklemesi gerektigini fln..
Zahide'nin programiydi canim ya aratsan velki cikar youtube'ta fln :))
Yardimci mi oldum kafani mi karistirdim anlayamadim kusura bakma :))
Biraz olsun rahatlattı bizi canım. Uzun bi süre devam etmeyi düşünüyorum faydasını görürsem eğerAz da olsa care oldusa ne mutlu sana canim ben bir donem surekli rezene ile yasiorduk ewde aktardan alip kaynatiordum hem kendim hemde duruya iciriordum....Ama hemen kesme uyku duzene girsede rezene bagirsaklara falan da ii gelior ya her gun 30 40 ml dewam et dior dr. Lar..hani gazi war uyumadi basla bugece uyudu yarin keseim yapilmamalimis...senin de aklinda olsun ...
Kimse kalmadi burda. Duzenli giren 5 kisi falan iste. Facedeki grup cok aktif. Uykununkesintisiz olmasi icin 1 yil daha gerekli galiba. birinin yanimizda yardim etmesi gerekli. Mesela kardesimin iki tane hep annem dibinde. 3. Yu dusunuyk birde. Bende bir taneye zor bakiyom.bizdede dis yok dha canim. Bugun gezerken 23 mayis dogumlu bir bebek gordum 6 disi vardi benim oglumdan 9 gun kucuk.Offf offf gercekten soyle kesintisiz bir gece uyucakmiyim hic bilmiorum ... Eski forum mumla ariorum resmen wc deyiz gezmekteyiz dr. Kapisindayiz herseyimizi yaziorduk nerde o gunler alintilayamiorum bile ...hic zewkli gelmior bu sekilde yazismak ama yarin ilk firsatta sikayet yerine tekrar dile getiricem....
Sizde cok yorgunsunuz diymi artik ii ce hic bisiye firsat bulmaz hala geldim saclarimi kestirdim cok az inanamazsiniz sanki yeniden dogdum nasil bir luks geldi nasil bir hawam geldi anlatamam size))
Bizde dis yok daha bu arada...
Gecmis olsun cnm.Kizlar bugun oglusum kakasini yaprken birden aglama krizine girdi. Ne oldugunu anlayamadik. Susturamayincada doktora gitmeye karar verdik. Tam o anda kaka yapmisti altini degistireyim dedim gitmeden. Tabi bu arada avaz avaz agliyo.bir actim altini felaket.hemen yagladim. Tabi daha baska seylerde yaptimda onlri hic yazmayayim. Insanin evladi soz konusu olunca yapamiyacagi yokmus. Neyse hemen yapti ve sustu. Yikadim bir guzel guzlde. Sanki hic bisey olnamis gibi gulup egleniyor
Kizlar bugun oglusum kakasini yaprken birden aglama krizine girdi. Ne oldugunu anlayamadik. Susturamayincada doktora gitmeye karar verdik. Tam o anda kaka yapmisti altini degistireyim dedim gitmeden. Tabi bu arada avaz avaz agliyo.bir actim altini felaket.hemen yagladim. Tabi daha baska seylerde yaptimda onlri hic yazmayayim. Insanin evladi soz konusu olunca yapamiyacagi yokmus. Neyse hemen yapti ve sustu. Yikadim bir guzel guzlde. Sanki hic bisey olnamis gibi gulup egleniyor
Tesekkur ederim.Ay iste kabiz ya canim.dun sabah normaldi bizim birden oldu yapamadi.bugun iyi sukur yapti. Biraz kati ama olsun. Dun gece cok beterdi.zeytin yagi iyi geliyoGeçmiş olsun canım benim kızımda çok ıkınıyo kaka yaparken çok az yapıyo ve katı, Rabbim yardımcımız olsun
Canim birde fark etmemissindir belki sanirim oferta seni soruyordu bugunGeçmiş olsun canım benim kızımda çok ıkınıyo kaka yaparken çok az yapıyo ve katı, Rabbim yardımcımız olsun
Koymaz olurmuyum canim ama olcagi varmis. Herseybitti o güldü ben agladim.Kizlar. Corba yada purelerine 1 cay kasigi zeytinyag ekliyrsunuz degil mi. Kabizligi da onluyr cunku.
Canim birde fark etmemissindir belki sanirim oferta seni soruyordu bugun
bizim ki de kaka yapamıyor
zeytinyağı vericem
inşallah işe yarar[/QUOT
Kizlar oglum 3 ayliktan beri kabizdi.ek gidaya gecince hergun kayisikurusunu suda pisirip ezip veriyorum. kayisu icine ceviz pekmez katiyorum yada sade veriyom.bazen icine zeytin yagida koyuyom masallh hergun yada gun asiri yapiyo.hergun bir armut yiyor.muz verdigum zmn kayisi yada armut katiyom.
Canim gordugun gibi bir turlu yazamiorum ..sana cewap 10 dk dir ugrasiorum yani...inistgramda dahi kadinlar kulubu adi altinda toplanmislar ..sitenin bu carpik hali bence ben gibi bir cok insanin sikayeti ve rahat yazisabildigi yeri tercih edior sanirim ....Kimse kalmadi burda. Duzenli giren 5 kisi falan iste. Facedeki grup cok aktif. Uykununkesintisiz olmasi icin 1 yil daha gerekli galiba. birinin yanimizda yardim etmesi gerekli. Mesela kardesimin iki tane hep annem dibinde. 3. Yu dusunuyk birde. Bende bir taneye zor bakiyom.bizdede dis yok dha canim. Bugun gezerken 23 mayis dogumlu bir bebek gordum 6 disi vardi benim oglumdan 9 gun kucuk.