2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Az da olsa care oldusa ne mutlu sana canim ben bir donem surekli rezene ile yasiorduk ewde aktardan alip kaynatiordum hem kendim hemde duruya iciriordum....Ama hemen kesme uyku duzene girsede rezene bagirsaklara falan da ii gelior ya her gun 30 40 ml dewam et dior dr. Lar..hani gazi war uyumadi basla bugece uyudu yarin keseim yapilmamalimis...senin de aklinda olsun ...

Rabbim yardım eder canım sağlıklı salih evlat olsunlar inşallah

Yok canim karismadi kafam ankara universitesinde satiliyormus. Ordan alicam. Nasil yapildigini biliyorum zatende mayalara bir turlu guvenemedim. Birde kacinci ayda verilecek onu bulamadim.

Biraz olsun rahatlattı bizi canım. Uzun bi süre devam etmeyi düşünüyorum faydasını görürsem eğer

Offf offf gercekten soyle kesintisiz bir gece uyucakmiyim hic bilmiorum ... Eski forum mumla ariorum resmen wc deyiz gezmekteyiz dr. Kapisindayiz herseyimizi yaziorduk nerde o gunler alintilayamiorum bile ...hic zewkli gelmior bu sekilde yazismak ama yarin ilk firsatta sikayet yerine tekrar dile getiricem....

Sizde cok yorgunsunuz diymi artik ii ce hic bisiye firsat bulmaz hala geldim saclarimi kestirdim cok az inanamazsiniz sanki yeniden dogdum nasil bir luks geldi nasil bir hawam geldi anlatamam size ))

Bizde dis yok daha bu arada...

Kimse kalmadi burda. Duzenli giren 5 kisi falan iste. Facedeki grup cok aktif. Uykununkesintisiz olmasi icin 1 yil daha gerekli galiba. birinin yanimizda yardim etmesi gerekli. Mesela kardesimin iki tane hep annem dibinde. 3. Yu dusunuyk birde. Bende bir taneye zor bakiyom.bizdede dis yok dha canim. Bugun gezerken 23 mayis dogumlu bir bebek gordum 6 disi vardi benim oglumdan 9 gun kucuk.

Kizlar bugun oglusum kakasini yaprken birden aglama krizine girdi. Ne oldugunu anlayamadik. Susturamayincada doktora gitmeye karar verdik. Tam o anda kaka yapmisti altini degistireyim dedim gitmeden. Tabi bu arada avaz avaz agliyo.bir actim altini felaket.hemen yagladim. Tabi daha baska seylerde yaptimda onlri hic yazmayayim. Insanin evladi soz konusu olunca yapamiyacagi yokmus. Neyse hemen yapti ve sustu. Yikadim bir guzel guzlde. Sanki hic bisey olnamis gibi gulup egleniyor

Gecmis olsun cnm.

herkese selammm ,
özlemişim burda olmayı.neler neler paylaştık burda bebeler doğunca kimsenin ayıracak vakti kalmadı.ben zaten kendimi hiç anlatmayayım iki çocukla nerdeyse nefes bile almayı unutuyorum .ara ara gelip yazmaya çalışacağım herkesi kocamannn öptüm.

Hayirli sabahlar arkadaşlar oğlum bir kaç gündür su kusuyor ama kusmuk gibi ki kokmuyor diş cikartgindan olabilir mi

Geçmiş olsun canım benim kızımda çok ıkınıyo kaka yaparken çok az yapıyo ve katı, Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar. Corba yada purelerine 1 cay kasigi zeytinyag ekliyrsunuz degil mi. Kabizligi da onluyr cunku.

Kizlar be

Canim gordugun gibi bir turlu yazamiorum ..sana cewap 10 dk dir ugrasiorum yani...inistgramda dahi kadinlar kulubu adi altinda toplanmislar ..sitenin bu carpik hali bence ben gibi bir cok insanin sikayeti ve rahat yazisabildigi yeri tercih edior sanirim ....
: 433846"]Kimse kalmadi burda. Duzenli giren 5 kisi falan iste. Facedeki grup cok aktif. Uykununkesintisiz olmasi icin 1 yil daha gerekli galiba. birinin yanimizda yardim etmesi gerekli. Mesela kardesimin iki tane hep annem dibinde. 3. Yu dusunuyk birde. Bende bir taneye zor bakiyom.bizdede dis yok dha canim. Bugun gezerken 23 mayis dogumlu bir bebek gordum 6 disi vardi benim oglumdan 9 gun kucuk.[/QUOTE]
Haklisin canim bu formun bu sekil omasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…