- 22 Ağustos 2014
- 38
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm ki de ole canini sikma bnce nm oğlum ilk aylar çok kilo almadi 6aylikken 1kilo aldi şuan7ayligiz ama daha dDr gitmedikmucizecaninjost: 38385004 .!.:Off cok canim sıkkın bebegim yiyor ama hic kilo almiyor son 3 aydir ayda 100 gr aliyor 29 nisan dogumluyuz ama 7.200 gramiz tahlillerde bi sikintida yok cok canim sıkiliyor oyle cok hareketlide degil sorun nerde acaba
rezene çayı işe yarıyor çörek otunu da veririm çok sağol bin derde deva iyi olur hemBende katmaya basladim sogan ve sarimsagi. antibiyotik niyetine :) .ozanin dogdugundan beri gaz sorunu olmadi allahtan. Arpacik sogandan atiyorum ben 1 tane 1 diste sarimsak.birde bizim oralarda corek otu verilir gaz icin.annem corekotunu nobet sekeri diyorlar ama tam adi ne bilmiyorum iste onunla dovmus toz haline getirmis.emerken ben arada cay kadiginin ucuyla hemen yedim. Kati gidaya gecincede ozanin corbasina yada yogurduna jatiyorum. Tadini degistirmeyecek kadar. Burda olay corekotu tabi. Gaza birebir.
Benim ki de çok zayıf canım kabullenmek lazım...Off cok canim sıkkın bebegim yiyor ama hic kilo almiyor son 3 aydir ayda 100 gr aliyor 29 nisan dogumluyuz ama 7.200 gramiz tahlillerde bi sikintida yok cok canim sıkiliyor oyle cok hareketlide degil sorun nerde acaba
Marketten tane bugday al cnm. Paketli. Onu robotta ya da rondoda çek. Un elegiyle ele. Sana tam bugday unu hazir olmus olur. Elegin uzerinde kalan kismi da corbalarda kullanirsin cnm.Bebe bisküvisi tarifi almıştım yapacaktım geçen ay ishalinden dolayı çok çektik dr çok titiz davranma benim çocuklarım da hazır bebe bisküvisiyle büyüdü sakınan göze çöp batar dedi hazır veriyorum ama içim hiç rahat değil bu hafta sonu yapıcam Allahın izniyle. Tam buğday unu nereden alabilirim çok aramıştım bulamadım migrosla carrefour'da da yoktu
Marketten tane bugday al cnm. Paketli. Onu robotta ya da rondoda çek. Un elegiyle ele. Sana tam bugday unu hazir olmus olur. Elegin uzerinde kalan kismi da corbalarda kullanirsin cnm.
Merhaba kuzlar ceviz yumurta oekmez konusulmus..ben hepsini de 6 aydan sonra verdim hicbirsey olmadu.drlara guvenim yok.biri ver biri verne dedi.6.ayda yumurtanin dorttebirini verdim uc gun beklefim alerji olmayinca verdim..su an hergun bir koy yumurtasi yiyir.sabah ac karnina pekmez.meyve puresinin icine bir cevizi eziyorum. Birsey olmuyor.cok ince dusunmemek lazim.pirasa bezelye kabak brokoli kereviz yiyor iclerine bulgur atiyim et suyu koyuyom ben de yiyom..iyice aciktiriyorum yoksa agzinu acmiyo cani isterse yiyo.hergun bir kase keci yogurdu.anne sutu uyaninca bir saat sonrs sabah peyniri yumyrtasi ara ogun meyve puresi cevizlu sonra anne sutu ogkefen sonra yogurdu aksam yogurt tarhana cirbasi veya sebze yemegi.hepsine et suyu katiyom.yazdan yaptigim tuzsuz domates puresi koyuyom.dusardaysak aksam bir kucuk muz ezip yefiriyom.hergun su da veriyom boyle duzen kurdum.valka 6 aydan beri muz yumurta kahvalti cevuz pekmez verdim bir sorun olmadi.cok hareketlu gene de zayif ben vicdanen rahatim herdeyden azda olsa veriyom..iki disu cikti dis partimizi yaptik.hamilelige ragmen hicbirseyden geri kalmiyom.
Belki ispanaktan degildir cnm. Yogurt vermis miydin? Belki soguksa migdesi usumustur. Gecmis olsunKızıma bugün öğlen ıspanak verdim azmönce öyle bir kustu ki anlatamam üstünü değiştirip yatırdım yine o kadar kustu bir daha değiştirdim bi daha kustu ödüm koptu hiç bu kadar kustuğunu görmemiştim altındaki battaniye minderi su gibi oldu ya
merhabaKızıma bugün öğlen ıspanak verdim azmönce öyle bir kustu ki anlatamam üstünü değiştirip yatırdım yine o kadar kustu bir daha değiştirdim bi daha kustu ödüm koptu hiç bu kadar kustuğunu görmemiştim altındaki battaniye minderi su gibi oldu ya
Belki ispanaktan degildir cnm. Yogurt vermis miydin? Belki soguksa migdesi usumustur. Gecmis olsun
merhaba
aynı sorunu ben de yaşadım
öyle böyle diil,çok fena kustu
bir daha da vermedim
kızlar ben sadece 1 öğün püre veriyorum
akşam da veriyor musunuz
Gecmis olsun canim.Kızlar biyere giderken nasıl yapıyosynuz bebeğin öğünlerini..bazen dışarı çıkıyoruz sabahtan akşama kadar çorba götürsem yolda soğur nasıl ayarlıcaz
Masallah size cnm. Cok sukur guzel sonuclar almissiniz. Dr.unuz kim buarada? Bizim 2.ci dr.da kacti. Dr arayisindayim. Memnunsan ben de yusufu gotureyim. 7.ay kontrolunu yaptiramadim hala...Kizlar biz geldik doktordan. Cok sukur sorun yok. 74 cm 9850 gram geldi. Kafamiz herzamanki gibi buyuk 45 cm. Hamileyken doktorum her olcumde koca kafa diye dalga gecerdi bugun hala doktoroar dalga geciyor. Benim koca kafa oglum :). Neyse yumurtanin sarisini vermeye basla dedi. Cevizi ben daha sormadan ver diye onerdi.pekmezi kesinlikle dogalini bul dedi. Kahvaltuda ver dedi ama kan yapmasini istiyorsan sade pekmezi hergun 3 cay kasigi icir dedi. Haftanin 5 gunu gunluk 1 yemek kasigi kiyma 1 gun tavuk 1 gun balik ver dedi. Kiymayi yemeklerine kat tavuk ve baligi haslama yada izgara ver dedi.kan tahlili verdik demir ilaci vermiyorum ben ama kani masallah cok iyi cikti. Normalde alt dis gelir ama sizin ust gelicek gibi dedi. SYES arkadasim dikkat etmekle cok iyi yapiyorsun bence.bende dikkat ediyorum ama sakindigimdan degil. Zaten 1 yasdan sonra ya yemiyecek yada fastfood yemege basliyacaklar bu donemde ne verirsem neyin iyisini verirsem o kardir diye dusunuyirum. Hersey dogal olsun diye uğraşıyorum.ben alerjik bunyeliyim. Oluyordum neredeyse. 1 bucuk yil hastanede yattim. 6 ayimi hic hatirlamiyorum. O yuzden alerji olayi onemli.evlatlarimiza bisey olduktan sonra hicbir seyin anlami yok. Ben veriyorum valla biseyde olmuyo deyip gecmeyin lutfen.
Ben kavanoza koyuyordum. Disardaysam sicak su bulup benmari usulu isitiyrdum. Simdi termos kap aldim. Bugun geldi. Bebedue markasi. Artik onunla tasiyacagim.Kızlar biyere giderken nasıl yapıyosynuz bebeğin öğünlerini..bazen dışarı çıkıyoruz sabahtan akşama kadar çorba götürsem yolda soğur nasıl ayarlıcaz
Aklima geldi. Yusufa sebze corbasi icirdim. Uzerine de beni emdi. Aradan 1 saat gecti inanilmaz sekilde kustu. Fiskirtarak. Korkmustum. Sonradan anladimki cok yemis. Bir daha olmadi. Belki sende de oyle olmustur cnm.Ama severek yemişti faydası da var vermeye korkarım artık. Ben püreyi bir öğün veiyorum anne sütü yeterli olunca başka bişeye gerek yok dedi doktorumuz.
Sabah meyve puresi.merhaba
aynı sorunu ben de yaşadım
öyle böyle diil,çok fena kustu
bir daha da vermedim
kızlar ben sadece 1 öğün püre veriyorum
akşam da veriyor musunuz