Hatunlar inanılmaz yoğun bir gün geçiriyorum gece Yusuf Eymen sürekli ağladı Hipp'in pirinçli mamasını verdim kabız yaptı sanırım, kaka yapamıyoruz 10 günden fazladır burnu da tıkalıydı okyanus suyu işe yaramayınca hastaneye götürdüm
sonuç: kilo almadığı için kan tahlili istediler gözleri şiştiği için ultrason ve idrar tahlili, antibiyotik verildi kullanmaya karar verdim arada sarımsak versem mi diye düşünüyorum ama uzun zamandır hasta sarımsağın etkilerini de bilmiyorum..
şimdi size sorum şu kakasını yapamıyor dr da önemsemedi çığlık atıyor uykusunda resmen nasıl yaptırabilirim zeytin yağı verdim işe yaramadı çok ağlıyor kuzum
hepinize çok teşekkür ederim antibiyotik vermek farz oldu kan tahlili yaptırmıştık sonucu iyi çıkmadı çoğu değeri düşük birkaç tane de yüksek var doktor büyüdüğü için demiş ama hemotoloji uzmanına da götüreceğiz, idrar fazla yapmıyor yaptığı zaman da kokulu ve turuncu renkte yapıyor bugün az bi şey yaptı, kültürü yapılacak p.tesi belli olur inşallah. doktor bi sürü ilaç yazmış az önce eşimle konuştum. ultrason da bir şey çıkmadı temiz çıktı böbrekleri çok şükür
Cok gecmis olsun cnm. Bobrekleri icin cok sevindim. Umarim diger sonuclarda sorunsuz duzelir.