2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
2 yada 3 saatte bir sagiyorum canim.gece sagmiyorum ama malum uyku agir basiyor.benim oglum sadece uymak isteyince memede uyuyor karin doyurmaya emmiyor yani
Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?
Ek gıda başladınız mı? Başlayınca sağmayı azaltacak mısın? Çok soru sordum ama :))))))
 
Gunaydindin.haninlar ben elma havuc bbeleac kavoxniz ek giidsindan aldin.kac kasik vercem.dokmu vercem acckenmi
Açken ve ilk başlarda tattırma şeklinde verip üzerine yine sütünü verebilirsin.
Sonra bir çay bardağı ve kavanozun tamamına dek çıkarsınız yavaş yavaş...
İstesen evde yarım kabak, yarım patates, yarım havucu, birkaç tutam pirinç ile haşlayıp blenderdan geçirerek te ilk sebze püresini yapabilirsin.
 
Bayram kutlamasi iki oglumdan, 4 yil arayla iki minnak- genc irisi atlasa olmadi tam abinin cicileri( masallah ikisine de). Opuyorlar ellerinizden:)

Maaşallah ikisi de ne kadar da tatlı. Deren de bazen abisinin cicilerini giyiyor, çok tuhf duygulara kapılıyorum.
Canım oğlum, canım kızım, çok şükür:))
 
TEk memeden mi 125 cikiyor?

ah ah nerdee iki memede bu kadar çıkıyor çıkana kadar da ben pert oluyorum

Düzelir herhalde.
Oğlumda bu kadar sağıp emzirememiştim, bu kadar deforme olmamıştı. Zaman herseyın ilacı bosver, bugunku kadar kötü kalmayacaklar bence...

inşallah ya kendimi gitgide inek gibi hissetmeye başladım ruhen ve bedenen

Immm bende van liyim.

ohh ohh 3 kişi olduk burda mısın sen başka şehirde mi

Bayram kutlamasi iki oglumdan, 4 yil arayla iki minnak- genc irisi atlasa olmadi tam abinin cicileri( masallah ikisine de). Opuyorlar ellerinizden:)

maşallah rabbim nazarlardan saklasın benziyorlar birbirlerine
 
Canlarr ben ek gıdaya gectim bildiginiz gibi...Günde 1 ögün meyve, 1 öğün muhallebi yapıyorum..Fakat basladıgımdan beri bebeğim kakasını cok katı yapıyor, zorlanıyor...Tabiri caizse, keçi kakası gibi cıkıyor :) Dogdugundan beri kabızlık sıkıntısı yasamadık, şimdi böyle olunca ek gıda için erken mi acaba diye dusundum.
 
Şuanda düzenli süt sağan arkadaşlar kimler acaba? Kaç saatte bir sağıyorsunuz?

Günaydın canım ;
Bende günde iki kez şirkette sagıyorum sabah 6-7 arası kuzeyı evde emzırıp cıkıyorum .
Şirkette 10-11 arası 1 kez / 3-4 arası 2. kez sagıyorum .
 

Canım merhaba ;
Aynen bizde ek gıdaya başladık ilk hafta sanırım bebeklerımızın sindirim sistemi sütten sonra alışamıyor Kuzeyde geçtiğimiz hafta aynı keçi gibi yapıyordu . Bende en son çareyi Armutta buldum sana tavsiyem yarım armutu cam rende de rendeleyıp yedır goreceksın akşamına rahatlayacak . Kabızlıgın en ıyı çaresı armut ve kayısıdır. ( Kabızlık sırasında şeftali ve muz yedirme )
Sevgiler
 
Canım sen işe başladın mı? Ne yaptın bakıcı işini?
Bizimkinin arkadaşı vize alamamış...
Sen bulabildin mi birilerini?
Bayramdan sonra basliyorum buldum cok sukur canimcim, yillik izinlerimi falan topladim bayram sonrasina attim baslamayi iyi oldu. Senden haber gelmeyince anladim zaten bir problem oldugunu bakici isinde :) yardimlarin icin yine de coook tesekkur ederim
 

Sagolasın canım, armudu bir gün denemiştim sadece, seftali ya da elma veriyordum...bugün armuda döneceğimm muck :)
 
Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?
Ek gıda başladınız mı? Başlayınca sağmayı azaltacak mısın? Çok soru sordum ama :))))))

canım merhaba,
bende işte sağıyordum ama artık sağmayı bıraktım çünkü çıkmıyor bu yüzden de moralim bozuluyor aslında bende bunu soracaktım çıkmasada azda çıksa sağmaya devammı etmeliyim .çünkü Ayazı emzirdiğimde sonraki beslenmesine kadar 2-3 saat bekleyebiliyor yani anlamıyorumki emerken çıkıyormu çıkmıyormu.az önce sağdım 20 cc çıktı yine moralim bozuldu.öğlen eve gideceğim emzirmeye o zaman emzirdiğimde gayet güzel emiyor sonra 2-3 saat bekliyor.valla anlamadım ben bu süt işini.ek gıdaya başladık öğleye doğru meyve püresi öğleden sonra yoğurt yiyor daha sebze çorbasına başlamadım.bu arada 2-3 kerede mama yiyor.
 


Hormon degil annelik duygusu cnm seninki..halan da yoksa bu duygular o uzulsun.
Mudurunde bence evli insanlari kiskanan bir pislik...



Kızlar başladım işe. Ağlayarak konuştum, bakıcım yok, annemin kolları sakat, ameliyatlı dedim ve bana nr dedi biliyır musunuz, eski bakıcımın numarası bu, gerçi çok para istedi beni yüzüstü bıraktı ama hiç yoktan iyidir! İlave izin talebimle ilgili ağzımı açtırmadı bile. Konuşmak için halen yanına giremedim.. Bugün akşamı bekleyip yarın evde bunlar bunlar olmuş diyip insafına bırakacağım
 

Canım bende de durum aynı ; süt sağma makinelerine düşmanım artık, bence makneler bebeklerımz gıbı cıkaramıyor . Ama gelmesede ben arada sagmaya calısıyorum sımdı ordan gelıyorum 20+20 40 cc yı zor zar cıkardım . ( bu sabah 6 da kuzeyı emzırdım tam 5 saat oldu ) Ama ne bilim işte gelmesede devam edıyım dıyorum benımde kafam ıyıce karısık . Kuzeyde memede emıyor sonra ustune baska bır sey ıstemıyor acaba doyuyor da mı ıstemıyor yoksa oda psıkolojık emdım doydum mu sanıyor yada ıstahsızlık mı yıne bır turlu cozemıyorum ..

Bız bu hafta bası ıtıbarıyle corba ve yogurda da basladık muhallebı ve meyve zaten verıyordum .
Yeni mamalara ılgısı fena degıl sankı kasıkla yıyecegım dıye cok fazla ıtıraz etmıyor ..
 
Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?
Ek gıda başladınız mı? Başlayınca sağmayı azaltacak mısın? Çok soru sordum ama :))))))
Canim ben cok zorlamiyorum 20 ila 30 cc arasi cikiyor her sagimda. Zorlayinca fazlalasiyor ama bu seferde bir dahaki sagima cikmiyor.genel toplamda 200 cc anca cikiyor. Dogdugu gunden beride oglum mamada aliyor.ek gidaya baslamadim baslayincada sagima devam ederim ama boyle yogun devam etmem cunku ben sutum olsun diye rezene, humana, laktabol, galactogo gibi bir suru sey iciyorum zor olur heralde.
 
ben de daha ek gıdaya geçemedimm ama başlasam iyi olcak bi kaç gündür sütüm yetmiyo sankii sen ne zaman geçmeyi düşünüyosunn bide canım sen bebişi kontrole nereye götürüyosun en doktorumuzdan pek memnun değilimde bi fikir olsunn

Ankaralılar biz de deneyim bi daha buluşmayı. Koca istanbulda başarıyorlar walla. Aynı tarih olsun istanbullularla. Bakalım kimler gelebilecek. Mekan önerisi?
geçen buluşabilsek iyiydi havalarda güzeldii ama gelmeye çalışırım yine

gerizekalıı kadınn uyuzzz şeyy
 
Allah razi olsyn
 
Ben de henuz baslamadi ek gidaya. Bazi seylerin tadina baktiriyrm. Kilo alisi iyi diye vermiyrm ek gida.

Ankarada havalar cok sogudu. Bulusmak zor olur bence anneler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…