- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
slm canım bende kucuk mendıllerden bayaa bı aldım anneme söylıyım ben yınede o kumastan alıp 2 katlı yapsın textıl ısınden cok anlıyor sanırım yaptıgında aldıklarımız gıbıyse bakarak oyar 3 tane az bencede en iyisi 3-4 tane daha yapması ben söyliyim yinede cok sagol canımslm canım. sen alamıyorsan annen alır bahsettiğim tülbent her yerde rahatça bulunacak bir şey. ve tanesi 5 lira ne demek gayet pahalıymış. mermerşahinin metresi 3 ve 3.5 arası değişiyor. ve ben tek kat ince olur diye 2 kat yaptım buna rağmen her metreden 8 tane mendil çıktı :) ayrıca sırt yada karnını silerim diye de daha büyük parçalar işledim :) tamamen ihtiyaca göre kes kes işle yani :) ama ben bunun yanında kanzdan ama bebetto marka pamuklu ağız mendillerinin 12 tanesini 10 liraya aldım. hani benim mendil sayım fazla biliyorum ama 3 tane de az bence.
ben maalesef bi türlü foto ekleyemiyorum sürekli hata veriyorsonunda ekleyebilirsem nasıl yaptığımı gösteririm sana ok :)
slm canım bende kucuk mendıllerden bayaa bı aldım anneme söylıyım ben yınede o kumastan alıp 2 katlı yapsın textıl ısınden cok anlıyor sanırım yaptıgında aldıklarımız gıbıyse bakarak oyar 3 tane az bencede en iyisi 3-4 tane daha yapması ben söyliyim yinede cok sagol canım
bende aldim canim 12 aldim sonra 10 lu aldim 22 tane mendilimiz oldu :) mermersahi lazim gibi bana sadece 3 tanecik aldim kimi yeterli kimi gerekli diyo bulursam ondan alicamO oyalı ağız mendillerinden e bebekte satılıyor hemde 10 llu 17 lira mı ne ben ordan aldım :)
Maşallah kısmeti hep bol olsun inşallah :) hepsi birbirinden tatlı. Şu beyaz hırkadan gördüm çok beğendim bebişim dogunca ilk iş bedenine göre gidip alıcamBunlarda benim minik prensesime aldiklarim ve hediye gelenlerşimdiden kısmeti çok maşallah
kızlar bebek bakım urunlerınden yagı losyonu sampuanı pişik kremı ne aldınız.. tum arkadaslarım mustela kullanmış ama o da çok pahalı geldı..ben johnsın dusunuyordum. sebamed cok kurutuyormuş.. sızler ne aldınız.
Bunlarda benim minik prensesime aldiklarim ve hediye gelenlerşimdiden kısmeti çok maşallah
devamı
bim e gelmişti çok uygundu bir en büyük boy bir de küçük boy aldım bu uyku tulumundan
Eki Görüntüle 975905 Eki Görüntüle 975906
Eki Görüntüle 975908 Eki Görüntüle 975910 bu da alezimiz
Çok güzeller ya insan onları giydireceği zamanları düşününce bile heyecanlanıyor.
İnşallah teşekkür ederiz canımMaşallah kısmeti hep bol olsun inşallah :) hepsi birbirinden tatlı. Şu beyaz hırkadan gördüm çok beğendim bebişim dogunca ilk iş bedenine göre gidip alıcam
İnşallah teşekkür ederiz canımo beyaz hırka bize almanya'dan hediye canım geldi bende cok begendim :)
Hepsi cok sirin ve kaliteli görunuyor gule gule kullanmak nasip olsun insallah :)ÇOK FAZLA DEĞİL AMA SONUNDA AÇILIŞI YAPTIMmarkafoni süslü dünyalardan aldım
Eki Görüntüle 976303 Eki Görüntüle 976301 Eki Görüntüle 976300 Eki Görüntüle 976299
10'lu ve 6'lı olan hastane çıkışlarına kaç aydır gidip gelip bakıyodum çooook beğeniyodum sonunda aldım
Hepsi cok sirin ve kaliteli görunuyor gule gule kullanmak nasip olsun insallah :)
buyuk ihtimal h&m den alinmistir bende isvecteyim h&m de satiliyor aynisi cok guzel ayni sekilde tulumuda var bebekler giyince cok yakisiyor öyle kulakli seyler