2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

slm canım bende kucuk mendıllerden bayaa bı aldım anneme söylıyım ben yınede o kumastan alıp 2 katlı yapsın textıl ısınden cok anlıyor sanırım yaptıgında aldıklarımız gıbıyse bakarak oyar 3 tane az bencede en iyisi 3-4 tane daha yapması ben söyliyim yinede cok sagol canım

O oyalı ağız mendillerinden e bebekte satılıyor hemde 10 llu 17 lira mı ne ben ordan aldım :)

kızlar bebek bakım urunlerınden yagı losyonu sampuanı pişik kremı ne aldınız.. tum arkadaslarım mustela kullanmış ama o da çok pahalı geldı..ben johnsın dusunuyordum. sebamed cok kurutuyormuş.. sızler ne aldınız.

O oyalı ağız mendillerinden e bebekte satılıyor hemde 10 llu 17 lira mı ne ben ordan aldım :)
bende aldim canim 12 aldim sonra 10 lu aldim 22 tane mendilimiz oldu :) mermersahi lazim gibi bana sadece 3 tanecik aldim kimi yeterli kimi gerekli diyo bulursam ondan alicam

Bunlarda benim minik prensesime aldiklarim ve hediye gelenler şimdiden kısmeti çok maşallah

Eklentiler

• $Fotoðraf0424.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoðraf0423.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoðraf0422.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoðraf0421.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0419.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoðraf0426.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 63
Bunlarda benim minik prensesime aldiklarim ve hediye gelenler şimdiden kısmeti çok maşallah
Maşallah kısmeti hep bol olsun inşallah :) hepsi birbirinden tatlı. Şu beyaz hırkadan gördüm çok beğendim bebişim dogunca ilk iş bedenine göre gidip alıcam

devamı

bim e gelmişti çok uygundu bir en büyük boy bir de küçük boy aldım bu uyku tulumundan

bu da alezimiz

Ben chiocco aldım. Mustela duymuştum iyi olduğunu ama.

Maşallah kısmeti hep bol olsun inşallah :) hepsi birbirinden tatlı. Şu beyaz hırkadan gördüm çok beğendim bebişim dogunca ilk iş bedenine göre gidip alıcam
İnşallah teşekkür ederiz canım o beyaz hırka bize almanya'dan hediye canım geldi bende cok begendim :)

ÇOK FAZLA DEĞİL AMA SONUNDA AÇILIŞI YAPTIM markafoni süslü dünyalardan aldım

10'lu ve 6'lı olan hastane çıkışlarına kaç aydır gidip gelip bakıyodum çooook beğeniyodum sonunda aldım

Eklentiler

• $100000168807_0.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah teşekkür ederiz canım o beyaz hırka bize almanya'dan hediye canım geldi bende cok begendim :)

buyuk ihtimal h&m den alinmistir bende isvecteyim h&m de satiliyor aynisi cok guzel ayni sekilde tulumuda var bebekler giyince cok yakisiyor öyle kulakli seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…