Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdir
dogdugundan itibaren takilabilir salyasi kusmugu icin heralde o önlukler penye oluyor sanirim ?
slm cnm aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın hepsi çok güzel. bu arada bebişinin kilosu ve boyu kaç
canım ben bu ihtiyaçlar için önlük dışında mermerşahi bezi aldım. yani bildiğimiz ince beyaz tülbent. onu mendil ebatında kesip, dikip etrafını da tığla ince bi şekilde işledim :) her birini ayrı bir renk işledim :) çok da güzel oldu ve her şeyden önemlisi gayet yumuşak ve sağlıklı :) anlatımım biraz zahmetli gelebilir ama inan çok basit ve zevkli :)
Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdir
dogdugundan itibaren takilabilir salyasi kusmugu icin heralde o önlukler penye oluyor sanirim ?
kızlar ben dayanamadım bunları da aldım
limangoda indirim vardı. artık ufak tefek şeyler kaldı, tülbent, askılı bodyler, 1-2 tane daha battaniye falan alcam. onları da denk geldikçe ucuza alırım diye düşünüyorum.
sıra bakım ürünlerine geldi, şampuan, krem, yağ, biberon, bez, ıslak mendil vb. bu gibi şeyler işte : )
Biz esyalarimizin nerdeyse hepsini butikbebeden aldik bunlarda en son aldiklarimizdan bazilari
Bazilari anneannemizin eline ulasti bazilariysa hala tedarik surecinde
Eki Görüntüle 971900 Eki Görüntüle 971902
Eki Görüntüle 971903 Eki Görüntüle 971904
Eki Görüntüle 971905 Eki Görüntüle 971907
Eki Görüntüle 971910 Eki Görüntüle 971911
Eki Görüntüle 971913 Eki Görüntüle 971914
Eki Görüntüle 971915 Eki Görüntüle 971916
Eki Görüntüle 971917 Eki Görüntüle 971918
Eki Görüntüle 971919 Eki Görüntüle 971920
Eki Görüntüle 971921 Eki Görüntüle 971922
Eki Görüntüle 971928 Eki Görüntüle 971929
Eki Görüntüle 971931 Eki Görüntüle 971932
Eki Görüntüle 971933 Eki Görüntüle 971935
Eki Görüntüle 971947 Eki Görüntüle 971949
bende tasınıcam ozmana kadar bırkac ay ıdare etsın dıye bebegı bu tarz bısey alayım dıyorum yada sepet besık nasıl bunlar kullanışlımı aceba derın mı ıcı
Çok guzelmis Güle güle kullansın canım nerden ve kaca aldın odayi
canım ben 1 kerecik girdim ultrasyona zaten pek pembe almadım valla kendımı tuttumÇok güzeller unisex almışsın ne güzel biz hep pembe aldık. Bi süpriz falan olursa yandık :)
çok beğendim takımı, güle güle kullanmak nasip olsun. nerden aldınız? ben ankaradayım, ankarada güzel hesaplı mobilya bulan varmı? ben daha yeni yeni bakıyorum.
Ay tam prenses odası süpermiş ya :)
Çok teşekkür ederim canım, bu resimlerde net olarak belli olmuyor mobilya, gerçekte çok daha güzel. Oymalı full mdf bir takım, süslemesi de böyle olmayacak büyük ihtimalle. Valla oda işi şansım oldu benim :) bursadayım, koskoca inegölde bursada bulamadım :) tatil için bozüyüke gitmiştim ailemin yanına oradan aldım. Peşin 1900 tl ye aldık.
Valla bugün dışarı çıkmıştı marangoz a gösterdim resmi badı kalabalık hesap yapmamız lazım dedi bi ara yine gideceğim uygun bir fiyat verirse yaptirabilirim
Canim ben yurtdisinda oldugum icin malesef mermersahiyi birak tulbent bile yokcok övduler anlattilar gecen butikbebede tanesini 5 liradan siparis verip 3 tane aldim... kargo anneme gidicek bide 3 tane yetermi eger dedigin gibi sadece ince tulbentse anneme derim o alir ve anlatimida söylersen rahatca yapar umarim eksiksiz gönderirler bazen urunleri eksik geliyorda..
cok kullaniliyormus onlar özellikle yazin hem sineklik olarak hem terini önlemek icin sirtina katarak hemde banyodan sonra vucut detaylari onunla kurutmak icin baya is göruyor