2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdir
dogdugundan itibaren takilabilir salyasi kusmugu icin heralde o önlukler penye oluyor sanirim ?

canım ben bu ihtiyaçlar için önlük dışında mermerşahi bezi aldım. yani bildiğimiz ince beyaz tülbent. onu mendil ebatında kesip, dikip etrafını da tığla ince bi şekilde işledim :) her birini ayrı bir renk işledim :) çok da güzel oldu ve her şeyden önemlisi gayet yumuşak ve sağlıklı :) anlatımım biraz zahmetli gelebilir ama inan çok basit ve zevkli :)

Canim ben yurtdisinda oldugum icin malesef mermersahiyi birak tulbent bile yok cok övduler anlattilar gecen butikbebede tanesini 5 liradan siparis verip 3 tane aldim... kargo anneme gidicek bide 3 tane yetermi eger dedigin gibi sadece ince tulbentse anneme derim o alir ve anlatimida söylersen rahatca yapar umarim eksiksiz gönderirler bazen urunleri eksik geliyorda..
cok kullaniliyormus onlar özellikle yazin hem sineklik olarak hem terini önlemek icin sirtina katarak hemde banyodan sonra vucut detaylari onunla kurutmak icin baya is göruyor

Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdir
dogdugundan itibaren takilabilir salyasi kusmugu icin heralde o önlukler penye oluyor sanirim ?

penye olanlar da var, havlu olanlar da canım. inşallah kullanışlıdır. bana da ilk başlardan itibaren kullanırsın dediler aldım. 3 tane yeter mi bilmiyorum. diğer arkadaşlar yada tecrübesi olanlara danışmak lazım :))

Çoraplarını yesinler onun çok güzel hepsi güle güle kullansın inşallah.

Çok guzelmis Güle güle kullansın canım nerden ve kaca aldın odayi

Çok teşekkür ederim canım, bu resimlerde net olarak belli olmuyor mobilya, gerçekte çok daha güzel. Oymalı full mdf bir takım, süslemesi de böyle olmayacak büyük ihtimalle. Valla oda işi şansım oldu benim :) bursadayım, koskoca inegölde bursada bulamadım :) tatil için bozüyüke gitmiştim ailemin yanına oradan aldım. Peşin 1900 tl ye aldık.

çok beğendim takımı, güle güle kullanmak nasip olsun. nerden aldınız? ben ankaradayım, ankarada güzel hesaplı mobilya bulan varmı? ben daha yeni yeni bakıyorum.

Çok sağol cnaım darısı başınıza inşallah... Bilecik ten aldım ben mobilyayı ama İnegöl mobilya :)

ben daha hiçbişey almadım kızlar ya ikinci bebeğim olduğunda beşik araba gibi büyük ihtiyaçları var ama kıyafet falan almadım daha

Valla bugün dışarı çıkmıştı marangoz a gösterdim resmi badı kalabalık hesap yapmamız lazım dedi bi ara yine gideceğim uygun bir fiyat verirse yaptirabilirim

Valla bugün dışarı çıkmıştı marangoz a gösterdim resmi badı kalabalık hesap yapmamız lazım dedi bi ara yine gideceğim uygun bir fiyat verirse yaptirabilirim

Canım mobilyalar çok pahalı gerçekten, tam almaktan vazgeçtiğim anda çıktı karşıma...Satış elemanı yanlışlıkla eski fiyatını söylemiş bize, almaya gittiğimizde de mahcup oldu baya yardımcı oldu bu yüzden :) imalat yerini aradım orada bile 2500 e yakın bi fiyat söylediler...Umarım senin de gönlüne göre olur

Merhabalar. şuan markafoni de suslu dunyalar magazaında zıbınlar var bana sankı fıyatları ıyı gıbı geldı. 15 lden baslıyor 5 lı takımlar. pazarda bıle 18-20 arası.

Krıstalmarka bebek nevresımı alan varmı aramızda acaba kumasları nasıldır.limangoda tac- krsıtal marka uyku setlerı 90 tl ye bı kac cesıt var. ben uyku setınden yana degılım ama sadece besık yan koruması lazım. karar veremedım takım mı alsam ayrı ayrı mı alsam

merhaba kzıalr bende mayıs annasi olacam inşallah çok güzel şeyler paylaşmışsınız güzel günlerde kullansın bebekleriniz ben daha hiç bişey alamdım yavaş yavaşl bende almaya başlıyacam ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum neyi kaç adet almam gerekiyor bide antalyada yaşıyorum burası mayısda bile çok sıcakoluyor acana uzun kollumu kısa kollumu almam laızm

slm canım. sen alamıyorsan annen alır bahsettiğim tülbent her yerde rahatça bulunacak bir şey. ve tanesi 5 lira ne demek gayet pahalıymış. mermerşahinin metresi 3 ve 3.5 arası değişiyor. ve ben tek kat ince olur diye 2 kat yaptım buna rağmen her metreden 8 tane mendil çıktı :) ayrıca sırt yada karnını silerim diye de daha büyük parçalar işledim :) tamamen ihtiyaca göre kes kes işle yani :) ama ben bunun yanında kanzdan ama bebetto marka pamuklu ağız mendillerinin 12 tanesini 10 liraya aldım. hani benim mendil sayım fazla biliyorum ama 3 tane de az bence.
ben maalesef bi türlü foto ekleyemiyorum sürekli hata veriyor sonunda ekleyebilirsem nasıl yaptığımı gösteririm sana ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…