- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
Bende o korkuyla almadim bedenlerinide bilmiyorum bebeklerin insallah gelir cok tatli hirka cunki ama korkma canim bebekler 6. aylikken dis cikarirmis ve cikarinca atesleri yukselir hasta olur vs derken zayiflar zayifladiklari icin biraz kilo verirmis bende cok kucuk sey almisim sonradan farkina vardim annem ilk ay giyer 6. ayda gene giyilebilir bazilari dedi..olabilir canım inşallah kızıma olur ama kışın biraz küçük gibi duruyo :18:
Bende o korkuyla almadim bedenlerinide bilmiyorum bebeklerin insallah gelir cok tatli hirka cunki ama korkma canim bebekler 6. aylikken dis cikarirmis ve cikarinca atesleri yukselir hasta olur vs derken zayiflar zayifladiklari icin biraz kilo verirmis bende cok kucuk sey almisim sonradan farkina vardim annem ilk ay giyer 6. ayda gene giyilebilir bazilari dedi..
güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzelBunlarda benim minik prensesime aldiklarim ve hediye gelenlerşimdiden kısmeti çok maşallah
bilmiyorum eklediklerim var mı arada ama bunlar da yeni aldıklarım, inşallah bu sefer düzgün gözükür.
Eki Görüntüle 975885 Eki Görüntüle 975887
Eki Görüntüle 975888 Eki Görüntüle 975890
Eki Görüntüle 975891 Eki Görüntüle 975893
Eki Görüntüle 975894 Eki Görüntüle 975896
Eki Görüntüle 975897 Eki Görüntüle 975898
Eki Görüntüle 975899 Eki Görüntüle 975902
Eki Görüntüle 975903 Eki Görüntüle 975904
devamı
bim e gelmişti çok uygundu bir en büyük boy bir de küçük boy aldım bu uyku tulumundan
Eki Görüntüle 975905 Eki Görüntüle 975906
Eki Görüntüle 975908 Eki Görüntüle 975910 bu da alezimiz
kızlar bebek bakım urunlerınden yagı losyonu sampuanı pişik kremı ne aldınız.. tum arkadaslarım mustela kullanmış ama o da çok pahalı geldı..ben johnsın dusunuyordum. sebamed cok kurutuyormuş.. sızler ne aldınız.
teşekkürler canımgüle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel
hepsi çokk güzell canımm rabbimmm güle güle kullanmayı nasip etsinnnbişey merak ettimm ebebekten mi alıyorsunn geneldee bende başlıcam amaa nerden başlasam bilmiorummmm :44::44::44: tavsiyelerinize ççokk ihtiyacımm vaaa Allah razı olsunn gene burada bakıp not aldığım ürünler var ama daha 2-3 tulum dışında bişey almadımm
bunlarda bugün aldıklarım çok beğendim dayanamadım aldım
ÇOK FAZLA DEĞİL AMA SONUNDA AÇILIŞI YAPTIMmarkafoni süslü dünyalardan aldım
Eki Görüntüle 976303 Eki Görüntüle 976301 Eki Görüntüle 976300 Eki Görüntüle 976299
10'lu ve 6'lı olan hastane çıkışlarına kaç aydır gidip gelip bakıyodum çooook beğeniyodum sonunda aldım
Ayy evet ya içim gidiyo almazsamm :)Çok güzeller ya insan görünce dayanamıyor değilmi herşeyi almak istiyor
canım english home da var.Arkadaslar mobılya besık ıcın kenarlara baglanan besık yan koruması var ya. genelde uyku setlerının ıcınde oluyor 2ad. bırde bas ucu koruma dıye gecıyor. sadece o urunden arıyorum. bu sekılde tek alan varmı aramızda. uyku setı almak ıstemıyorum.
marka ve fıyat yazarsanız sevınırım.
tesekkurler
arkadaşım öğretmenim ve okulda bayan öğretmenlerin hepsine sordum ve araştırmalarım sonucunda lansinoh'un gögüs ucu kremini önerdiler. doğumdan önce sürmeye başladı mı hiç bir şey olmuyormuş. aynı şekilde gögüs pedi olarakta lansinoh çok önerildi bana ve bunları aldım.Arkadaşlar hepiniz maşallah birbirinden güzel şeyler almışsınız. Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin. Ben alışveriş konusunda çok kararsız olduğum için henüz birkaç parça şey alabildim. Bunların arasında hiç kıyafet yok. Kimi arkadaşlar "bebekler çok hızlı büyüyor 0-3 aylık kıyafetlerden al" diyor, kimisi ise "bebekler ilk doğduğunda çok küçük oluyor o yüzden 50 cm yenidoğan hatta prematüre al bence" diyor. Ben kime inanacağımı bilemiyorum. Hem inşallah bebekler yaza denk geleceği için uzun kollu mu almak lazım kısa kollu mu onu da bilemiyorum. Kıyafet olarak her beğendiğimi almak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar lütfen "kaç tane hangi kıyafet iyi olur" yazabilirseniz çooook sevinirim.
Bu arada ben emzik ve biberon konusunda da kararsızım. Hatta göğüs pompası göğüs kalkanı ve göğüs pedi, göğüs ucu kremi almalı mıyız? Hangi koşullarda kullanılıyor? Hangi markaları tavsiye edersiniz? Bu konuda çok dertliyim çooook
rkadaşım öğretmenim ve okulda bayan öğretmenlerin hepsine sordum ve araştırmalarım sonucunda sebamed de kurutma gibi bir durum duymadım ve tüm setini aldım yüz kremine kadar :) sebamed kime dediysem önerdi. mustela için ise bir arkadaşımda alerji yapmış. tamamen bence bebeğin tenine bağlı yaşamadan göremeyeceğiz sonuçlarıkızlar bebek bakım urunlerınden yagı losyonu sampuanı pişik kremı ne aldınız.. tum arkadaslarım mustela kullanmış ama o da çok pahalı geldı..ben johnsın dusunuyordum. sebamed cok kurutuyormuş.. sızler ne aldınız.
Arkadaşlar hepiniz maşallah birbirinden güzel şeyler almışsınız. Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin. Ben alışveriş konusunda çok kararsız olduğum için henüz birkaç parça şey alabildim. Bunların arasında hiç kıyafet yok. Kimi arkadaşlar "bebekler çok hızlı büyüyor 0-3 aylık kıyafetlerden al" diyor, kimisi ise "bebekler ilk doğduğunda çok küçük oluyor o yüzden 50 cm yenidoğan hatta prematüre al bence" diyor. Ben kime inanacağımı bilemiyorum. Hem inşallah bebekler yaza denk geleceği için uzun kollu mu almak lazım kısa kollu mu onu da bilemiyorum. Kıyafet olarak her beğendiğimi almak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar lütfen "kaç tane hangi kıyafet iyi olur" yazabilirseniz çooook sevinirim.
Bu arada ben emzik ve biberon konusunda da kararsızım. Hatta göğüs pompası göğüs kalkanı ve göğüs pedi, göğüs ucu kremi almalı mıyız? Hangi koşullarda kullanılıyor? Hangi markaları tavsiye edersiniz? Bu konuda çok dertliyim çooook
arkadaşım öğretmenim ve okulda bayan öğretmenlerin hepsine sordum ve araştırmalarım sonucunda lansinoh'un gögüs ucu kremini önerdiler. doğumdan önce sürmeye başladı mı hiç bir şey olmuyormuş. aynı şekilde gögüs pedi olarakta lansinoh çok önerildi bana ve bunları aldım.
rkadaşım öğretmenim ve okulda bayan öğretmenlerin hepsine sordum ve araştırmalarım sonucunda sebamed de kurutma gibi bir durum duymadım ve tüm setini aldım yüz kremine kadar :) sebamed kime dediysem önerdi. mustela için ise bir arkadaşımda alerji yapmış. tamamen bence bebeğin tenine bağlı yaşamadan göremeyeceğiz sonuçları
Tecrubem yok henuz bende alisveris asamasindayim cok sey arastirdim kendimce ama unutuyorum
Fiyati yuksek olmayan normal bir sut sagma makinesi alicam gögusler ilk zamanlar asiri sutle dolarmis o sutleri alip saklamak icin ideal sut pompasi cunki 3-6 ay arasi sutte azalma olurmus azalma oluncada o buzluktakileri kullanmak kat kat daha iyi mamalara göre...
sonucta evdeyim calismiyorum oyuzden pahali olanlardan almiycam ben bazne uyurkende esim sagdigim sutu verir heralde
kremi dogumdan önce kullanmayi öneriyor cogu kullaninca kesinlikle dogumdan sonra daha az can yaktigini söyluyor...
lansinoh gögus kremi ve gögus pedi alicam kremi 34. haftalarda surmeye baslarim heralde... bebek doguncada eger yara olursa saf zeytin yaginida bazen pamukla kullanabilirim cogu onu önerdi ve faydasini gören cok olmus... lansinoh kreminin iyi yani bebegi emzirmek icin gögsu temizleme geregi duyulmuyor cunki o krem bebekler icin zararli degilmis..
gögus kalkani olarakta yine avent alicam yara olurmu bilmiyorum ki cogu olur diyor belkide dogumdan sonra duruma göre alirim onu
Biberon olarak avent 4 lu set aldim icinde 1 emzik 1 temizleme fircasi 2 buyuk 2 minik biberon var yeni dogan seti baslangic olarak geciyor.. o emzik simdilik yeterli lazim olursa tekrar alirim biberonda öyle...
premature adi ustunde 37. haftadan önce dogan bebekler icin premature giysiler...
Gecenlerde magazada gördum esimle elliyoruz bakiyoruz sasiriyoruz oyuncak bebekler icin yapilmis ama ne kadar guzel kumasi ne kadar kaliteli ne kadar tatli yapilmis ama niye bebek giysilerinin arasina katmislar ki diyoruz bu oyuncak giysilerini
saticiya soruyoruz giysileri vs ama benim aklim o miniklerde acaba varmi buyuk olani diye ve bombayi patlatiyorum keske bu oyuncak giysilerinin normal bebekler icin olanida olsa diyorumkadin gulumsuyor oyuncak bebekler icin degil premature bebekler icin diyor tabi ben
Genelde ikiz olanlar erken geldikleri icin minik dogar veya bebis erken gelir derken premature giysiler gerekli olurmus...
ama kesinlikle vaktinde dogmus bebekler icin olmaz asiri minikler
eger 38 leri 40 lari görursek insallah premature degil normal yeni dogan zibinlari bodyleri kullanmak gerekir ki ben ondan 3-4 tane aldim sonra geri kalani 0-3 ay 3-6 ay ve 6-9 ay aldim yenidogan cok almadim hadi olmasa biraz kollarini katlariz vs ama kucuk oluncada hic giydirilmez iskence olur bebislere resmen.
ben bebek giysilerini tam yazlikta almadim cunki kuzeye yasiyorum Turkiyenin uzaginda ve buralar yazinda soguk oluyor...
senin nasil bir yerde yasadigina bagli bebegin giysileri ki Turkiyenin her sehri nerdeyse yazin kayniyor resmen uzun ve kisa kollu alabilirsiniz ve surekli yaninizda zaten minik bir hirkaniz olucaktir usudugunu anlayinca giydiriverirsiniz bende karisik aldim
benim aldiklarim söyle belki fikir olur ama siz bebek dogduktan sonrada alabilirsiniz Turkiyede bebek magazinda olan bolluk hicbiryerde yoktur...
3 adet yeni dogan citcitli body ve 1 adet yeni dogan zibin seti baskada yeni dogan almadim geri kalani hep 0-3
0-3 ay citcitli bodylerden 6 adet kisa 7 adet uzun kollu aldim
0-3 ve 3-6 ay pijamalari toplamda 14 tane filan vardir
0-3 ay tulum 4 tane 1 tanede gezmelik suslu toplamda 5 tane aldim
0-3 ay zibin 3 tane 5 li set
canım bende İzmirdedyim fikir alışverişinde bulunalım.Çok iyi olur...