Tecrubem yok henuz bende alisveris asamasindayim cok sey arastirdim kendimce ama unutuyorum
Fiyati yuksek olmayan normal bir sut sagma makinesi alicam gögusler ilk zamanlar asiri sutle dolarmis o sutleri alip saklamak icin ideal sut pompasi cunki 3-6 ay arasi sutte azalma olurmus azalma oluncada o buzluktakileri kullanmak kat kat daha iyi mamalara göre...
sonucta evdeyim calismiyorum oyuzden pahali olanlardan almiycam ben bazne uyurkende esim sagdigim sutu verir heralde
kremi dogumdan önce kullanmayi öneriyor cogu kullaninca kesinlikle dogumdan sonra daha az can yaktigini söyluyor...
lansinoh gögus kremi ve gögus pedi alicam kremi 34. haftalarda surmeye baslarim heralde... bebek doguncada eger yara olursa saf zeytin yaginida bazen pamukla kullanabilirim cogu onu önerdi ve faydasini gören cok olmus... lansinoh kreminin iyi yani bebegi emzirmek icin gögsu temizleme geregi duyulmuyor cunki o krem bebekler icin zararli degilmis..
gögus kalkani olarakta yine avent alicam yara olurmu bilmiyorum ki cogu olur diyor belkide dogumdan sonra duruma göre alirim onu
Biberon olarak avent 4 lu set aldim icinde 1 emzik 1 temizleme fircasi 2 buyuk 2 minik biberon var yeni dogan seti baslangic olarak geciyor.. o emzik simdilik yeterli lazim olursa tekrar alirim biberonda öyle...
premature adi ustunde 37. haftadan önce dogan bebekler icin premature giysiler...
Gecenlerde magazada gördum esimle elliyoruz bakiyoruz sasiriyoruz oyuncak bebekler icin yapilmis ama ne kadar guzel kumasi ne kadar kaliteli ne kadar tatli yapilmis ama niye bebek giysilerinin arasina katmislar ki diyoruz bu oyuncak giysilerini
saticiya soruyoruz giysileri vs ama benim aklim o miniklerde acaba varmi buyuk olani diye ve bombayi patlatiyorum keske bu oyuncak giysilerinin normal bebekler icin olanida olsa diyorum
kadin gulumsuyor oyuncak bebekler icin degil premature bebekler icin diyor tabi ben
Genelde ikiz olanlar erken geldikleri icin minik dogar veya bebis erken gelir derken premature giysiler gerekli olurmus...
ama kesinlikle vaktinde dogmus bebekler icin olmaz asiri minikler
eger 38 leri 40 lari görursek insallah premature degil normal yeni dogan zibinlari bodyleri kullanmak gerekir ki ben ondan 3-4 tane aldim sonra geri kalani 0-3 ay 3-6 ay ve 6-9 ay aldim yenidogan cok almadim hadi olmasa biraz kollarini katlariz vs ama kucuk oluncada hic giydirilmez iskence olur bebislere resmen.
ben bebek giysilerini tam yazlikta almadim cunki kuzeye yasiyorum Turkiyenin uzaginda ve buralar yazinda soguk oluyor...
senin nasil bir yerde yasadigina bagli bebegin giysileri ki Turkiyenin her sehri nerdeyse yazin kayniyor resmen uzun ve kisa kollu alabilirsiniz ve surekli yaninizda zaten minik bir hirkaniz olucaktir usudugunu anlayinca giydiriverirsiniz bende karisik aldim
benim aldiklarim söyle belki fikir olur ama siz bebek dogduktan sonrada alabilirsiniz Turkiyede bebek magazinda olan bolluk hicbiryerde yoktur...
3 adet yeni dogan citcitli body ve 1 adet yeni dogan zibin seti baskada yeni dogan almadim geri kalani hep 0-3
0-3 ay citcitli bodylerden 6 adet kisa 7 adet uzun kollu aldim
0-3 ve 3-6 ay pijamalari toplamda 14 tane filan vardir
0-3 ay tulum 4 tane 1 tanede gezmelik suslu toplamda 5 tane aldim
0-3 ay zibin 3 tane 5 li set