2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

selam canım sen ve ikizlerin nasılsınız :))
bizz çok şükür kızımla iyiyiz
eksiklerini almışsın, biz de nerdeyse bütün eksikleri bitirdik,
beşik olarak bir oyun parkı bir de küçük sepet beşik aldım
eksik olarak artık bebeğe şampuan krem vs onlar kaldı
bir de kendime bir takım geceliğim var bir takım daha alıcaz onlar kaldı sanırım

bizde kızlarla iyiyiz canım şükür :)
epey aldık walla kıyafetleri yatakları anakucakları alındı.artık bakım grubu,işte kendime alacaklarım kaldı filan.
sen gecelik nasıl aldın yani beden bilemedim ben o yüzden doğuma doğru alırım dedim ama

Canım fikirlerini alabilirim.Ben de beşik aldım 2-3 tane hastane çıkışı aldık. kıyafet yavaş yavaş alıyorum ufak tefek eksiklikler var.onlarıda alcaz acele etmiyoruz.Ama ana kucağı ve bebek arabasında karar veremedik.Jokerde Bebe confort loola modelini beğendik eşimle indirime giriyormuş ara sıra özellikle nisanda ondan alabiliriz indirim olursa yoksa çok pahalı.Sen naptın aldın mı arabasını?

benim battaniyelerim tamm fazlasıyla, eşimin arkadaşı var o gönderidi takımlarda gönderdi, şimdi içlikleri yok kızımın onları alacam havlusu, kremleri, var daampunları alınacak listemde var daha eksiklerim yani

canım dediğim yer gümrükte lcw var biliyorsundur onun tam karşısında uğur dersh.var o sokağın başında mutluluk çeyiz bebe.
mini damlanın hastane çıkışlarını aldık biz 10 lu takımlar 85 tl normalde dışarıda 130/140 tl arası.battaniyeleri herşeyi var fiyatlar harika ve mini damla en iyi marka yani.
arabayı almadık ama doğumdan sonra alçağız ikiz baston puset chicco karar verdik bizde.
park yatak Kraft calipso aldık çok güzel.
anakucakları Kraft diadem çok güzeller mor pembe rengi :)
bebe confort tavsiye ederim benimde tek bebek olsaydı öyle yapardım bir arkadaşım kullanıyor çok memnunlar.
jokere üye ol haber veriyorlar indirimleri arada 250 tl ye 50 tl kampanyası oluyor.

tamam canım teşekkür ederim o tarafa gidince gircem dediğin dükkana.şİmdilik ben de bebitof tomuycuk mini damla falan aldım.Ana kucağını da tiny love 3ü 1 arada almayı düşünüyoruz.Bebek arabasını da joker den kampanyaya getirip bebe confort loola almayı planlıyoruz.Geri kalan eksikleri araştırıyoruz canımcım.Bakım ürünlerini almadık daha banyo setleri de duruyor.Yavaş yavaş alcaz bakalım...

Valla canım marka yok :) İnegöl mobilya, bilecikten aldım. Fotoğrafta net görülmüyor ama dolap falan oymalı yani düz ahşap değil kenarlarında oylamalar da var, mdf bir takım, resimdekinden çok daha hoş duruyor.

Genişlik (W) Derinlik (D) Yükseklik (H)
3 Kapılı Dolap 137 cm 58 cm 196 cm
Büyüyen Beşik 184 cm 78 cm 114 cm
Şifonyer 79 cm 47 cm 97 cm

hangi kumaslardan Kac tane battaniye aldiniz ? Bende aldimda yeterlimi yetersizmi olucak bilmiyorum:44:

Son aldiklarimiz bunlar disinda emzirme sutyeni ve atleti aldim
ama onlari eklememe gerek yok sanirim pek fikirde olmayabilir baskalarina :1

Önlukler 5.90 tl

Bodyler 5.90

İlk Adım Patiği 5.90 tl

İlk Adım Patiği 6.90 tl

Nuk emzik saklama kutusu 6.50 tl

bebedor banyo sungeri 4lu 6.90 tl

tulum 11.50 yada 12.50 tlydi

Eklentiler

• $b5ebdb1eb17c40b79d404f3bc17c84b6-Kucuk.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 52

çok güzeller güle güle kullansın bebişin

hangi kumaslardan Kac tane battaniye aldiniz ? Bende aldimda yeterlimi yetersizmi olucak bilmiyorum:44:

beştane benimki ama örgüler daha çok evde kullanmaya kalın onun için iki tane pazenden dikecek inş. ama battaniye penyeden çok gerekli oluyomuş üç dörttane olmalı bence

çok güzeller güle güle sağlıkla kullansın inş

Çok güzeller Güle güle kullansın bebeginiz. Nerden aldiginizi merak ettim yalnız fiyatlar çok uygun geldi.

Canım güle güle kullan çok güzeller

Çok güzeller Güle güle kullansın bebeginiz. Nerden aldiginizi merak ettim yalnız fiyatlar çok uygun geldi.
Çok tesekkur ederız emzik saklama ve banyo süngerleri annelütfenden geri kalanı butıkbebe den aldık tüm giysilerimizi simdiye dek butıkbebeden aldık çok güzel ve fiyatlarıda uygun olanlar geliyor takip ediyorum hep kargosu bedava ve hergun takıp etmek gerekıyo urunlerı yenıleyıp duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…