- 28 Nisan 2011
- 149
- 12
slm cnm aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın hepsi çok güzel. bu arada bebişinin kilosu ve boyu kaç
sağol canım. boyu 28, kilosu 650 dedi doktor 4-5 gün önce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnm aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın hepsi çok güzel. bu arada bebişinin kilosu ve boyu kaç
sağol canım. Boyu 28, kilosu 650 dedi doktor 4-5 gün önce.
benim de 4 gün önce 28 cm 600 gr dedi demekki aynı ilerliyor
Sağol canım bitti büyük şeyler sağolsunlar. Allah başımdan eksik etmesin onları. Lansinoh içinde ; elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, ıslak mendil, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri var canım.
bunlarda benim kuzumun hastane çıkışları:)
çok teşekkür ederizGüle güle kullanınnn,çok güzeller
bunlarda benim kuzumun hastane çıkışları:)
bende izmirde yaşıyorum:)
fikir alışverişinde bulunabiliriz birbirimize canım süper:):):)
Gule gule kullansin prenses hepsi birbirinden tatlilar :) Bizdede tekstil olarak önlukler yok onlardanda alirsma tamamdirkızlar ben dayanamadım bunları da aldım
limangoda indirim vardı. artık ufak tefek şeyler kaldı, tülbent, askılı bodyler, 1-2 tane daha battaniye falan alcam. onları da denk geldikçe ucuza alırım diye düşünüyorum.
sıra bakım ürünlerine geldi, şampuan, krem, yağ, biberon, bez, ıslak mendil vb. bu gibi şeyler işte : )
Cok guzel bir takim olmus saglikla kullansin miniginiz hayirli olsun
Selam Mayıs anneleri artık bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşma zamanı geldi mutlaka herkes ufak tefek bişeyler almıştır.
Ben bayağı bişey aldım ama artık poşetleri açtığa eklerim ve bundan sonraki aldıklarımı ekleyeceğim hem fikir olur bizler için. Bizim şimdiye kadar bu konumuz neden açılmamış ki :) geç bile kalmışız :)
Eki Görüntüle 923858 bu hamağımız