Benimde 3 sene bebegim olmadi 2 kez tup bebekdi haplardi ilaclardi her dediklerini yaptim fayda gormedim genc yasimda hormonlarim mahfoldu sistim resmen
Tam yaza giricez 3-4 ay ara verdik derken agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim kontrolde hamile oldugumu ogrendim yani kendiliginden geldi :) isin komik yani doktor ultrasyonda gordukten sonra keseyi idrar testi ver hemsireye dedi gerek yok dedim daha yeni yurtdisi tatilinden geldim hava degisikligi yasadim bu yuzdendir 2 aydir adet gormemem dedim o neysede testi ver dedi sonuc testiverdim ve pozitifti doktorla inatlastim yapmamak icin cunki negatifi duymak istemiyordum( Allah buyuk sen hayirlisini iste hic beklenmedik bir anda surpriz yapar insallah bebisin sana.
aman ya Rabbiiiiiiiiiii çok güzelleer Allah isteyen herkese nasip etsin.Sizlerede sağlıklı sıhhatli beb eklerinize kavuşmayı nasip etsin
Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)
Amin darisi basina insallah. Cok genc görunuyorsun gencsinde benim gibi insallah en kisa zamanda olur yeterki hayirlisiyla sagligiyla gelsin. özellikle dusunmemeye calis ne sorunun olursa olsun artik eskisi gibi degil cocuk sahibi olmak daha rahat caresini buluyorlar.
sen bol bol dua et hayirli bir evlat iste Rabbim basta sen tum olmayanlara verir insallah moralini yuksek tut yeterki
bu gunlerin tadini cikar simdilik:13:
Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)
bende öyleydim hamileleri kiskanirdim hele benden sonra eltim 2 tane ust uste getirince cok kiskanmistim bebegi bile göresim yoktu hamileleri göresim hic gelmezdi coook cook gencsin simdiden diyorum neden bukadar israrciydim yasim cok gencti ben bahsedince annem 40 i gecipte olmayanlar napsinlar diyordu...simdiden zorlaniyorum esiminde pek destek oldugu yok gerci senin esinde arkandaysa gelir insallah bebegin :)
Çok güzeller güle güle kullanınDun butikbebeden aldiklarim
Eki Görüntüle 957529 14.90 lira
Eki Görüntüle 957531 20.50 lira
Eki Görüntüle 957533 12.50 lira
Eki Görüntüle 957534 12.90 lira
Eki Görüntüle 957535 12.90 lira
buda gittigidiyordan arkadas tavsiyesiyle özdilek aldim
Eki Görüntüle 957540
Eşim her zaman arkamda. o hep bana ' olmazsada üzülme,herkesin çocuğu omuyo.biz yine elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıcaz' diyo en büyük destekçim eşim. umarım en kısa zamanda olur.
Canım park yatağa bende nevresim aldım daha doğrusu annem almış. Uykusetini beşiğine aldım
canım ben kırmızı beyazlı olanı daha çok beğendim. yatağa da daha cok yakışır diye düşünüyorum :) şimdiden hayırlı olsun...
cok tatli hayirli olsun iyi gunlerde kullanmak nasip olsunördeklede kombineleyince cok daha tatli durucaktir
Evet dha 21 yaşındayımama buna rağmen,erken olduğunu bile bile anne olmak için sabırsızlanıyorum.:)
Dun butikbebeden aldiklarim
Eki Görüntüle 957529 14.90 lira
Eki Görüntüle 957531 20.50 lira
Eki Görüntüle 957533 12.50 lira
Eki Görüntüle 957534 12.90 lira
Eki Görüntüle 957535 12.90 lira
buda gittigidiyordan arkadas tavsiyesiyle özdilek aldim
Eki Görüntüle 957540
Canım hayırlı olsun çok güzeller o battaniyeyi ben de çok beğendim kullananlar çok memnunlar battaniyesi gelince nasıl olduğunu sen de paylaşırsan sevinirim
cok sagol canimÇok güzeller güle güle kullanın
Canım teşekkürler zaten oyuncağına bayıldım da aldım. bi tane de ördekli tulum almıştım gittigidiyordan :)) Artık 4 ay sonra size ördek ördek fotolarını yollarım kızımın Allahın izniyle inşallah