kizlar sizce bu guzelmi dun aldim ama icime sinmedi gibi idare bile derseniz iptal edicem kararsiz kaldim da
100/100 pamukmus isimi görurmu sizce sicak tutarmi ki acep
Eki Görüntüle 959613
Kizlar Allahini seven yardim etsin yine bana su tecrubesiz kararsiz acemi anneyebiri bitmeden öteki cikti :18:
Nevresim takimi alicaz ebayden birazda kiz ve erkek bebegede olmasini istiyoruz yurtdisinda oldugum icin 1 kere ultrasyona giriliyor ve 100/80 kiz denmisti 17. haftamda... yinede nolur nolmaz ikisine giden birsey olsun istiyoruz simdilik dogunca kizsa pembeler alicam ben onagerci ben dayanamayip kiz cicileri aliyorum ama neyse ben cok sevdigim renk olan takimi turkuazi begendim fiyatida yasadigim ulkeye göre coook uygun
bunun cibinligi kumastan
Eki Görüntüle 959895
bunun cibinligi tulden
Eki Görüntüle 959896
simdi size iki sorum var cevaplarsaniz fikrinizi söylerseniz cok minnettar kalicam :26:
1. cibinlik dedigin kumastan mi yoksa tulden mi olmali sizce hangisi ideal olani ? ilk resimdeki gibi kumas mi ikincideki gibi tul mu olmali?
2.bu takim kizada erkegede oluyor mu sizcede? hissediyorum kizim olucakama nolur nolmaz ihtimali yuksek olmamak sartiyla ögrendik biz simdiden cevap verenlere cooook tesekkur ediyorum
Kizlar Allahini seven yardim etsin yine bana su tecrubesiz kararsiz acemi anneyebiri bitmeden öteki cikti :18:
Nevresim takimi alicaz ebayden birazda kiz ve erkek bebegede olmasini istiyoruz yurtdisinda oldugum icin 1 kere ultrasyona giriliyor ve 100/80 kiz denmisti 17. haftamda... yinede nolur nolmaz ikisine giden birsey olsun istiyoruz simdilik dogunca kizsa pembeler alicam ben onagerci ben dayanamayip kiz cicileri aliyorum ama neyse ben cok sevdigim renk olan takimi turkuazi begendim fiyatida yasadigim ulkeye göre coook uygun
bunun cibinligi kumastan
Eki Görüntüle 959895
bunun cibinligi tulden
Eki Görüntüle 959896
simdi size iki sorum var cevaplarsaniz fikrinizi söylerseniz cok minnettar kalicam :26:
1. cibinlik dedigin kumastan mi yoksa tulden mi olmali sizce hangisi ideal olani ? ilk resimdeki gibi kumas mi ikincideki gibi tul mu olmali?
2.bu takim kizada erkegede oluyor mu sizcede? hissediyorum kizim olucakama nolur nolmaz ihtimali yuksek olmamak sartiyla ögrendik biz simdiden cevap verenlere cooook tesekkur ediyorum
bunun cibinligi kumastan
Eki Görüntüle 959895
bunun cibinligi tulden
Eki Görüntüle 959896
Bunlar bugün e bebekten aldıklarımıza :)
bende yavaş yavaş alışverişe başladım.yalnız bişey sorcam tulum aldım butikbebeden 0-3 aylık bir tane yetermi yoksa alıyımmı yedek?
yazın tulum giydirilirmi?
birde hastane çıkışı 2 takımmı aldınız biri 5 li diğreri 10 lu? yardımcı olun acemi anneye:44:
Tulum pek kullanışlı değilmiş canım onun yerine alt üst takımları öneriyorlar. Bende 2-3 tane tulum aldım. Hastane çıkışı 10 lu alacağım daha almadım ama onun yanında 1 tane 7 li 3 tane 5 li hastane çıkışı aldım biraz abartmış olabilirim. Ana kucağında katlanmıyor sanırım. Ama öyle çok yer kaplayacak bişey değil. Çok büyük değil. Ben baştan beri kafaya takmıştım bunu sandalyeye çevriliyor diye. Bugün ebebek te 220 liradan 158 liraya düşmüştü hemen gidip aldım
güle güle kullan.. özellikle dönence ve ana kucağı çok güzelBunlar bugün e bebekten aldıklarımıza :)
bende yavaş yavaş alışverişe başladım.yalnız bişey sorcam tulum aldım butikbebeden 0-3 aylık bir tane yetermi yoksa alıyımmı yedek?
yazın tulum giydirilirmi?
birde hastane çıkışı 2 takımmı aldınız biri 5 li diğreri 10 lu? yardımcı olun acemi anneye:44:
cok sagol canim paylasirim tabikiben yurtdisinda annem turkiyede oyuzden aldiklarim annemin adresine gidiyor artik 32. aydan sonra hepsini birden yolluycak Turkiyedeki ciciler hem burda olmayan turden cok guzeller ve cokkk farklilar oyuzden ordan almaya devamm
kızlar ana kucağı ve çanta tercihinizi nasıl yaptınız çok kararsızım
güle güle kullanın cnm. çantanın fiyatı nedirCanım ben çanta olarak bunu aldım görüntüsü resimdekinden daha hoş. Gerçi biraz bavul gibi ama ben seviyorum böyle bavul gibi şeyleri :) butikbebeden indirimden almıştım. içinde alt değiştirme örtüsü çıktı bi tane. biberon soğuk sıcak bölmesi ve onun dışında başka kullanışlı bölmeleri var
Eki Görüntüle 960458
Anakucağını henüz almadım ama ben şunlardan birini düşünüyorum hatta northstar arkadaşımız da almış indirimden fiyatı uygun geldi eğer artmazsa hafta içi ben de almayı düşünüyorum. kırmızı olanın sallanma özelliğinin fazla olmadığını duymuştum o yüzden kararsızım
Eki Görüntüle 960460
Eki Görüntüle 960461
Canım çok güzel aldıkların. Hepsini güle güle kullanın. Bakım çantasını kaça aldın. Geçen e bebekte bübchen dolu bakım çantası 45 ti ama ben bakım malzemelerini aldığım için alamadım. Benim de bugün e bebekten aldıklarım Eki Görüntüle 960437 Eki Görüntüle 960438 50 TL ilk hediye çekimiz vardı. Onu kullandık..
Canım çok güzeller hayırlı olsun çok beğendim özellikle ana kucağına bayıldım. bizim de ihtiyaçlarımız var bunlara chicco iyi bi tercih olmuş. e bebek nasıl fiyat olarak uygun mu?
güle güle kullanın cnm. çantanın fiyatı nedir