2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Rengi çok güzel bence kızada erkeğede olur cibinlik tülden olmalı bence

Hangi ülkedesin bende dışardayım..
Cibinlik kumaş olması daha iyi olur ama size dürüstte birşey söylüyüm çok kısa süreli kullanım oluyor ben aldığıma pişman oldum çünkü oğlum 6 aylık olur olmaz cibinliği çekip kendine dolamaya başladı :)) bu durumu 5. Aylıktan sonra yapanda oluyor ..
Benimde ilk scan de belki kız dır dediler ve bende kızdır diye elbise almıştım ki 7 aylık olduğunda oğlan olduğunu öğrendim CNm yani seni çok anlıyorum ünisex renk en iyisi olucaktır .turkuaz güzel renk kıza da olur bence gerçi ben oğluma pembe hariç her renk giydiyorum özellikle kırmızı çok yakışıyor ..

bence cibinlik tülden olmalı. ve turkuaz çok güzel kızada gider erkeğede

Bunlar bugün e bebekten aldıklarımıza :)

Eklentiler

• $image.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $image.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $image.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 69
bende yavaş yavaş alışverişe başladım.yalnız bişey sorcam tulum aldım butikbebeden 0-3 aylık bir tane yetermi yoksa alıyımmı yedek?

yazın tulum giydirilirmi?

birde hastane çıkışı 2 takımmı aldınız biri 5 li diğreri 10 lu? yardımcı olun acemi anneye:44:

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş.

o ana kucağını bende çok beğeniyorum,ilerde sallanan sandalye olarak kullanılandan yanlış hatırlamıyorsam değilmi? ama kararsızım evimde yer yok katlanan yer kaplamayan bişey olsun istiyorum bu katlanmıyor değilmi

Tulum pek kullanışlı değilmiş canım onun yerine alt üst takımları öneriyorlar. Bende 2-3 tane tulum aldım. Hastane çıkışı 10 lu alacağım daha almadım ama onun yanında 1 tane 7 li 3 tane 5 li hastane çıkışı aldım biraz abartmış olabilirim. Ana kucağında katlanmıyor sanırım. Ama öyle çok yer kaplayacak bişey değil. Çok büyük değil. Ben baştan beri kafaya takmıştım bunu sandalyeye çevriliyor diye. Bugün ebebek te 220 liradan 158 liraya düşmüştü hemen gidip aldım

hıımm öylemiymiş ozaman bi tane yeter.ooo sen bir sürü almışsın bende 2 tane yeter diyorum

şimdi e bebekten baktım bende evet indirimde ayrıca katlanıyormuş ona sevindim.bende internetten alıyım bari

güle güle kullan.. özellikle dönence ve ana kucağı çok güzel

tulum bazı anneler hiç kullanışlı değil diyo ama bence çok kullnılıyo ben oğlumda bayağı kullanmıştım bence en az 3 tane olmalı ve tabi bolca alt üst takım..
hastane çıkışına gelince 1 tane 10 lu en azda 2 tane 5'li olmalı
ben 1 10 lu 1 7 li 1 de 5 li almayı düşünüyorum

Canım çok güzel aldıkların. Hepsini güle güle kullanın. Bakım çantasını kaça aldın. Geçen e bebekte bübchen dolu bakım çantası 45 ti ama ben bakım malzemelerini aldığım için alamadım. Benim de bugün e bebekten aldıklarım 50 TL ilk hediye çekimiz vardı. Onu kullandık..

Sen de benim gibi çoğu şeyi netten halledenlerdensin desene :) aslında ebay in internet sitesinde de güzel şeyler var ben Türkiyede olduğum için pek cesaret edemiyorum ama kalite dersen tabi ki özdilek daha güvenilir. hayırlı olsun tekrar Canım

kızlar ana kucağı ve çanta tercihinizi nasıl yaptınız çok kararsızım

Canım ben çanta olarak bunu aldım görüntüsü resimdekinden daha hoş. Gerçi biraz bavul gibi ama ben seviyorum böyle bavul gibi şeyleri :) butikbebeden indirimden almıştım. içinde alt değiştirme örtüsü çıktı bi tane. biberon soğuk sıcak bölmesi ve onun dışında başka kullanışlı bölmeleri var

Anakucağını henüz almadım ama ben şunlardan birini düşünüyorum hatta northstar arkadaşımız da almış indirimden fiyatı uygun geldi eğer artmazsa hafta içi ben de almayı düşünüyorum. kırmızı olanın sallanma özelliğinin fazla olmadığını duymuştum o yüzden kararsızım

Eki Görüntüle 960460
Eki Görüntüle 960461

güle güle kullanın cnm. çantanın fiyatı nedir

Canım çok güzeller hayırlı olsun çok beğendim özellikle ana kucağına bayıldım. bizim de ihtiyaçlarımız var bunlara chicco iyi bi tercih olmuş. e bebek nasıl fiyat olarak uygun mu?

Indirim vardı bazı ürünlerde. Bütün aldıklarımız 638 lira yerine 523 lira verdik.

Kızıma aldığım ciciler

Eklentiler

• $20140201_233611.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_20131227_221601.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $20140108_192944.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $zzayk.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 63
güle güle kullanın cnm. çantanın fiyatı nedir

Teşekkür ederim çantayı 55 TL ye almıştım sanırım butikbebeden. Nette indirimli yakalayabilirsen takip et güzel şeyler geliyor hatta chicco ya da nivea hem bebek seti hem de çantayı hep birlikte uygun fiyatlarla satıyor onlar da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…