2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

hemen bakayım şöyle kısa kollu uygun fiyatlı gönlüme göre bişey bulursam alırım
yalnız bu geceliklerde beden olayı bazen tam denk gelmiyor o yüzden netten alıp almama konusunda kararsızım

Yaa bende çok direndim netten alıp almama konusunda ama küçük nir şehirde yaşıyorum. Burda gezdim içime sinen bulamadım. Yok.. O yüzden mecburen netten alıyorum. Olmazsa iade ederim diye düşündüm. Daha vakit var nasılsa..

Tamam bir daha denk gelirsen banada mesaj atar mısın sevinirim çok. E bebekten 1600 küsür liralık alışveriş yapmayı düşünüyoruz negüzel 300 lirada hediye çekimiz olacaktı

Tamam canım. Mesaj atarım. Ben e bebeki sürekli takip ediyorum. Bir ara philips avent %40 indirim olmuştu. Şimdi onu bekliyorum. Yalnız bazı markalarda, bebek bezi ve ıslak mendilde geçmiyor. Bilgin olsun.. O yüzden ben ufak tefek şeylerini alabildim..

Kızlar slm, 2012 Mayıs annesiyim ve topiğimizde 2014 Mayıs annesi olucak olan annemiz var ) bazen sizlerden bahsediyoruz kulaklarınız çınladımı :))
ben 2013 Mayıs annelerinede minik acizane bir öneride bulunmuştum , sizede söylemeden edemedim malum Mayıs annesi fanatiği oluyorum :)) tavsiyem ayaklı tulumları 3 aydan sonra almayın çünkü çoçuklar hareketleniyorlar ve gelişimi için uygun görülmüyor .. Mümkünse ayaksız olanları tercihiniz olsun .. Bütün aldıklarınız çok güzel bayıldım ne yalan söylüyüm eski günleri hatırlayıp biraz hüzünlendim . Bebek hallerini doya doya yaşayın çünkü o güzel zamanlar çabuk geçiyor ve çok özlüyorsunuz .. Bol bol video ve resim çekin çok iyi oluyor şimdi özledikçe seyrettiğinde özlem gideriyorum azda olsa iyi geliyor insana )
Tüm kalbinle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diler , Rabbim bir avazda kurtarsın inş ..
Her türlü yardıma ihtiyaç olduğunda hemen 2012 Mayıs anneleri olarak yanınızdayız , sevgiler

Son düzenleme:

Bende diyorum kulaklarım neden çınladı
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım almıştım bikaçtane bundan sonra fazla almam
zaten genel olarak herkes tulum kullanışlı olmuyor diyor

teşekkürler tavsiyen için meleğim,

evet herkes öyle diyor, bende birkaçtane aldım 0-3 ay giyebilecek şekilde.

minikcicek merhaba ben de yeni katıldım aranıza. Aynı heyecanı ben de yaşıyorum artık alınacaklar listesi yapıp yavaş yavaş cicileri almaya başladım. aldığın oyun parkını ve bebek arabasını çok beğendim markalarını ve fiyatlarını söyleyebilir misin? bu arada çok güzel ciciler almışsın güle güle kullansın bebişin.

teşekkür ederiz senin tecrübelerine çok ihtiyacımız var, özellikle benim sanırım :44:
o zaman hastane çıkışları dışında ayaklı alt pijama yada tulum almasam mı, o şekilde daha mı kullanışlı olur? yoksa ilk 3 ayı öyle alıp sonrakileri mi ayaksız almak mantıklı?? bilemedim ki şimdi :44:

Ayy ayy ayy neler alinmis boyleee istahlandim cok eksigim var durduruyolar beni hep almiyim die onumuzdeki ay basliycam bende insallah ya iki kizim var gozum doymuyo yine kiz kiyafetlerine ic gecir e gecire bakiyorum ya cok ssirinlerhep migdem bulandi pembelerden diodum ama okadar tatli seyler uretiyolarki allahimm allahim neyse minik pasamiza alcaz bisiler artik besigini arabasini felan hepsini begendi m ufak tefek kiyafetleri benim hastane cikislari gerekli malzemeler vvar onlari halletcem ayyy kizlar gecmek bilmiyo ya hafta hesabi yapiyorum sukadar kaldi die :)))

aslında bu battaniyenin orjinali daha güzel ama ben bukadarını yapabildim

Eki Görüntüle 953251 Eki Görüntüle 953252

Bence çok güzel olmuş, emeğine sağlık :) güle güle büyüsün bebeğin içinde..

Canım ikisinin de markası prego . Araba prego calista travel sistem diye geçiyor içi de komple visko sünger kaplı, nette fiyatı 600 tl ile 1000 tl arası değişiyor. Benim bulunduğum yerdeki mağaza 1000 tl isteyince internetten aldım. 650 ye almıştım. Park yatak da yummy modeli o da nette 340 lira civarı.Naylon gibi değil arabanın kumaşıyla neredeyse aynı o yüzden çok beğenerek aldım. Burada bir mağaza kampanya yapmıştı yatak, içinin visko yatağı ve uyku seti ile birlikte 379 tl ye aldım. :) oldukça sağlam gözüküyor her ikisi de, bakalım kullandıkça anlayacaz

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım ben de artık almayı düşünüyorum şöyle bir araştırma yapayım dedim. Senin aldıkların gerçekten çok güzelmiş hem de karlı bir alışveriş yapmışsın tebrik ederim.

Tesekkur ederim daha guzelleri sizlerin olsun

Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..

Ilk üç ay ayaklı Alman'da sorun yok CNm , 3 aydan sonra çoçukların ilk hareketi dönme hareketi oluyor ve dönerken vücutları geriliyor .. Ayaklı tulumlarda rahat edemeyen çoçuğun ister istemez hareketleri azalıyor .. Bu yüzden dedîm CNm 3 aydan sonra almayın diye .. Alt üst kıyafet iyi oluyor yalnız küçükler ve giydirmekte biraz zorlanılabiliyor..
Bahtaniyelerinizi mutlaka papuklu ve çok sayıda alın derim , ben 7 tane farklı şekillerde aldım şuan iki tanesi sağlam :)) ne mi oluyor ilerde çok kirletmeler olacağı için sürekli yıkanıyor .. Oğlum diş çıkardıktan sonra bazı örme seklinde olan bahteniyeleri dişi ile delik deşik etti :)) ya tabiki her çoçuk aynı olmaz ama inanın çok kullanılıyor.. 3 yazlık 3 kışlık ta kafi olabilir ..

Merhaba arkadaslar bende yillardir bu siteyi takip ediyorum ve yeni katildim benide araniza aldin nolur seve seve siz anneleri takip ediyorum tup bebek seruvenimden buralara geldim ve suan 26+4 gunluk hamileyim. 2 kez tupbebek denedim tabi ama beklenmedik bir anda oldu bebeisim tupbebekle gelmedi kerata 3 sene ugrasmistik hatta doktorun yaninda ilk ögrendigimizde bile görmeniz lazimdi dialogu neyse cok uzattim zamanla anlatirim :) bende alisverise basladim halada devam ediyorum en kisa zamanda yarin olabilir bende cicilerimizi ekliycem sizde eklemeye devam edin aayyy yerimm ne tatli diye diye bakiyorum valla hayirli saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallahh.

kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:

teşekkürler canım. ben zaten ilk 3 aylık alışverişi yapayım dyorum öncelikle, o zaman şimdilik ayaklılardan alıyım. battaniye ve hırkaları da hep pamuklu alayım diyorum. zaten mayısta doğcak, yün gereksiz olur sanırım. hem cildi için pamuklu daha iyi olur diye düşündüm. miniğim benm yaa, sabırsızlanıyorum onu görmek için

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn :)
Ne güzelde gelmiş öyle süpriz yapmış size :)
Buarada bencede çok güzel turkuaz araba,çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…