2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

kızlar ya bebek çantası hakkında fikirleriniz varmı? yada aldıysanız resimlerini paylaşırmısınız...

kızlar ya bebek çantası hakkında fikirleriniz varmı? yada aldıysanız resimlerini paylaşırmısınız...

Ben almadım bi iki tane e bebek te beğendim ama çok pahalılar150-200 arası . Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama çiçekli böcekli istemiyorum sonrada kullanabileceğim bi çanta istiyorum.yani çocuğumun kıyafetlerini koyarım ilerde mesela bi yere giderken öyle bişey

Eki Görüntüle 956405 ben bunu aldim ama elime gecmedi yurtdisinda oldugum icin kargoyu annem Turkiyede alicak simdilik esyalarim onda :)

bende bavu gibi birşey olsun istiyorum limangoda çantalar var ama kararsızım :)

Daha ilk evlendigimizde orda burda görup aldiklarim bunlar tabi cok azda olsa sonradan aldiklarimda var oyuncaklar ve dönence gibi geri kalani yani esyalarimin 100/90 i annemde onlarda elime artik ulasinca ekliycem insallah

buda arabamizla cantamiz kizimiz olucak ama turkuazi da cok seviyorumm umarim bebiste sever:13:

Eki Görüntüle 956637

Çıplak gözle görmediğim için tedirgin olmuştum biraz ama gelince daha çok beğendim,kullanmaya başlayıncada aynı düşünürüz inşallah :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn miniğee :)

Çok güzeller hele o kurdelalı krem rengi ayakkabı bayıldım

Eşimin hediyesiydi o da,zevklidir sağolsun :) Onları mevlütte giydirmeyi düşünüyorum minicikler zaten,iplerimizi aldık o tonlarda yazlık elbise yapacak annem tığla örecek şirin bir modelde buldum,öyle krem kurdelalarlada süsleyecem,böyle düşündüm :) Şirin olur dedim :)

Ben daha almadım..Düşündüğüm,kullanışlı sade biraz daha büyüdüğündede taşıyabileceğim bir çanta..Özellikle bebek çantası olarak ya da yazılı fln almayı düşünmüyorum

Aynen canim ya ama bulamadim acaba sirt çantasımi alsam

Aynen canim ya ama bulamadim acaba sirt çantasımi alsam

Aslında ikiz olarak düşündüğümde sırt çantası senin işini daha çok kolaylaştırır gibi geliyor :) Bence bizler için bile daha mantıklı..

Ama teyzesi olmaz ki bu çiçekli elbiselerden tulumlardsn bizde istiyoruz..cok güzeller güle güle kullanın ins..

Amin inşallah :)
Daha güzelleri gelsin inşallah miniğee

Çok şirinmiiş :)
Lacivertti di mi park yatak,karar vermişsin sevindim :) Çok güzel olacak :)

Evet canım karar verdim bunu aldım ama bu nevresim işte uyku seti değil maalesef. Ben o park yatağın biraz daha güzel görünmesi için uyku seti alıp yandan yastık desteği olmasını istemiştim böyle oldu belki ileri de onu da bana hediye alırlar :) hediyeye fena alıştım bu aralar :)

ben de almadım ama ben sırt çantası gibi portatif bir şey istiyorum dediğin gibi öyle çiçekli böcekli çanta almak istemiyorum. ya da şöyle iç hacmi geniş normal büyük bir çanta alayım diyorum hem benim eşyalarım hem de bebeğimin eşyaları rahatlıkla sığar kararsızım neyse 1 hafta içinde izmire annemin yanına gitmeyi düşünüyorum o zaman hepsine daha ayrıntılı bakarım alırsam resmini paylaşırım canım.

Canım park yatağa bende nevresim aldım daha doğrusu annem almış. Uykusetini beşiğine aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…