2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

northstar minikcicek haklısınız eski değilse dediğiniz gibi kullanırım. salı günü kargodan gelecek hepsi bi bakayım inşallah burdan resimlerini de atarım siz de bakarsınız bi teşekkür ederim kızlarrr

kızlar bugün bebeğimizin bir çok şeyini aldık :) bu park yatağımız kanz dan çok beğenecek aldık. Diğerlerini de ekliyorum şimdi..

E bebek te kampanya vardı. 250 tlye 50 TL hediye çeki vardı. Bizde bakım banyo malzemelerini aldık. Bunlar yenidoğan ıslak mendil, pamuk ve göğüs pesi. Pamuğu evde kullanmak için, ıslak mendili hem hastane çantasına koymak hemde dışarda kullanmak için.sebamedin şampuan banyo köpüğü ve pişik kremini aldım. İnşallah bebeğimin cildine iyi gelir.
Bunu da ayrı ayrı almaktansa set almak daha mantıklı geldi.
banyo küvetinin filesini de aldık. f burası 250 TL yi geçti tabiiki. Eşim şok oldu. Küçücük şeyler aldık nasıl o kadar tuttu diye

bunları da butik bebeden almıştım. Ekleyememiştim. Bunlarıda ekleyin bitsin :) şimdilik yorganı, nevresim takımı, arabası kaldı bir tek. Diğer herşeyini tamamladık çok şükür.

Yerinde olsam gelen eşyaları hediye gibi kullanırdim sonuçta geneli kaliteli seyler ve temiz kullanıldığı sürece bi kullanista eskimisi mümkün degil..icine sinmeyen olursa baska alırsın..yada artan parani daha lüzumu seyler için harcarsın..bu benim fikrim..

Eki Görüntüle 950906 kızlar bugün bebeğimizin bir çok şeyini aldık :) bu park yatağımız kanz dan çok beğenecek aldık. Diğerlerini de ekliyorum şimdi..

hepsi çok güzel kızlar, kampanyaları takip etmek lazım.. internette uygun kampanyalar olduğunda birbirimize söyleyelim :)

Güle güle kullanın hepsi çok güzel
biz de haftasonu alışveriş yaptık nerdeyse bütün eksikler bitti gibi
sadece kendime gecelik ve pijama takımı almadım onu da doğum iznine çıktıgımda almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım benim , sizin cinsiyet belli oldu mu?

:103: yok canım daha belli değil bu c.tesi günü 2li tarama testi için gidiyorum, ne zaman dr. gitsem haftası değişiyor canm tam kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum... yine grip oldum

umarım sizde iyisinizdir

hayır canım öyle düşünme benm mama sandalyesini araba koltuğunu falanda ablam verecek hiçte takılmıyorumvar olan şeylere neden bidaha para vereyim hem geri iade edersin işin bitince evde yükün kalmaz

canım nedir bu senin gripten çektiğin
burnunu tuzlu suyla yıka iyi gelir

kızlar ben ana kucağı artı mama sandalyesi olarak kullanılabilen bu ürünü almayı düşünüyorum. bir arkadaşım çok kullanışlı olduğunu söyledi internetteki yorumları da okuyunca karar verdim gibi, önceden tecrübesi olan yada bu ürünü almayı düşünen var mı?

chicco polly magic diye geçiyor

Eklentiler

• $75006086704211082664.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 84
park yatak olarak chicco yada graco
bebek arabası olarak da chicco çok pahalı, graco için iyi yorumlar okudum onun travel sistem olanına bakayım diyorum.
siz naptınız bunları? karar verdiklerim doğru mu dersiniz?

bunları alınca artık giyim, bakım vs kalıyor sanırım, büyük eşya olarak bir şey kalmıyor di mi? ben daha hiç bir şey almadım da :44:

Benimde sadece gecelik ve pijama takımı kaldı. Onuda bugün halletsem. Bakmak istersen momperyde dagi 3 al 2 öde kampanyası var. Bide 1v1y de arnette diye bir marka var lohusa pijama takımları çok uygun.

çok güzelmiş fiyatı ne kadardı canım

Canım biz bunu 1 ay kadar önce beğendik fiyatı 360 tlydi. Dün öylesine girdik kanz a fiyatı 280 küsüre düşmüş. Kaçırmayalım dedik bizde.

Aldıklarınız çok güzel canım güle güle kullanın ebebek kampanyasını kaçırdığıma çok üzüldüm gerçekten.

E bebek bu kampanyayı ara sıra haftasonları yapıyor canım. Takip et istersen.

Benimde sadece gecelik ve pijama takımı kaldı. Onuda bugün halletsem. Bakmak istersen momperyde dagi 3 al 2 öde kampanyası var. Bide 1v1y de arnette diye bir marka var lohusa pijama takımları çok uygun.

hemen bakayım şöyle kısa kollu uygun fiyatlı gönlüme göre bişey bulursam alırım
yalnız bu geceliklerde beden olayı bazen tam denk gelmiyor o yüzden netten alıp almama konusunda kararsızım

Vay süpermiş görmemiştim hiç. Fiyatı ne kadar ki

Tamam bir daha denk gelirsen banada mesaj atar mısın sevinirim çok. E bebekten 1600 küsür liralık alışveriş yapmayı düşünüyoruz negüzel 300 lirada hediye çekimiz olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…