Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız
Eki Görüntüle 946274 ,,,, Eki Görüntüle 946275
bunlarda benm kızımınnn:) kıyafetlerini eklemek bi türlü nasip olmadı:)
Oh çok güzeller Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Organik takımın 5 lisinden aldım bende :)Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.
Henüz paketli ve kolilerde oldukları için bir çoğunun resmini çekemedim. Şimdilik internetten bulduklarımı koyacam
Öncelikle arabamız ve yatağımız, Araba prego calista travel sistem, kırmızı olandan aynı zamanda sallanır konuma geçebiliyor. Yatağımızda prego yummy, o da kırmızı. İlk çocuk olacağı için 2. de kullanabilsin istedik.
Eki Görüntüle 946781
Bu da yatağımız ve uyku setimiz ( resimleyip pc ye atmışım :) )
Eki Görüntüle 946733 Eki Görüntüle 946734
Bu da babamızın Lambaya Çevireceği balon fenerimiz
Hastane çıkışlarımız
2 adet 10 lu, ( biri organik ) bir tane de 5 li aldım.
Bu organik olan
Bunun 10 lu seti ( nette yeşil rengini bulabildim rengi sarı )
Bu da 5 li setimiz
Eki Görüntüle 946555
Bunun 1-3 ve 3-6 aylık olanları ( 2 takım )
Eki Görüntüle 946557
Bunlar iç giyim :)
Eki Görüntüle 946676 Eki Görüntüle 946678
bunun üzerinde ayı olmayanı, minik bir kelebek var
Eki Görüntüle 946680
Unibaby nin facebook yarışmasından kızımın şansına kazandığı hediyeleri: Şampuan+pişik kremi+ıslak mendil
Eki Görüntüle 946712 Eki Görüntüle 946713 Eki Görüntüle 946714
Bu da ateş ölçerimiz A101 den aldık
Eki Görüntüle 946710
Bu da nem ve ısı ölçer saatimiz
Eki Görüntüle 946717
Bu da kızımın bebek şekeri
Eki Görüntüle 946728 Eki Görüntüle 946729
Bu da hatıra defteri
Eki Görüntüle 946731
Bu daha önceden yaptığım kutu ( paylaşmıştım )
Eki Görüntüle 946727
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, haftaya evdekileri resimler eklerim :)
Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız
Birer tane alsan yeter canım..
Pek dogum hakkında konuşmadık daha erken diye..benim plesentanin biri asagidaydi onceden çıkmazsa kesin sezeryan olursun dedi..ben normal istiyorum olursa dedim..eger şartlar uygun olursa tabi mutlaka deneriz dedi..cok sukur çıktı plesentam :)bu kadar:) ins vaktinde ve normal dogurabilirim..simdi dinleniyorum bol bol kasilmalarim vardı gecen hafta sıklasti hastanedeyattim bi gece nidilata başladık bakalım hayırlısı..su sn tek duam 36 lari görebilmek..(aslında bu konuları ikiz anneleri topiginde konuşabiliriz burayı meşgul etmeyelim)tmm cnm tşk ederim.
bu arada senin doğumla ilgili doktor ne diyor nasıl gidiyor hamileliğin
evet canım çok şükür hallettik odası henüz yapılıyp gelmedi:) interntteki resmini koydum :) bizim dolabımız daha büyük olacak 4 kapak.model beğendik yaptırıyoruz. rabbim daha güzellerini isteyen herkese nasip etsinÇok güzeller Büyük şeyleri halletmişsin maşallah güle güle kullansın inş
Pek dogum hakkında konuşmadık daha erken diye..benim plesentanin biri asagidaydi onceden çıkmazsa kesin sezeryan olursun dedi..ben normal istiyorum olursa dedim..eger şartlar uygun olursa tabi mutlaka deneriz dedi..cok sukur çıktı plesentam :)bu kadar:) ins vaktinde ve normal dogurabilirim..simdi dinleniyorum bol bol kasilmalarim vardı gecen hafta sıklasti hastanedeyattim bi gece nidilata başladık bakalım hayırlısı..su sn tek duam 36 lari görebilmek..(aslında bu konuları ikiz anneleri topiginde konuşabiliriz burayı meşgul etmeyelim)
Inş canım sağol çok erken doğmasında yinede :)
bunlarda benm kızımınnn:) kıyafetlerini eklemek bi türlü nasip olmadı:)
Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.
Henüz paketli ve kolilerde oldukları için bir çoğunun resmini çekemedim. Şimdilik internetten bulduklarımı koyacam
Öncelikle arabamız ve yatağımız, Araba prego calista travel sistem, kırmızı olandan aynı zamanda sallanır konuma geçebiliyor. Yatağımızda prego yummy, o da kırmızı. İlk çocuk olacağı için 2. de kullanabilsin istedik.
Eki Görüntüle 946781
Hastane çıkışlarımız
Bu organik olan
Bu da 5 li setimiz
Eki Görüntüle 946555
Eki Görüntüle 946557
Eki Görüntüle 946680
Unibaby nin facebook yarışmasından kızımın şansına kazandığı hediyeleri: Şampuan+pişik kremi+ıslak mendil
Eki Görüntüle 946710
Eki Görüntüle 946717
Bu da hatıra defteri
Eki Görüntüle 946731
Eki Görüntüle 946727
hepsi birbirindennn güzelll hayırllsı ilee rabbim giydirmeyii nasip etsin inşallahh
ayy çok güzelll yaaaaellerinee sağlıkk yapanınnn Allahımm ii günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhh
Amin canım çok teşekkürler
canım minik kızının kıyafetleri ne güzell maşallahh canımAllah nazarlardan saklasın
Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.
Eki Görüntüle 946781
Hastane çıkışlarımız
Bu organik olan
Bu da 5 li setimiz
Eki Görüntüle 946555
Eki Görüntüle 946557
Eki Görüntüle 946680
Eki Görüntüle 946710
Eki Görüntüle 946717
Bu da hatıra defteri
Eki Görüntüle 946731
Eki Görüntüle 946727
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.
Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.
Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız