Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerinde olsam gelen eşyaları hediye gibi kullanırdim sonuçta geneli kaliteli seyler ve temiz kullanıldığı sürece bi kullanista eskimisi mümkün degil..icine sinmeyen olursa baska alırsın..yada artan parani daha lüzumu seyler için harcarsın..bu benim fikrim..Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.
Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız
Eki Görüntüle 950906 kızlar bugün bebeğimizin bir çok şeyini aldık :) bu park yatağımız kanz dan çok beğenecek aldık. Diğerlerini de ekliyorum şimdi..
E bebek te kampanya vardı. 250 tlye 50 TL hediye çeki vardı. Bizde bakım banyo malzemelerini aldık. Bunlar yenidoğan ıslak mendil, pamuk ve göğüs pesi. Pamuğu evde kullanmak için, ıslak mendili hem hastane çantasına koymak hemde dışarda kullanmak için.sebamedin şampuan banyo köpüğü ve pişik kremini aldım. İnşallah bebeğimin cildine iyi gelir.Eki Görüntüle 950908
Bunu da ayrı ayrı almaktansa set almak daha mantıklı geldi.
Eki Görüntüle 950909 Eki Görüntüle 950910 Eki Görüntüle 950911 Eki Görüntüle 950912 Eki Görüntüle 950913 Eki Görüntüle 950914 banyo küvetinin filesini de aldık. fEki Görüntüle 950915 burası 250 TL yi geçti tabiiki. Eşim şok oldu. Küçücük şeyler aldık nasıl o kadar tuttu diye
Bunları da oğlumun halası almış. Eki Görüntüle 950925 Eki Görüntüle 950923 Eki Görüntüle 950922 Eki Görüntüle 950924 Eki Görüntüle 950926
Eki Görüntüle 950928 Eki Görüntüle 950930 Eki Görüntüle 950932 bunları da butik bebeden almıştım. Ekleyememiştim. Bunlarıda ekleyin bitsin :) şimdilik yorganı, nevresim takımı, arabası kaldı bir tek. Diğer herşeyini tamamladık çok şükür.
E bebek te kampanya vardı. 250 tlye 50 TL hediye çeki vardı. Bizde bakım banyo malzemelerini aldık. Bunlar yenidoğan ıslak mendil, pamuk ve göğüs pesi. Pamuğu evde kullanmak için, ıslak mendili hem hastane çantasına koymak hemde dışarda kullanmak için.sebamedin şampuan banyo köpüğü ve pişik kremini aldım. İnşallah bebeğimin cildine iyi gelir.Eki Görüntüle 950908
Bunu da ayrı ayrı almaktansa set almak daha mantıklı geldi.
Eki Görüntüle 950909 Eki Görüntüle 950910 Eki Görüntüle 950911 Eki Görüntüle 950912 Eki Görüntüle 950913 Eki Görüntüle 950914 banyo küvetinin filesini de aldık. fEki Görüntüle 950915 burası 250 TL yi geçti tabiiki. Eşim şok oldu. Küçücük şeyler aldık nasıl o kadar tuttu diye
Teşekkür ederim canım benim , sizin cinsiyet belli oldu mu?
hayır canım öyle düşünme benm mama sandalyesini araba koltuğunu falanda ablam verecek hiçte takılmıyorumvar olan şeylere neden bidaha para vereyim hem geri iade edersin işin bitince evde yükün kalmazRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.
Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız
Eki Görüntüle 950906 kızlar bugün bebeğimizin bir çok şeyini aldık :) bu park yatağımız kanz dan çok beğenecek aldık. Diğerlerini de ekliyorum şimdi..
Eki Görüntüle 950928 Eki Görüntüle 950930 Eki Görüntüle 950932 bunları da butik bebeden almıştım. Ekleyememiştim. Bunlarıda ekleyin bitsin :) şimdilik yorganı, nevresim takımı, arabası kaldı bir tek. Diğer herşeyini tamamladık çok şükür.
:103: yok canım daha belli değil bu c.tesi günü 2li tarama testi için gidiyorum, ne zaman dr. gitsem haftası değişiyor canm tam kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum... yine grip oldum
umarım sizde iyisinizdir
Güle güle kullanın hepsi çok güzel
biz de haftasonu alışveriş yaptık nerdeyse bütün eksikler bitti gibi
sadece kendime gecelik ve pijama takımı almadım onu da doğum iznine çıktıgımda almayı düşünüyorum
çok güzelmiş fiyatı ne kadardı canım
Aldıklarınız çok güzel canım güle güle kullanın ebebek kampanyasını kaçırdığıma çok üzüldüm gerçekten.
Benimde sadece gecelik ve pijama takımı kaldı. Onuda bugün halletsem. Bakmak istersen momperyde dagi 3 al 2 öde kampanyası var. Bide 1v1y de arnette diye bir marka var lohusa pijama takımları çok uygun.
kızlar ben ana kucağı artı mama sandalyesi olarak kullanılabilen bu ürünü almayı düşünüyorum. bir arkadaşım çok kullanışlı olduğunu söyledi internetteki yorumları da okuyunca karar verdim gibi, önceden tecrübesi olan yada bu ürünü almayı düşünen var mı?
chicco polly magic diye geçiyor
Benimde sadece gecelik ve pijama takımı kaldı. Onuda bugün halletsem. Bakmak istersen momperyde dagi 3 al 2 öde kampanyası var. Bide 1v1y de arnette diye bir marka var lohusa pijama takımları çok uygun.
Canım biz bunu 1 ay kadar önce beğendik fiyatı 360 tlydi. Dün öylesine girdik kanz a fiyatı 280 küsüre düşmüş. Kaçırmayalım dedik bizde.
E bebek bu kampanyayı ara sıra haftasonları yapıyor canım. Takip et istersen.
Vay süpermiş görmemiştim hiç. Fiyatı ne kadar ki