- 25 Mart 2011
- 1.406
- 28
Eki Görüntüle 955438 kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:
Merhaba kızlar,
Ben 2013 mayıs annesiyim. Bebeklerinize aldığınız kıyafetler çok güzel. Allah güzel günlerde giydirmeyi ve giymeyi nasip etsin inşallah. Herkesin kıyafet konusunda farklı tecrübeleri oluyor. Bana son aya kadar iç-dış zıbın takımların çok işe yaradığını bir sürü almamı söylemişlerdi. Ben de ilk heves aldım tabi. Son ay doğum yapacağım hastanenin eğitimine katıldım ve doğum listesini aldım. Burada göbek kordonunu zedelememek ve bebeği daha rahat tutmak için çıtlı çıtlı badi ve tulum önerdiler. Tabi bir kaç tane tulum filan aldık. Doğumdan sonra iç dış zıbınları hiç kullanmadım desem yeridir. İki parça olan takımları da 1-2 kez anca kullanmışımdır. Ben daha çok ayaklı tulum kullandım. Benim ilk bebeğim olduğu için ve de bebeğim zayıf olduğu için eşimle tutmaya çekiniyorduk. İnsan tek parça kıyafetlerle beli filan açılmadan daha rahat tutuyor. Dediğim gibi herkesin tecrübesi farklı oluyor, zıbın takımları daha rahat kullananlar da var. İlk ay için bir kaç tane tulum bulundursanız iyi olabilir.
Doğum eğitimine katılacaksanız veya doğum yapacağınız hastane belli ise mutlaka bu aylarda gidip görüşün. Doğum listeleri varsa alın bence. Ben son aya bıraktığıma çok pişman olmuştum.
Doğumdan 2-3 hafta önce meme ucu kremi kulanmak bana iyi gelmişti, meme ucu çatlağım olmuştu ama emziremeyecek kadar acı çekmemiştim. Bir de ilk zamanlar göğüs pedi yerine göğüs kalkanı kullanmak daha iyi. Krem sürdüğünüzde hem çamaşırınıza sürülmüyor hem de memeden akan sütler kalkana doluyor.
En önemlisi doğumdan sonra yanınızda sürekli pozitif olan size moral veren birisinin olması. Böyle birisi yoksa moraliniz çok bozuluyorsa gönderin herkesi. Ben yalnız başıma bakıyorum bebeğime, bazen çok zor oluyor ama doğum sonrası insan en çok morale ihtiyaç duyuyor.
Neyse çok yazmışım, hepinize kolay gelsin, durumunuz varsa çok abartmamak şartıyla tabi istediğinizi alın. Aman o gelir bu gelir diye düşünmeyin, hevesinizi alın canım
mesajını daha yeni gördüm canım, arada g,remediğim günler olmuştu. sen de mayısta doğum yapmışsın geçen sene. tulumlarını falan ilk 3 ay uzun kollu mu kullandın,? kısa kollu kısa paçalı önerenler var da ilk ayları yaza geleceği için. senin bu konudaki tecrüben ne, yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba,
Ben Ankara'da yaşıyorum ilk 1 ay kolsuz badi ve uzun kollu ayaklı tulum kullandım. Haziran'da havalar ısınınca kısa kollu kısa paçalı tulumlardan giydirdim gündüz. İçine yine kolsuz badi aldım. Geceleri ise uzun kollu ayaklı tulum giydirmiştim, hiç üstünü örtmedim böyle olunca. Tatile gittiğimizde kısa kollu ve kolsuz badiler yeterli olmuştu çok sıcak olduğu için. Yaşadığın yerin sıcaklığına göre değişebilir tabi. Ben uzun kollu badi hiç kullanmadım bu yüzden.
park yatak olarak chicco yada graco
bebek arabası olarak da chicco çok pahalı, graco için iyi yorumlar okudum onun travel sistem olanına bakayım diyorum.
siz naptınız bunları? karar verdiklerim doğru mu dersiniz?
bunları alınca artık giyim, bakım vs kalıyor sanırım, büyük eşya olarak bir şey kalmıyor di mi? ben daha hiç bir şey almadım da :44:
Eki Görüntüle 955152 Eki Görüntüle 955160 Eki Görüntüle 955159 Eki Görüntüle 955158 Eki Görüntüle 955157 Eki Görüntüle 955156 Eki Görüntüle 955155 Eki Görüntüle 955154 Eki Görüntüle 955153 Eki Görüntüle 955161
Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..
canım merhaba hoşgeldin oldukça güzel bir model güle güle kullansın.hangi marka imiş?Eki Görüntüle 955438 kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:
Ben de graco nun iyi olduğunu duydum. chicco zaten iyi. benim bebeğime de graco nun park yatağı gelecek eşimin ailesinden. daha önce kullanılmış ama yepyeni ben çok beğendim o yuzden yenisini almayı düşünmüyorum geldiğinde resim paylaşırım
umarim alinti yapabilmisimdir :) oldumu bilmiyorum. Markasi trille viper S4 diye geciyor isvecte bazi yerlerdede ABD design viper diye geciyor turkiyede varmi bilmiyorum biz hem fiyati isvecten daha uygun hemde turkuaz rengi isvecte hic bir yerde stokta olmadigi icin polonyadan siparis vericez. Fiyati polonyadan alirsak1.500 tl yapiyor isvece gore cok daha uygun tl lirasina donunce fiyati cok oluyo ama burdaki gelirdi derken normal bir araba fiyati boyle burda.Arabanın rengi de modeli de mükemmel canım bence harika, fiyatı ne kadar bunun bir de nerde satılıyor
bizim bebek arabası dışında nerdeyse bebeğin tük eksikleri bitti gibi
hobuldum canim tesekkurler :) marka bizim burda isvecte trille viper s4 diye geciyor. Baska ulkelerde Abd design viper diye geciyor. Turkiyede mevcutmu bu marka bilemiyorum.canım merhaba hoşgeldin oldukça güzel bir model güle güle kullansın.hangi marka imiş?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn :)
Ne güzelde gelmiş öyle süpriz yapmış size :)
Buarada bencede çok güzel turkuaz araba,çok severim
Aminnn Allah hepimizin bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Olumlu cevaplar aldim turkuaz icin kizimin turkuaz arabasi olucak ben coktan karar vermistim ama KK sormadan almak istemedim artik icim rahat :)
Ne güzelmis gercekten tesadüf :)Evlilik tarihlerimiz aynı doğum tarihlerimiz de hemen hemen yakınmışşş ne güzel tesadüf. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah bebişinle. Çok beğendim hepsini en çok da baştan üçüncü resimdekileri bi de sondaki elbiseyi. Acaba nerden aldın? Ben de kızıma bu cicilerden alsammmm
Kızlar kızımın park yatağına şu iki uyku setini beğendim ama kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş. Lacivert olan park yatağı ile uyumlu çünkü park yatağımız da lacivert, aşağıda paylaştığıma benziyor . Ama kırmızı olanın da kalitesi sanki çok güzel
Eki Görüntüle 955965 Eki Görüntüle 955967 Eki Görüntüle 955968 Eki Görüntüle 955969
Eki Görüntüle 926825 Eki Görüntüle 926834 Eki Görüntüle 926830 Eki Görüntüle 926817 Eki Görüntüle 926816 Eki Görüntüle 926831 Eki Görüntüle 926829 Eki Görüntüle 926828 Eki Görüntüle 926827 Eki Görüntüle 926818 Eki Görüntüle 926819 Eki Görüntüle 926824 Eki Görüntüle 926823 Eki Görüntüle 926822 Eki Görüntüle 926821 Eki Görüntüle 926820 Eki Görüntüle 926835
Sadece arabasını,krem ve renkli patiklerini,boğa bebeği yazanı ve grili kırmızılı tulumu ben aldım,bir de arabanın ilk resmi olanın yanındaki takımı babası cinsiyetini öğrendiğimizde hediye almıştı bana :) Diğerleri şimdilik durdurulabilmiş hala,yenge,anneanne tarafından :)
aslında bu battaniyenin orjinali daha güzel ama ben bukadarını yapabildim
Eki Görüntüle 953251 Eki Görüntüle 953252
Eki Görüntüle 955152 Eki Görüntüle 955160 Eki Görüntüle 955159 Eki Görüntüle 955158 Eki Görüntüle 955157 Eki Görüntüle 955156 Eki Görüntüle 955155 Eki Görüntüle 955154 Eki Görüntüle 955153 Eki Görüntüle 955161
Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..