2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Eki Görüntüle 955438 kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:

Arabanın rengi de modeli de mükemmel canım bence harika, fiyatı ne kadar bunun bir de nerde satılıyor
bizim bebek arabası dışında nerdeyse bebeğin tük eksikleri bitti gibi

kızlar malum bebeklerimiz mayıs ayında doğacak hepimizin. bebek için aldığınız tulumlar zıbın takımları vs kısa kollu kısa paçalı falan mı?
bazı site ve bloglarda çıtçıtlı bodylerle geçti kışa kadar yaz bebeği oldukları için demişler kendi bebekleri için. ama üşümezler mi ya, ben uzun kollu ayaklı tulum ve yine ayaklı zıbın takımlarına falan baktım hep. kısa kollu kısa paçalı şeyler giydirilir mi sizce? etrafında bir bilen olan, yada tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatabilr mi? benim çevremde kimse yok da. bir de ankaradayım ben, malum ankara gündüz sıcak olsa da gecelri serin oluyor. ilk 3 ay için hangi kalınlıkta ne tür şeyler almalıyım? :44:

mesajını daha yeni gördüm canım, arada g,remediğim günler olmuştu. sen de mayısta doğum yapmışsın geçen sene. tulumlarını falan ilk 3 ay uzun kollu mu kullandın,? kısa kollu kısa paçalı önerenler var da ilk ayları yaza geleceği için. senin bu konudaki tecrüben ne, yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba,
Ben Ankara'da yaşıyorum ilk 1 ay kolsuz badi ve uzun kollu ayaklı tulum kullandım. Haziran'da havalar ısınınca kısa kollu kısa paçalı tulumlardan giydirdim gündüz. İçine yine kolsuz badi aldım. Geceleri ise uzun kollu ayaklı tulum giydirmiştim, hiç üstünü örtmedim böyle olunca. Tatile gittiğimizde kısa kollu ve kolsuz badiler yeterli olmuştu çok sıcak olduğu için. Yaşadığın yerin sıcaklığına göre değişebilir tabi. Ben uzun kollu badi hiç kullanmadım bu yüzden.

teşekkür ederim canım önerilerin için : )

sevgili hamiş arkadaşlarım bebek bakım sağlık temizlik olarak neler aldınız paylaşırmısınız.Ben henüz ufak tefek alışverişe başladım.7. ayım a kadar benim ve bebeğimin çantasını hazırlamak istiyorum.Ne olur olmaz diye.

Ben de graco nun iyi olduğunu duydum. chicco zaten iyi. benim bebeğime de graco nun park yatağı gelecek eşimin ailesinden. daha önce kullanılmış ama yepyeni ben çok beğendim o yuzden yenisini almayı düşünmüyorum geldiğinde resim paylaşırım

Evlilik tarihlerimiz aynı doğum tarihlerimiz de hemen hemen yakınmışşş ne güzel tesadüf. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah bebişinle. Çok beğendim hepsini en çok da baştan üçüncü resimdekileri bi de sondaki elbiseyi. Acaba nerden aldın? Ben de kızıma bu cicilerden alsammmm

Kızlar kızımın park yatağına şu iki uyku setini beğendim ama kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş. Lacivert olan park yatağı ile uyumlu çünkü park yatağımız da lacivert, aşağıda paylaştığıma benziyor . Ama kırmızı olanın da kalitesi sanki çok güzel

Son düzenleme:

sevinirim canım paylaşırsan, bu haftasonu ben de almayı düşünüyorum, umarım graco bulabilirim. belki netten alıcam ama önce bir mağazada görmek istiyorum, insan hiç bilmediği bir şeyi de netten almaya çekiniyor açıkçası. yatağın geldiğinde yorumlarını yazarsan ona göre benim de daha net bir fikrim olur. teşekkürler : ))

Arabanın rengi de modeli de mükemmel canım bence harika, fiyatı ne kadar bunun bir de nerde satılıyor
bizim bebek arabası dışında nerdeyse bebeğin tük eksikleri bitti gibi
umarim alinti yapabilmisimdir :) oldumu bilmiyorum. Markasi trille viper S4 diye geciyor isvecte bazi yerlerdede ABD design viper diye geciyor turkiyede varmi bilmiyorum biz hem fiyati isvecten daha uygun hemde turkuaz rengi isvecte hic bir yerde stokta olmadigi icin polonyadan siparis vericez. Fiyati polonyadan alirsak1.500 tl yapiyor isvece gore cok daha uygun tl lirasina donunce fiyati cok oluyo ama burdaki gelirdi derken normal bir araba fiyati boyle burda.

canım merhaba hoşgeldin oldukça güzel bir model güle güle kullansın.hangi marka imiş?
hobuldum canim tesekkurler :) marka bizim burda isvecte trille viper s4 diye geciyor. Baska ulkelerde Abd design viper diye geciyor. Turkiyede mevcutmu bu marka bilemiyorum.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn :)
Ne güzelde gelmiş öyle süpriz yapmış size :)
Buarada bencede çok güzel turkuaz araba,çok severim

Aminnn Allah hepimizin bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Olumlu cevaplar aldim turkuaz icin kizimin turkuaz arabasi olucak ben coktan karar vermistim ama KK sormadan almak istemedim artik icim rahat :)

Aminnn Allah hepimizin bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Olumlu cevaplar aldim turkuaz icin kizimin turkuaz arabasi olucak ben coktan karar vermistim ama KK sormadan almak istemedim artik icim rahat :)

İnsanın hosuna gidiyor fikir almak :) Bizde ABC Design 3 Tec aldık..Bu markanın renkleri cok güzel zaten..Bende Türkiyedeyim,yurtdısından araba,begenip sorarken denk geldi tanıdık aracılıgıyla aldık..ilk sayfalarda paylasımım..

Son düzenleme:
Ne güzelmis gercekten tesadüf :)
Onlar iyi bir aile dostumuzdan hediye canım..sagolsun..

Lacivertle kırmızının uyumunu cok severim,ben kırmızıyı cok begendim ..

Gercekten ehpsi birbirinden guzel ilk resimdeki citcitli bodylerin rengi cok hos arabaya gelince cok cok guzel 3 tekerlekli hem kullanisli hem daha az yer kapliyor en guzelide cift yönluymus sizinki biz cift yönlu 3 tekerlekli araba bulmakta zorlanmistik acikcasi simdi turkuaz olani siparis vermis esim onunda ön tekerlekleri dönuyor

Çok güzeller güle güle kullansın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…