Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize....Bişey sorucam affınıza sığınarak kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkıyor mu sizde ?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize....Bişey sorucam affınıza sığınarak kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkıyor mu sizde ?
nihayet cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyorrrrrrrrrrrrr:)
mrblar bende 2014 mart annesi olacağım inş. doktorumuz 12. haftadan itibaren 3 kontrolde de cinsiyetine kız dedi fakat tam olarak göremedi. her seferinde bacakları sıkı sıkı kapalıydı:) bu ay sonunda tekrar kontrolümüz var ve detaylı ultrasona gireceğiz. umarım belli olur artık çünkü daha hiç bir şey alamadım
seninle günlerimiz aynı diye dikkatimi çekmişti.şimdi senin bebişinin de kız olacağını öğrendim..herşey aynı gidiyor..bakalım doğumlarımız nasıl olacaksen normal doğum mu düşünüyorsun canım ?
kısmetse normal düşünüyorum tabiki ama tabi duruma bağlı. peki sen kaç kilo ile başladın şu an ne kadar almış durumdasın? bide bebişinin boy ve ağırlığını yazar mısın? madem günlerimiz aynı meraklarımızı giderelim :)
ben de normal düşünüyorum.dr um da normal dedi ya hayırlısı..ben 70 kg ile başladım canım.şu an 77 kg yumama boyum uzun ondan yırtıyorum (178cm) bebişimin şu anki boyu kilosunu bilmiyorum.cuma günü kontrolüm var ayrıntılı usg de olucak.o zaman yazarım.senin nasıl kg durumları?bebişinki?
Bızımkıne erkek olabılır ama kesın degıl dedıklerı ıcın ben daha guvenemıyorum pek
Bzm ki kiz cikti cnmcnm erkek dediğinde pek yanılma payı olmuyor ben 12+5 de erkek oldugunu ögrendim sen isim düşün bence.. en zoru bu
Bzm ki kiz cikti cnm)
ben 56,1 kg ile başladım 57,9 kg a gelmiş durumdayım. bebişim maşallah uzun olacak sanırım geçen hafta kontrolüm vardı boyu 26 cm ağırlığı 292 gr ayın 16 sında ayrıntılıya gireceğim bende hayırlısı olsun hepimiz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?