Amin Allah razı olsun yaa ne güzel dua dileyen isteyen herkes yaşasın inşallah o güzel günleriAy benim de kedim varbu arada aynen öyle oluyor dişlerimizi sıkıyoruz bebişi severken eşim ağzımda diş kalmayacak yakında diyor allah sağlıkla kucağınıza almak ömüür boyu hep güzel anılar biriktirmek nasip etsin bebişinizle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12+6 cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar 🙏🏻🥰
- Konu Sahibi Gmzrr0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorumBize de bakabilir misiniz acaba rica etsem
11+5Eğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorum
- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 13
- 28
Sizin cinsiyet belli oldu muEğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorum
Evet canım . Kızım olacak inşallah detaylıdaki perinotologda kız olduğunu söylediSizin cinsiyet belli oldu mu
- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 13
- 28
Bizide yorumlar mısınız?Kız bence
Eklentiler
- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 13
- 28
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet canım . Kızım olacak inşallah detaylıdaki perinotologda kız olduğunu söyledi
- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 13
- 28
Bizide yorumlar mısınuzBence de kız
Eklentiler
Ya nubtan anlayamıyorum bu ultrason görüntülerinden net değiller ama hissiyat olarak erkek gibi sankiBizide yorumlar mısınuz
- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 13
- 28
Sağlıkla inşallah 2 hafta sonra gidicem ama insan duramıyor meraktan çatlıcamYa nubtan anlayamıyorum bu ultrason görüntülerinden net değiller ama hissiyat olarak erkek gibi sanki
Merhaba hislerinize dayanarak bana da bir tahminde bulunur musunuzHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Eklentiler
Merhaba hislerinize dayanarak bana da bir tahminde bulunur musunuz
Kız hissettim
Çok teşekkür ederimKız hissettim
Merhaba canım bana erkek diyen bı kac kişiden biriydin . Kesin belli oldu kızım oluyormuş yanılttı seniKız hissettim
- 16 Ağustos 2024
- 9
- 1
- 1
- 20
Benim içinde tahminde bulunur musunuz?Evet nub paralel duruyo o yüzden dedim :)
Eklentiler
- 27 Haziran 2024
- 122
- 79
- 13
- 28
Ay bana da bakar mısınızEvet şu pozisyonda pipi görünürdü bence de
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Merhaba kız bence Belli olunca yazar mısınızAy bana da bakar mısınız Eki Görüntüle 3467062 Eki Görüntüle 3467063
- 27 Haziran 2024
- 122
- 79
- 13
- 28
Tabi kiiMerhaba kız bence Belli olunca yazar mısınız
- 4 Kasım 2024
- 41
- 6
- 1
- 28
Benimkini de yorumlar mısınızEvet nub paralel duruyo o yüzden dedim :)
Eklentiler
- 4 Kasım 2024
- 41
- 6
- 1
- 28
Benimkini de tahmin edebilirmsiinizHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Eklentiler