2014 Mart Bebeklerimizin Cinsiyetleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri Ne?

• Ankete Katılan
    38

tüp bebek doktoruma teşekür için gitmiştim ve erkek demişti sonra kendi doktorum ve 2 li test yapan ultrasyondaki doktorda erkek dedi canım sen 2 li teste girmişmiydin orda daha ayrıntılı gösteriyor.hayırlı sağlıklı olsunda farketmez aslında :)

bende 2liye gittiğimde doktor söyleyemem daha hiçbişey belli değil dedi
sonra ben çok ısrar ettim herkesin doktoru biliyormuş dedim
kız gibi dedi sadece ben kız mı falan dedim sevinçle ama adam çok tereddütlüydü bişey demedi
sonra emin olmadığından başka doktora gitmiştim bişey sormak için gelmişken cinsiyete bakalım dedim
o da baktı erkek gibi görünüyo falan dedi bende yüzde kaç dedim yüzde veremem erkek gibi görünüyo dedi sadece
benimde ilk bebeğim aslında kızım da oğlumda olsun isterim ama bakalım ilk bebek ne gelecek bu hafta yine doktora gidecem bu sefer inşallah söylerler

maşallah canım evin şenlenecek iki tane top oynayan yaramazla :)Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bizimkide erkek :)
senin doktor hala söylemedi mi ısrar etsen belki söylerdi :) ben çok ısrar etmiştim de...

ayy inşallah canım ya. rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. erkek bebekte pek yanılma olmazmış ama belki diyorum iki hafta sonra bir sürpriz yaşarız eşim deli gibi kız bebek istiyo.
rabbim miniklerimizi korusun.

Son düzenleme:

:)hep istenilenin tersi geliyor sanırım bende hep fıstığım geliyor diyordum biraz hayal kırıklığı oldu ama olsun sağlıklı olsun hiç farketmez zaten heran bişey olacak korkusu ile yaşıyorum....

:)hep istenilenin tersi geliyor sanırım bende hep fıstığım geliyor diyordum biraz hayal kırıklığı oldu ama olsun sağlıklı olsun hiç farketmez zaten heran bişey olacak korkusu ile yaşıyorum....

canım artık tehlikeli dönemleri atlattık sayılır. tabi başa gelebilecek yüzlerce olumsuz şey var ama... rabbim korusun.
ben sanki biraz daha rahatım.o kaybetme korkularını aştım biraz.

dün randevum vardı. dr sanki erkek gibi dedi ama kesin değil dedi. oğlumuz var haliyle kız beklentisi içine giriyor insan. ama erkek oldu diye bebeğimi daha az sevecek değilim. aslanlar gibi iki oğlum olur dedim. eşimde iki de gelinin olur dedi en azından ardından ağlamayız dedi o kadar duygulandım ki ağladım. kocama bak ya nasıl teselli ediyor kendini taaa nerelere gitti. demek kızı olsa kocaya felan veremeyecek

dediğin gibi canım 12.haftayıatlattık şükür ama yinede korkuyorum geç buldum ya belki ondandır :)bebişlerimiz Allaha emanet o korusun inşallah.

canım artık tehlikeli dönemleri atlattık sayılır. tabi başa gelebilecek yüzlerce olumsuz şey var ama... rabbim korusun.
ben sanki biraz daha rahatım.o kaybetme korkularını aştım biraz.

maşallah canım Allah bağışlasın fikir güzelmiş :) hayırla alırız inşallah kucağımıza...

ikimizinde kalan 1 ve aynı ayda doğduk. eşim sekizinde ben onyedisinde doğdum. dolayısıyla en son benimki yenilenmiş oluyo demi?

12.2 de doktorum kiza benziyo dedi. Diger bi topikten ogrendigim kadariyla Nub teorisine gore ultrason goruntuleri kiza benziyor. Gecen hafta bi akrabama 20. Haftasina kadar kiz demisler sonra erkek denilince, 4 ayri doktora giderek erkek oldugu tasdiklendi. Bir oglum var. İkincisi kiz olsun erkek olsun diyemem. Suan icin tek dilegim saglikla kucagima almak. Sonucta her halukarda benim kiymetlim olucak. Diger yandan cin takvimi ve kan sayimina gore erkek. Yuzuk testinde oglumda erkek, bunda kiz cikiyor. Bir de bu hamileligim farkli. Oglum da hic bisey hissetmemistim. Bunda uyku, yorgunluk, bulanti, tiksinme, kokulara karsi hassasiyet, bas agrisi, istahsizlik, kilo kaybi, tatliya karsi isteksizlik tam tersi eksiye meyil. Gozumun onunden eksili seyler tursular geciyo. Suana kadar yapmadigim biseyi yapip, tursu kurucam yarin. Hos nette genellikle ikinci hamilelikler daha zor gecer ve ayri hamilelik gecirip ayni cinsiyette cocuga sahip olanlarin oldugu yaziyo. Daha bir ay muallaktayim.

Nerdeyse çocuğu doğurcam doktorum inatla söylemiyo cinsiyeti ille 20. haftada söylerim diyor ama bana erkek gibi doğuyor içime hayırlısı ne ise onu versin Rabbim ..

Son düzenleme:
Nerdeyse çocuğu doğurcam doktorum inatla söylemiyo cinsiyeti ille 20. haftada söylerim diyor ama bana erkek gibi doğuyor içime hayırlısı ne ise onu versin Rabbim ..

devlet doktorumu eğer öyleyse kural gereği söylemiyorlar inşallah gönlündeki olur.

devlet doktorumu eğer öyleyse kural gereği söylemiyorlar inşallah gönlündeki olur.

evet cnm devlet .. Doğuma başka şehire gideceğim 1-2 ay içinde o nedenle en yakınımdaki devlete gidiyorum kontrollere doktorumdan da çok memnunum o nedenle değiştirmiyorumda. Olsun 5 hafta daha sabrederim nolucak

Kızlar dr bakar bakmaz kıza benziyo diyo galiba bende 14&4 de göründüm benim dr da kıza benzio dedi ama bence kız içime erkek doğuyodu ama hastaneden geldiğim aksam annem aradı rüyasında görmüş kızmış onun rüyaları naklen yayın gibidir hep cıkar bence kız annemin ultrasona göre bakalim ne cikacak tekrar dr a gittiğimde

nerdeyse 1 ay oldu doktora gitmeyeli salı günü randevu var bakalım hopp kocaman olmuş bebiş inş.kız erkek farketmez sağlıklı olsunda

bende bugün kontrole gideceğim 14+1 günlük olduk. inşallah bugün cinsiyetini öğrenicem bebişimin ondan sonra gelip burda paylaşmak çok güzel olacak :)

merhaba kızlar banada 12+5te yüzde doksan erkek dedi doktorum..yani yanılma payı çok az dedi..hayırlısı artık ilk bebişim oyüzden sağlıklı olsun hiiç farketmiyordu zaten..rabbim herkesin bebişini korusun..

bizde öğrendik sayılır bebeğimizin cinsiyetini dr. kıza benziyor dedi:116: iki erkekten sonra güzel olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…