canım birinci doktor kız gibi ama daha belli olmaz dedi diğeri erkeğe daha çok benzio yumurtalıkları yukarda dedi eee doğal olarak kafam karıştı :)
bu hafta başka doktora gitcem bebeğimi görmek için inşallah bu sefer kesin öğrenirim
senin ne demişlerdi cinsiyete?
tüp bebek doktoruma teşekür için gitmiştim ve erkek demişti sonra kendi doktorum ve 2 li test yapan ultrasyondaki doktorda erkek dedi canım sen 2 li teste girmişmiydin orda daha ayrıntılı gösteriyor.hayırlı sağlıklı olsunda farketmez aslında :)
maşallah canım evin şenlenecek iki tane top oynayan yaramazla :)Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bizimkide erkek :)
senin doktor hala söylemedi mi ısrar etsen belki söylerdi :) ben çok ısrar etmiştim de...
ayy inşallah canım ya. rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. erkek bebekte pek yanılma olmazmış ama belki diyorum iki hafta sonra bir sürpriz yaşarızeşim deli gibi kız bebek istiyo.
rabbim miniklerimizi korusun.
:)hep istenilenin tersi geliyor sanırım bende hep fıstığım geliyor diyordum biraz hayal kırıklığı oldu ama olsun sağlıklı olsun hiç farketmez zaten heran bişey olacak korkusu ile yaşıyorum....
canım artık tehlikeli dönemleri atlattık sayılır. tabi başa gelebilecek yüzlerce olumsuz şey var ama... rabbim korusun.
ben sanki biraz daha rahatım.o kaybetme korkularını aştım biraz.
dün randevum vardı. dr sanki erkek gibi dedi ama kesin değil dedi. oğlumuz var haliyle kız beklentisi içine giriyor insan. ama erkek oldu diye bebeğimi daha az sevecek değilim. aslanlar gibi iki oğlum olur dedim. eşimde iki de gelinin olur dedi en azından ardından ağlamayız dedi o kadar duygulandım ki ağladım. kocama bak ya nasıl teselli ediyor kendini taaa nerelere gitti. demek kızı olsa kocaya felan veremeyecek
Kızlar kan yenileme testine göre cinsiyet tahmini yaptınız mı?
Erkeklerin kanı 3 yılda kadınların 4 yılda yenilenirmiş
mesela eşim 27 yaşında 27/3= 9 kalan sıfır benim yaşım 24/4=6 kalan yine sıfır ikimizinde son olarak bu yıl yenilenmiş ama eşim ay olarak benden sonra doğduğundan onun benden sonra kanı yenileniyor yani son yenilenenden cinsiyet erkek çıkıyor, doktor kesin değil ama erkek demişti doğru çıktğından dikkatimi çekti sizin nasıl peki?
Nerdeyse çocuğu doğurcam doktorum inatla söylemiyo cinsiyetiille 20. haftada söylerim diyor ama bana erkek gibi doğuyor içime hayırlısı ne ise onu versin Rabbim ..
devlet doktorumu eğer öyleyse kural gereği söylemiyorlar inşallah gönlündeki olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?