bende bugün kontrole gideceğim 14+1 günlük olduk. inşallah bugün cinsiyetini öğrenicem bebişimin ondan sonra gelip burda paylaşmak çok güzel olacak :)
merhaba kızlar banada 12+5te yüzde doksan erkek dedi doktorum..yani yanılma payı çok az dedi..hayırlısı artık ilk bebişim oyüzden sağlıklı olsun hiiç farketmiyordu zaten..rabbim herkesin bebişini korusun..
bugün gittim doktora ve benim de erkek evladımın olacağını öğrendim :)
kızlar ne kadar çok erkek bebek olacak mart ayında erkek nufüsu artacakKızlar benim bebeğinde cinsiyeti kesinleşti.Bende geleneği bozmadım ve erkek.
bizde öğrendik sayılır bebeğimizin cinsiyetini dr. kıza benziyor dedi:116: iki erkekten sonra güzel olacak:)
kızlar ne kadar çok erkek bebek olacak mart ayında erkek nufüsu artacak
elian çok şanslısınn iki erkekten sonra bir kız evlat ne kadar da güzel maşallah
Kızlaaaar bebişimin cinsiyetı belli oldu prensesimiz oluyo dr kesin kız dedi annemin rüyası cıktı ve herkes de kız diyodu dua edin Teyzeleri sağlıklı hayırlı olsun bebişim,, bebişlerimiz
Allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişine maşallahhhh
Kızlar sizce hangisi ben anlamlarına bakıp hangisi diye kafayı yıcektım anlamlarını bıraktım hangisi güzelse onu koycam
Azra
Beren (babası bunu begeniyo:)
Aslı
Ela
Gözde
Bilge
Eylül
Özge
Benimde kizim geliyor arkadaslar:-D
bu sene kız çok diye duymuştum ama ankete bakılırsa mart bebişlerinin erkekleri daha fazla
Allah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin sağlıkla doğup büyümelerini nasip etsin inşallah
Benim kızım olacak Allah nasip edersedoktor baya kesin konuştu inşallah değişmez çünkü kendimi alıştırdım artık
bu cinsiyet konusu benim psikolojimi bozdu etrafımdakilerde bir erkek merakı var birtane kızım var buda
erkek olsun diye bir baskı var herkes soruyo erkek mi diye kız olunca sevmicekmiyiz canım sıkıldı eşim
evin tek erkeği bir erkek merakı başladı dr. kız tahmininde bulundu ya kız olsun benim için değişen bişey yok
üzülüyorum böyle dediklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?