• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Bebeklerimizin Cinsiyetleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri Ne?

• Ankete Katılan
    38
bende bugün kontrole gideceğim 14+1 günlük olduk. inşallah bugün cinsiyetini öğrenicem bebişimin ondan sonra gelip burda paylaşmak çok güzel olacak :)

merhaba kızlar banada 12+5te yüzde doksan erkek dedi doktorum..yani yanılma payı çok az dedi..hayırlısı artık ilk bebişim oyüzden sağlıklı olsun hiiç farketmiyordu zaten..rabbim herkesin bebişini korusun..

bugün gittim doktora ve benim de erkek evladımın olacağını öğrendim :)

Kızlar benim bebeğinde cinsiyeti kesinleşti.Bende geleneği bozmadım ve erkek.
kızlar ne kadar çok erkek bebek olacak mart ayında erkek nufüsu artacak:9:
bizde öğrendik sayılır bebeğimizin cinsiyetini dr. kıza benziyor dedi:116: iki erkekten sonra güzel olacak:)

elian çok şanslısınn iki erkekten sonra bir kız evlat ne kadar da güzel maşallah:16:

kızlar ne kadar çok erkek bebek olacak mart ayında erkek nufüsu artacak:9:

elian çok şanslısınn iki erkekten sonra bir kız evlat ne kadar da güzel maşallah:16:

dr. kıza benziyo ama emin değilim dedi sonradan bir değişiklik olmazsa bakalım:)

bizde çok sevindik gerçi hep sağlıklı olsun farketmez diyoruz ama gönlümüzden de de kız geçiyordu...sağlıkla ve hayırla gelsin yeterki..

rabbim bütün hamişleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun:16:

Kızlaaaar bebişimin cinsiyetı belli oldu prensesimiz oluyo dr kesin kız dedi annemin rüyası cıktı ve herkes de kız diyodu dua edin Teyzeleri sağlıklı hayırlı olsun bebişim,, bebişlerimiz :emir_bebek::nazar:

Kızlaaaar bebişimin cinsiyetı belli oldu prensesimiz oluyo dr kesin kız dedi annemin rüyası cıktı ve herkes de kız diyodu dua edin Teyzeleri sağlıklı hayırlı olsun bebişim,, bebişlerimiz :emir_bebek::nazar:

Allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişine maşallahhhh:16:

merhaba mart anneleri :16:
ben 2 hafta önce muayeneye gittiğimde 12.haftam bitmişti,
doktor cinsiyet için çok erken ama erkeğe benziyor dedi.
2 hafta sonra gene muayenem var.
o zaman kesinleşir herhalde.
ama yinede erkek diye oyladım :1:

slm kızlar
aranıza yeni katıldım.17+4 haftalık hamileyim.benim 3.hamileliğim ama 2 kez düşük yaptım şimdi kan pıhtılaşması olmamasına rağmen cleksan iğne kullanıyorum.bebişim cinsiyetini baya bir sakladı ama 15.haftada doktorum erkek gibi dedi.bu hafta kontrol için farklı bir doktora gittim o da kız olduğunu söyledi çok sevindim.:nazar:eşim üzüldü tabi biraz hayal kırıklığına uğradı.
kız erkek hiç fark etmez hayırlısı diyelim Rabbim sağ salim kucaklamamızı nasip etsin.

Kızlar sizce hangisi ben anlamlarına bakıp hangisi diye kafayı yıcektım anlamlarını bıraktım hangisi güzelse onu koycam
Azra
Beren (babası bunu begeniyo:)
Aslı
Ela
Gözde
Bilge
Eylül
Özge

kızlar ben rüyamda sürekli kız görüyorum.
ilkinde tombul pembe tenli çok tatlı bir kız bebek gördüm çıplaktı,benim bebeğimmiş,
geçen gün de rüyamda doğum yapmışım kızım olmuş,onu emziriyordum,sağ göğsümü emiyordu ama süt o kadar bol akıyordu ki beyaz beyaz taştığını görüyordum derken kızım birden 1,5 2 yaşlarında yürüyen bir bebek oluyor.
çok zeki bıcır bıcır etrafta koşturuyor yüzü hep gülüyordu..
Allah hayırlara çevirsin inşallah :emir_bebek:
doktor erkeğe benziyor demişti açıkçası bende öyle hissediyorum ama gönlüm kızdan yanaydı biraz acaba ondan mı?
haftaya kadar bekleyeceğim artık :26:

Allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişine maşallahhhh:16:

Kızlar sizce hangisi ben anlamlarına bakıp hangisi diye kafayı yıcektım anlamlarını bıraktım hangisi güzelse onu koycam
Azra
Beren (babası bunu begeniyo:)
Aslı
Ela
Gözde
Bilge
Eylül
Özge

Benm kizim geliyo biz ela koymayi dusunuyoruz allah kucagimiza almayi nasip etsin

kızlar 15. haftada dayanamadım farklı bir doktora gittim cinsiyet için bu defa bacakları açıktı ve doktor erkek dedi kesin mi diye sordum kesin dedi değişmez herhalde bundan sonra:)cumartesi kendi doktoruma gideceğim 3 lü test için bakalım o ne diyecek inş sonuçlarımız da temiz çıkar

bizim bebek çok nazlı çıktı bugün kontrolüm vardı resmen yüz üstü durmuş göstermemek için artık 11 ekimde kontrolde inşallah gösterir meraktan çatlamak üzereyim

bu sene kız çok diye duymuştum ama ankete bakılırsa mart bebişlerinin erkekleri daha fazla :55:
Allah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin sağlıkla doğup büyümelerini nasip etsin inşallah
Benim kızım olacak Allah nasip ederse :12: doktor baya kesin konuştu inşallah değişmez çünkü kendimi alıştırdım artık :1:

bu sene kız çok diye duymuştum ama ankete bakılırsa mart bebişlerinin erkekleri daha fazla :55:
Allah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin sağlıkla doğup büyümelerini nasip etsin inşallah
Benim kızım olacak Allah nasip ederse :12: doktor baya kesin konuştu inşallah değişmez çünkü kendimi alıştırdım artık :1:

Cnm bnada onikinci haftada erkk olabilir ama kesin dgl diyordu bn ama hp kiz dyrdm kiz hissedyrm dyrdum gercektende gecen pazartesi uclu test icin gittim cikolats yedim acti tamamen bacsklarini kiz dedi dok. Gsterdi bizede ppi yok dedi:) erkk olabilir demisim ama kiz dedi allah sagsalim kucagima almyi nasip etsin kizcemi

Mart ayı erkek bebek ayı olcak galba..Benimde bi oğlum olacak İNşAllah:10::10:

bu cinsiyet konusu benim psikolojimi bozdu etrafımdakilerde bir erkek merakı var birtane kızım var buda
erkek olsun diye bir baskı var herkes soruyo erkek mi diye kız olunca sevmicekmiyiz canım sıkıldı eşim
evin tek erkeği bir erkek merakı başladı dr. kız tahmininde bulundu ya kız olsun benim için değişen bişey yok
üzülüyorum böyle dediklerinde

Uf n farkeder acaba kiz erkek

merhabalar mart anneleri..uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende bi mart annesi adayıyım bugün 17.haftamdayım geçen ay doktor söylemedi bu ay bebişin erkek olduğunu öğrendim acaip duygulandım bir kızım vardı 5 yaşında şimdi de oğlum inşaallah Allah herkesin gönlündeki muradı versin :)

Back