• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Bebeklerimizin Cinsiyetleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri Ne?

• Ankete Katılan
    38
Kızlar Grip oldum ya bide boynumda tutuldu cok kotuyum ama cok guzel olan bişi var 1 haftadır bebişimin hareketlerini hissediyorum kıjımın:54:

Son düzenleme:
kızlarrrrr 2 gün önce öğrendik oğlum geliyor inşallah :16: bir sürü kıyafet aldım erkekime :emir_bebek:

bana 14. haftada %70 erkek demişti dr um.16. haftada kesin olarak kız dedi :46::nazar: ayın 30unda kontrolüm var.bakalım...

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize....Bişey sorucam affınıza sığınarak kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkıyor mu sizde ?

buraya 3 aylıkken erkek diye oy vermiştim,doktor erkeğe benziyor dediği için: ))
fakat bugün kızımın geleceğini öğrendik :16: :nazar:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize....Bişey sorucam affınıza sığınarak kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkıyor mu sizde ?

bugüne kadar beni gören bütün büyükler erkek bebeğim olacağını söyledi (karnımın şekli,hissettikleri vb..) sadece çin takviminde kız çıkıyordu.Dr um da kız olacağını söyledi.eğer Dr um yanılmadıysa çin takvimi bende tutmuş olacak :34:

bi kız bebek de bize geliyor herkesin tahmini erkekti ama doktor kız dedi yarın özelde kontrolüm var o bakalım ne diyecek o zaman kesinleşir heralde :)

mrblar bende 2014 mart annesi olacağım inş. doktorumuz 12. haftadan itibaren 3 kontrolde de cinsiyetine kız dedi fakat tam olarak göremedi. her seferinde bacakları sıkı sıkı kapalıydı:) bu ay sonunda tekrar kontrolümüz var ve detaylı ultrasona gireceğiz. umarım belli olur artık çünkü daha hiç bir şey alamadım:(

nihayet cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyorrrrrrrrrrrrr:)

seninle günlerimiz aynı diye dikkatimi çekmişti.şimdi senin bebişinin de kız olacağını öğrendim..herşey aynı gidiyor..bakalım doğumlarımız nasıl olacak :emir_bebek: sen normal doğum mu düşünüyorsun canım ?

mrblar bende 2014 mart annesi olacağım inş. doktorumuz 12. haftadan itibaren 3 kontrolde de cinsiyetine kız dedi fakat tam olarak göremedi. her seferinde bacakları sıkı sıkı kapalıydı:) bu ay sonunda tekrar kontrolümüz var ve detaylı ultrasona gireceğiz. umarım belli olur artık çünkü daha hiç bir şey alamadım:(

aynı şekilde benimde daha bugun sabah gıttım kontrole cınsıyet ıcın baska dra dr cok ugrastı gostermıyor kız desem dıyemem dedı
21 haftalık olmussun da dedı :D acmadı nazlı bbegım bacagını 16 haftadan berı meraklardayız babamızla bakalıım saglıklı olsunda

seninle günlerimiz aynı diye dikkatimi çekmişti.şimdi senin bebişinin de kız olacağını öğrendim..herşey aynı gidiyor..bakalım doğumlarımız nasıl olacak :emir_bebek: sen normal doğum mu düşünüyorsun canım ?

kısmetse normal düşünüyorum tabiki ama tabi duruma bağlı. peki sen kaç kilo ile başladın şu an ne kadar almış durumdasın? bide bebişinin boy ve ağırlığını yazar mısın? madem günlerimiz aynı meraklarımızı giderelim :)

kısmetse normal düşünüyorum tabiki ama tabi duruma bağlı. peki sen kaç kilo ile başladın şu an ne kadar almış durumdasın? bide bebişinin boy ve ağırlığını yazar mısın? madem günlerimiz aynı meraklarımızı giderelim :)

ben de normal düşünüyorum.dr um da normal dedi ya hayırlısı..ben 70 kg ile başladım canım.şu an 77 kg yum :50: ama boyum uzun ondan yırtıyorum (178cm) :46: bebişimin şu anki boyu kilosunu bilmiyorum.cuma günü kontrolüm var ayrıntılı usg de olucak.o zaman yazarım.senin nasıl kg durumları?bebişinki?

ben de normal düşünüyorum.dr um da normal dedi ya hayırlısı..ben 70 kg ile başladım canım.şu an 77 kg yum :50: ama boyum uzun ondan yırtıyorum (178cm) :46: bebişimin şu anki boyu kilosunu bilmiyorum.cuma günü kontrolüm var ayrıntılı usg de olucak.o zaman yazarım.senin nasıl kg durumları?bebişinki?

ben 56,1 kg ile başladım 57,9 kg a gelmiş durumdayım. bebişim maşallah uzun olacak sanırım geçen hafta kontrolüm vardı boyu 26 cm ağırlığı 292 gr ayın 16 sında ayrıntılıya gireceğim bende hayırlısı olsun hepimiz için:)

ben 56,1 kg ile başladım 57,9 kg a gelmiş durumdayım. bebişim maşallah uzun olacak sanırım geçen hafta kontrolüm vardı boyu 26 cm ağırlığı 292 gr ayın 16 sında ayrıntılıya gireceğim bende hayırlısı olsun hepimiz için:)

oo kilon süper gidiyo :52: bebişin de kocaman olmuş maaşallah :46: hayırlısı olsun canım.

Back