• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

nickim nasılsın canım bebiş nasıl cinsiyet tahmini yapıldı mı?

Canım merhaba.

İyiyim sen nasılsın? Cinsiyet tahmini yapılmadı, henüz erken olduğu için ben de sormadım çünkü yanılma payı oluyor. İkili test yaptırdım kan sonuçlarımı henüz almadım sen yaptırdın mı?

Seninki kız mı yoksa :16: Ben senden erkek bekliyodum :8:

Benimki sanırım erkek

Canım merhaba.

İyiyim sen nasılsın? Cinsiyet tahmini yapılmadı, henüz erken olduğu için ben de sormadım çünkü yanılma payı oluyor. İkili test yaptırdım kan sonuçlarımı henüz almadım sen yaptırdın mı?

Seninki kız mı yoksa :16: Ben senden erkek bekliyodum :8:

Benimki sanırım erkek

bende iyiyim canım doktora zorla tahmin ettirdim bişey görünmüyo daha kız diyebilirim ama çok erken bi daha geldiğinde belli olur dedi
bende test yaptırdım sonuçlar için yarın aramayı düşünüyorum
bakalım ilk tahminde kız denildi benim kız senin erkek de olabilir yani:9:

bende iyiyim canım doktora zorla tahmin ettirdim bişey görünmüyo daha kız diyebilirim ama çok erken bi daha geldiğinde belli olur dedi
bende test yaptırdım sonuçlar için yarın aramayı düşünüyorum
bakalım ilk tahminde kız denildi benim kız senin erkek de olabilir yani:9:

Hayırlısı olsun :)

Ben ultrason görüntülerim ile baktım nub tahmini ile, eğer ordaki karartı bebeğime aitse erkeğe benziyor. Tabi belli olmaz, allah hayırlısını versin. Benim sonuçlarım çıktı da işlerim çok yoğun gidemedim, bir de rahatsızım yine.

Hayırlısı olsun :)

Ben ultrason görüntülerim ile baktım nub tahmini ile, eğer ordaki karartı bebeğime aitse erkeğe benziyor. Tabi belli olmaz, allah hayırlısını versin. Benim sonuçlarım çıktı da işlerim çok yoğun gidemedim, bir de rahatsızım yine.

Çok geçmiş olsun
Benim pek sorunum yok bu aralar hamilelikle ilgili
Bende ondan baktım eğer bebeğimde gördüğüm bacak değilse kız gibi
Yine de insan tam emin olamıyor daha küçük olduğu için
ablama hep kız dediler 5. ayda erkek olduğunu öğrendi

Çok geçmiş olsun
Benim pek sorunum yok bu aralar hamilelikle ilgili
Bende ondan baktım eğer bebeğimde gördüğüm bacak değilse kız gibi
Yine de insan tam emin olamıyor daha küçük olduğu için
ablama hep kız dediler 5. ayda erkek olduğunu öğrendi

Bu yüzden ben de erken olduğunu düşünüyorum, netleşene kadar tahmin bile etmesin mümkünse doktor.

selam kızlar....
bugun 10+3 deyim 2 eylülde randevum var sizce banada ikili test yaparmı bu gittiğimde birde cinsiyet nezmn ögrenirim acaba bende :34:

selam kızlar....
bugun 10+3 deyim 2 eylülde randevum var sizce banada ikili test yaparmı bu gittiğimde birde cinsiyet nezmn ögrenirim acaba bende :34:

Evet yapar, 11-14 hafta aralarında yapılıyor ikili test.

Sen sabahtan ve aç karna git eğer randevun yoksa.

Biz cinsiyet öğrenemedik henüz, zaten şu aralar yanılma payı da yüksek. En güzeli 5 aya kadar sabretmek.

sabah 11 de randevum ac gideyim ozaman sölediğin iyi oldu canım 5inci aya kadar beklicez dediğin gibi kesin bilgi için yanılmalar olabiliyor sanırım ama bazende cok net belli olanlar var hayırlısı bakalım saglıklı olsunlarda ins gerisi bos :))

günaydınlar hanımlarr....herkese mutlu günler diliyorum....
Çalısan annişler varsa kesin takip ediyorlardır bu yeni yasa nezamn gecicek bilgisi olan var mı ??

Selam annişler,

bugün ikili sonuçlarımı aldım. Bir sıkıntı yok elhamdülillah.

Yaptıran var mı başka?

bende yaptırdım hafta içi alacağım sonucu , ama ense kalınlığı iyi çok şükür :31:

günaydınlar hanımlarr....herkese mutlu günler diliyorum....
Çalısan annişler varsa kesin takip ediyorlardır bu yeni yasa nezamn gecicek bilgisi olan var mı ??

ben takipteyim ama neler olacka bilmiyorum.. :31:

merhaba arkadaşlar bende mart annesi olacam inş. 11 hafta 4 günlük gebeyim sizlere eşlik etmeye çalışırım benimde her sabah mide bulantım ve kusmam oluyor çıkartamadığım zaman gün zehir oluyor maalesef ramazanda oruç tutmadığım halde hiç bir şey yiyemedim yeni yeni iştahım açılıyor oda yemeği beğenirsem inş 3, aydan sonra normale döneriz. bende bu hafta İkili test yaptırıcam hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum :16:

Merhaba hamisdaşlar bende 10 haftanın içindeyim...27 marttım,doktor 3 nisan 2014 e uzattı bakalım ama bence geriler gibi geliyor beklemedeyiz :)
İkili testim için daha gün vermedi ama bi randevu haftam 13.haftamın içinde olucam belki o gün yapar..heyecanlıyım...
Ve benim gibi aranızda karın gazı sertligi yaşayan varmı :(

Back
X