hahasen de mi oğlaksın benim gibi demek. her şeye rağmen bende inadım inat ille de çalışılacak o konular diye tutturuyorum ağlanacak halime gülüyorum daha hiiç deneme sınavı bilem çözmedim
selaaam kimse yok demekki herkes ders çalışyor:) ben dün tarih konularını bitirdim bugün coğrafyaya başlıyorum mat devam hazirana kadar yavaş yavaş bitiricem tarih tekrarlarada devam buraya yazarak kendimi kontrol ediyorum en azından söylediklerimi yapmışmıyım diye hadi size iyi çalışmalar ALLAHa emnaet olunselam arkadaşlar 14 şubatta buraya çalışmaya başladım diye yazmışım bir ayı geçmiş ama ben hala konu çalışıyorum 10 gündür yoğun çalışmaya başladım çünkü işten ayrıldım başka bir sebepten işten ayrıldım ama şöyle bir bakınca işle beraber dersler mümkün değil bitmiycekmiş tarih ve matematikten konu çalışıyorum ayrıca bir gün mat bir gün tarih konu tekrarı yapıp soru çözüyorum tarih konuları haftaya biter ama mat hazirana ancak bitiririm mat özürlüyümdetarihi bitirince coğrafya ve türkçeye başlıycam onlarda mayısa tekrarlarıyla beraber biter inşallah.... bende durum böyle çok geç kalmışsın diyebilirsiniz ama şartlarım bunu gerektirdi
selam arkadaşım çalışmaktan başka yolu yok hergün bir plan yapmak zorundayız geçte olsa o plana uymadan günü bitirmemek gerekli ben öyle yapmaya çalışıyorumhanımlar evde ççalışmak çok zor hep dikkat dağınıklığı olaylardan konsatre olamıyor insan çoçuklardan dersaneye gidemediğim için üzülüyorum
motive ve azmi nasıl canlı tutabilirim bilmiyorum formu uzun zamandır takip ediyorum galiba çoğu arkadaşlarımız benim gibi bu yıl yarımyamalak geçerse sınav sonuc bana acı verecek ve kendime kızacağım daha iyisi olabilirdi diye...
hoşgeldin canım buraya gel yine motivende artarÇok mahcubum çok kim bilir en son ne zaman uğradım. Ama inanın motivem sıfır çalışamıyorum, sizi de bozmak istemedim. Umarım sizin çalışmalarınız iyidir.
Kızlar coğrafya soru bankası ve konu tekrarı yapmak için özet arayanlar şu ikisini çok methettiler, göz atın derim.
Bir de konuları bitirmemiş olsanız bile yavaş yavaş denemelere girmenizi öneririm. Çünkü test tekniği ve zamanı iyi kullanma hemen oturan bir şey değil.
hoşgeldin canım buraya gel yine motivende artar
denemelere girmeye cesaret edemiyorum daha çok konum var en azından sözellerin tamamını bitireyim matıda yarılamış olucam mayısın başından itiibaren denemelere başlıycam inşallahsen konuları bitirdinmi
yine ben geldim hoşgeldimselaaam kimse yok demekki herkes ders çalışyor:) ben dün tarih konularını bitirdim bugün coğrafyaya başlıyorum mat devam hazirana kadar yavaş yavaş bitiricem tarih tekrarlarada devam buraya yazarak kendimi kontrol ediyorum en azından söylediklerimi yapmışmıyım diye hadi size iyi çalışmalar ALLAHa emnaet olun
yine ben geldim hoşgeldimhoşbulduk bugün coğrafya konularını bitirdim şimdi türkçeye başlıyorum mayısa sözel konularını bitiricem inşallah
öylemi diyosun inşallah canım sağol moral içinçok iyi bence
Nasıl gidiyor çalışmalar?
çalışmıyoruz
çalışmaya çalışıyoruz
malesef benim hiç zamanım olmuyor....çalışamıyıorum diye çok bunaldım belkide elimden geleni yapacağım ama açıkcası çoçuklarla şansım yok gibi.....
her gün aksilik çıkıyor
Çocuklarla zor evet ama emek veriyorsun sonuçta ben karşılığını alacağına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?