- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Teşekkür ederim canım bu akşam yeniden start verdim derslere bakalım ne kadar yetişirse artık.Sen bi yerlere kaybolma her an gaz takviyesi gerekebilir
slm kızlar benide biraz gazlayın
hamileliğimin 12. haftası dolacak nerdeyse ama benim hiç halim yok ders çalışmaya. acaba girmesem mi sınava diye düşünmeye başladım. 2 aydır hiç kitap yüzü görmedim tekrar başlamak için motivasyona ihtiyacım var. sınavada ne kaldı şurda zaten konularımda bitmedi of of..
Lise mezunuyum. Kpsye grmek istiyorum ama bunun hakknda braz blgilendrr misniz beni. Nasıl olacak nereye başvurucm we a b c grubu bunlar ne oluyo ?
Canım ben ders ders çalışıyorum, eğer öyle yapmak sana da uyarsa kendi programımı paylaşabilirim.
sağol canım... tamamen bırakmadım ama bu şekilde ders çalışmaya devam edersem ne olurum ne ölürüm muhtemelen anca süründüğüm yanıma kar kalırHosgeldn cnm cocuklar olnca duzenli bi calisma olmuo maleseff(( ama sen bos durmamissn yinede bayagi soru cozmussn hicbisey yapmamaktan iyidr..zaten onemli olan tamamen birakmamak..iyi calismalar...
Kızlar 3 gündür hiç çalışamıyorum.Oğlum elini yaktı fırından bu ara nazlı biraz onunla ilgileniyorum ders falan yalan oldu yani.Bu yıl ki sınava girmekten vazgeçmek üzereyim[/i hE]
çok geç oldu ama geçmiş olsun canım.. Rabbim onları korusun... ben 15 tatilden beri benim ufaklıklarınhastalıklarıyla uğraşıyorum..Rabbime şikayet olmasın ama tam birini iyileştiriyorum diğeri hastalanıyo... acaba bu bir işaret mi çalışmamammı gerekiyo diye düşünmeye başladım.. vakit buldukça genede çalışmaya çalışıyorum
gelelim ne yaptığıma... olmaya olmaz bi çalışmam var ama serde keçilik(oğlak) var genede bırakamadım... sınav günü de çalışırsam hiç şaşırmıycam kendime... sadece matematik çalıştım
RASYONEL SAYILAR VE BASİT EŞİTSİZLİKLER bitti.. soru sayısı:167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?