Evet canim aynen benmkide herseyi benmle yapmak istiyor ben de uzuluyorm kuzucuguma yeternce vakt ayiramyorm die sonra sabret az kaldi 4ay daha sabret diyorm icimdenMasa aldım, sandalye aldım benim masamla yanyana ama anne oku diyor, beraber yazalım diyor
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim gecte olsa ama soracaklarim o kadar cokki insallah yardimci olursunuz. Ben 4. Sinif isletme okuyorum aof ayriyetten 2 yillik banka ve sigortacilk doplomam var bu sene lisanstan kpss b den girmeye karar verdim. Onlisans icin kpss icin uzatmak istemiyorum. Ben simdi sifirdan basliycam calismaya evde calusmak icin neler onrirsiniz. Gec oldu ama hic bisey icin de gec degil sanirim. Lutfen motive olmam lazim. Nasil calismaliyim bildiginiz site flan varmi video izlemek icin. Kaynak tavsiyeleriniz neler. Ayrica bir bucuk yasinda kizim var. Simdiden tesekkur ederim yorumlarinizi beklliyorum
Merhaba, hoş geldin.Ben matematiğe çalışmadığım için şöyle çalış diye bir çalışma şekli tavsiye edemeyeceğim. :26: Video falan hiç bilmiyorum mat için. Sayısalcı olduğum için bu kadar iyi yapıyorum yani liseden beri iyiydi anlayacağın. Ama şunu söyleyebilirim, matematik konu çalışarak yapılmaz bol bol soru çözülecek çünkü teorik bir ders değil. Yani açıp asal sayının tanımını okursun ama soruda asal sayı nedir diye sorulmayacağı için bu bir işe yaramaz. Çözümlü soru bankalarından bol bol soru çözüp mantığını anlamak gerek. Birden fazla çözüm şekli vardır matematikte o yüzden çözüm yolunu ezberlemek doğru değil. Mantığını anlayınca kendi çözüm yollarını bile üretebilirsin.
Kızlar kötü bir haberim var, artık bilgisayarın başında oturmam yasak yani sık giremeyeceğim. Bu lanet ülkenin lanet eğitim ve sınav sistemi yüzünden sağlığım bozuldu, tedavi görüyorum.Arada geleceğim ama, sıkı çalışmaya devam!
Epeydir benim bebeler yüzünden nete giremiyodum...
durum çokta içaçıcı değil ama kızarıpbozarmadan eteğimdeki taşları dökeyim bari...
yanlış fazla çıkınca mecburen eski konuları tekrar mahiyetinde soru çözdüm
mat 123 soru
türkçe208
tarih110
coğrafya175
anayasa196
bu maalesef koskoca 2 haftanın ürünüdür...:105:
Gunaydnn canim epeydr gozukmuodu kimseciklerGünaydın canlarr
Kpss başvuru tarihleri belli olmuş.Lisans mezunları için 5-14 Mayıs ama diğerlerinin tarihi aklımda değil :26: Telaşla karışık bir heyecan kapladı içimi sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş :18:
Canım ara ara girip okuyorum yazılanları ama pek ders çalışamadığım için bişey yazmaya yüzüm olmuyor açıkçası :26: Amin canım inş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınGunaydnn canim epeydr gozukmuodu kimsecikler( tekrardan hosgeldnn..sen tarihi yaznca beni de bi heyecan sardi dedgn gbi sona az kaldi herkese Allah kolaylik versn iyi calismalarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?