Senn yontemde guzelms cnm hem o zamn 2kez tekrar firsatm olyr bunu da dusnp degerlendrcem aklima yatti.zaten benm kafami karistran benm yontemde birkez tekrar firsatm olacagydi o dusundryrdu.eger senn dedgn yontemle konularn yerlestgni hissedersem o sekl devam ederm ama ogrenmenin tamamlanmadgni dusunursem soru sayisini arttirirm.buarada benm 2012 maceram da senn hikayene benziyor.2012 kpssye calisirken hamileydm nisan 28inde prensesim dunyaya geldi ve sinavada iki ay kalmsti dogm yapana kadr guzel calstm ama dogm sonrasi olay koptu bende kizim cok huysuzdu sabahlari devamli agliyordu kucagmda bile.aksamda ben yorgnluktan bitap dusyrdm ki zaten 3-4saate bir kalkp emzryrdm ve en onemlisi yanmda yardmci olablcek kimse yoktu esim de iste olyrdu yani anlycagn dogm sonrasi hic calisamadm sozeller uctu gtti snv gunude kaynvalidem geldi ben esimle snva gttm ama aklm hep evde bebegmde 2 aylk faln olmstu.snva grdm buarada nerdeyse kimlgmide esimde unutuyormussum:))turkceyi okuyorm ama bebegm agliyomu bilmem napiyomu oyle yapmak icn yaptm ve kosa kosa eve gttm esimde yanmda askim yavas ol biraz yannda annem var iyidr dio ama sen gel bunu bana anlat yani vesselam anlycagn o snvdan o calsma ve o psikolojyle ancak 70 alabldm eger dogm sonrasi yannda yardm edecek biri olrsa sozel tekrarlarini birakma okadr emek verdn karslgni alrsn ins fistgm.sonraya birakma cunku suan benm icn hic kolay olmuyor ve umarm bebegn uslu bi bebek olr:))iyi calismalar cnm....
İşte tam olarak duygularımı yansıttın şuan :) Ümitsizliğe kapılmamın en büyük sebebi sınavdan 1 ay önce doğum yapacak olup bebeğimle ilgilenmek zorunda olmam . Gelen giden bitmez diye düşünüyorum açıkçası :/ Annem yanımda olacak ama ne derece çalışabilirim bilmiyorum. Hatta şimdiden aklıma bin türlü fikir geliyor diyorum gece kalkar çalışırım deneme çözerim gündüz o uyurken ben de uyurum falan psikolojim alt üst oldu Umarım uslu olur en azından sadece 1 ay sonra ne yapıyorsa kabulüm Bir de şu an bebeği olan herkes doğunca daha zor olduğunu söylüyor ki bende zaten bu kanaatteyim zor olur :/ İyi çalımalar sanada canım
Son düzenleme: