- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
http://www.mebpersoneli.com.tr/atama/bu-yil-sadece-ogretmen-alacagiz-h102512.html
bu yazıyı incelemenizi tavsiye ederim acaba ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum bende tabiki 2014 kpss de iyi bir puan alıp memur olmak isteyenlerdenim fakat 6 ay kısa bir zaman gibi geldi ama düzenli çalışılıp gerçekten emek verilirse kpss halt eder
sizi takip etmeye yeni başladım, motivasyon açısından süper bir ortam
OLMAZ OLMAZ DEME, OLMAZ OLMAZ!
Ha bu Meb ama bizi ilgilendirmiyor ki. Bütçe sonrası her kuruma belli bir kadro tahsis edilir, şu kadar alım yapabilirsiniz diye. Meb de bu sene kendine tahsis edilen kadrolara sadece öğretmen alacağını duyurmuş. Bizim zaten meb le işimiz yok.
Slm kizlar az once gebelik testi yaptim hamileyim :)))))
Ayy hadi hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin kısmetiyle gelir de atanırsın umarım.
Kızlar ben de bugün farklı kaynaktan tarih tekrarına başladım ilk konu ve konu sonundaki test bitti. Geçtiğimiz ay da yine farklı kaynaktan anayasa tekrarımı yapıp bitirmiştim ama hala eksiklerim var. Dün de 60 tarih 60 coğrafya sorusu çözmüştüm. Bugün 60 Türkçe 40 mat sorusu çözdüm. Bir de bugün YDS çalışmaya başladım, bir kitap almıştım onun için o kitaptan ilk konu bitti. Bugünlük yeter.