- 26 Mart 2013
- 600
- 72
ahh canım eminim eğlenceli oluyordur ama bebeğim var onlarla uğraşamam ki soracak da kimse yok zaten.. yani eşim var da o da kendi işlerinden derslerinden bunlarla uğraşmak istemez haklı olarak :26: hakan dede videoları izliyorum arada, o iyi geliyor biraz aklımda kalıyor ama konular ilerledikçe ve zaman geçtikçe ne olur bilmiyorum.. bu arada ben başlayalı çok oldu ama tarihten daha 3. konudayım telaşem de bu yüzden zaten bu kadar sürede 3 konu bitiriyorsam bundan sonrasına vay halime diyerekten
tatlım senin bebeğin var üzülme yetiştirirsin daha bak ben de aynı durumdayım her gün çabalar içine giriyorum bu gün kpss için ne yaptın diyorum kendime canım hiiiç çalışmak istemiyo oturup internette surf yapmak istiyorum orda burda topik gezip lafın gözüne gözüne vurmak istiyorum bi taraftan da minik çiçeğime ciciler bakmak istiyorum ama gel gör ki içimde koccaman kayalar gibi oturan bi dert var onun adı KPSS sonra diyorum ki bu çocuk doğacak, ev kira ,elde yok avuçta yok özel sektörde çalışsan anan ağlayacak yavrucum diyorum kendime tek şansımız bu sınav diyorum yavrum için kırıp dizimi yeniden çalışmaya başlıyorum valla benim günlerim böle geçiyo