2014 KPSS Evde Çalışanlar Kulübü

selam kızlar hastalıktan gözüm açılmadı ki bi türlü çalışayım ,ama bu gün karartıp gözümü osmanlıyı bitiricem artık.:KK52::KK52:
dün gece bi rüya gördüm ki sormayın gülmekten patlarsınız güya kpss sınavı gelmiş çatmış :KK52: sınav oluyoruz sadece matematik soruları var elimde :KK47: hemen çözüp veriyorum tabi çözemediklerim de var ama ben kağıdı verdikten sonra sorulara bir daha bakıyorum ki ne göreyim aslında çok kolay beş altı tane soruyu hiç okumamışım bile eyvaaah diyorum aslında yapabilirmişim keşke yapsaymışım diye ahh vahh ediyordum ki uyandım.sorulardan birini gördüm problemdi hem de cevap şıkkını bile gördüm cevabı 8 di:))) uyandım eşime anlattım o da dalgasını geçiyor benle her gün bi tane soru görsen hazirana kadar 2.tekrarı bile yaparsın aldın sen bu sınavı diyo yani vicdanım beni dürtmeye başladı galiba ders çalışmıyorum diye bilinç altım alttan alttan atarlanıyo :KK9:

ahh kuzum ya önce mide bulantıların falan vardı şimdide başka şeyler çıkıyor ama olsun sen yine de pes etmedin.. inşallah prenses sana kpss hediyesi ile gelir :KK16:
rüyanda iiimiş ha arada soruları bizimle de paylaş bari :89: bilinçaltın daha fazla atarlanmadan sen bi atarlan bi avazda bitir şu konuları :KK9: ayyy inş bende :KK8:
 
bende 2 yıl önce senin yaptığını yaptım canım yeni evlenmiştim evde yalnızdım işim gücüm yoktu ama ben ne yaptım paso yattım ne olcaksa sanki :KK53: ama sonra çok pişman oldum da iş işten geçti şimdi cezamı çekiyorum bi nevi :KK53: o yüzden evlimisin falan bilmiyorum ama güzelim benden sana tavsiye ilerde pişman olacağını düşünüyorsan şimdi birazcık sık dişini.. yine uyu gez toz ama ders çalışmayı da ihmal etme madem boşsun en azından günde bir konu bitirsen sınava kadar tekrar etme şansın bile olur hemde bol soru çözebilirsin.. ahanda kendimi orta yaşlı sınıfında hissettiğim an bu an işte :82: neyse işte çalış çalış, çalışmak iiidir candır :KK8: :KK8: :KK8:

kızlar azminize hayran kaldım.ben bu dönem mezun oldum kpss çalışmak istiyorum fakat geç mi kaldım bilmiyorum.Şuan boşluktayım bütün günüm evde boş boş oturararak geçiyor temeliminde fena olmadığını düşünüyorum 6 ay gibi kısa bir sürede ne kadar olur sizce? Ayrıca bu sene sadece öğretmen ataması varmış yani çalışmalar boşa mı gidicek açıkçası kpss hakkında çok fazka bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim...:KK76::26:
 
kızlar azminize hayran kaldım.ben bu dönem mezun oldum kpss çalışmak istiyorum fakat geç mi kaldım bilmiyorum.Şuan boşluktayım bütün günüm evde boş boş oturararak geçiyor temeliminde fena olmadığını düşünüyorum 6 ay gibi kısa bir sürede ne kadar olur sizce? Ayrıca bu sene sadece öğretmen ataması varmış yani çalışmalar boşa mı gidicek açıkçası kpss hakkında çok fazka bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim...:KK76::26:

Bunu nerden öğrendin canım? Az memur alınacağı söylenmiş hatta gerekirse sadece öğretmen alırız demişlerdi zaten ama, kesinleştiğini duymamıştım. :26: Eğer öyleyse boşa çalışıyoruz tabi ki. :KK19:
 
Türkçe 273

Az mı memur alıcaklarmış :KK53: O zmn ben bu kadar kasmayım 2015e hazırlanayım bari ztn bu hızla anca 2015e biter bu konular :KK31:
 
sağol canım çok istiyorumda bebişi bi diyorum stres yapma sakin ol kafana takma hamilemiyim acaba diye .. değilsem üzülüyorum sonra... rahat ol diyorum kendime ama insan sabırsızlanıyor.. allah herkese nasip etsin..

hakkında hayırlısı olsun canım. fazla stres yapma sen yne de hayırlısını dile hep.
 
Anladım canım, inşallah hayırlısı olur. Biz sadece gk-gy ile atandığımız içib 40 soru yetmiyor o netlerle mümkün değil 90 üstüne çıkmam. En düşük puanlı yer diye bir şey yok bizde kadro olmayınca doğuya bile 92 ile atanılıyor. :KK50: Zaten 15-20 kişi anca alınıyor. Derece yapmam lazım anlayacağın. Ne duruma düşürdüler bizi ya, umarım atanmış oluruz seneye. :KK31: Geçmiş olsun bu arada.

teşekkür ederim canım. inş atanırsın daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim. ben illa atanayım diye dua etmiyorum açıkçası hakkımda ne hayırlıysa o olsun diyorum. elbet atanmayı çok istiyorum ama nasip işte.
 
buarada kızlar bugün Karaman ihtiyaç akademiyle görüştüm. 1 ay içinde sanırsam 2 tane tg denemeleri varmış onlara katılacağım. bakalım ilk deneme cumartesi günü.
 
Türkçe 273

Az mı memur alıcaklarmış :KK53: O zmn ben bu kadar kasmayım 2015e hazırlanayım bari ztn bu hızla anca 2015e biter bu konular :KK31:

aynı şeyi düşünüyorum hatta ben bi level atlayıp 2016 mı olsa acaba diyorum :KK9: zaten az alıyolardı daha azını düşünemiyorum yaa :KK5: maşallah bu arada türkçeye abanmışsın da mat hani burcuuuu :KK9:
 
Allah analı babalı büyütsün canım bebeğini. evet internet problemim yok. hem yurtta hem evde sınırsız bağlanabiliyorum. aslında dersaneye gidiyorum ama rahatsızlığımdan dolayı henüz başlayamadım sadece denemelerine girdim ben de evde halledeceğim yani. ben sözel sıkıntısı yaşayan biriyim. gy bölümünde de türkçede sıkıntı yaşıyorum zaten matematikde problem yok. liseden sayısal çıkışlı olduğumdan sanırsam. önerini bekliyorum birde videodan çalışmayı deneyim bakalım.

sağolasın fıstğm cümlemizin bebeğini Rabbim korusun..senn dersaneye gittiğini bilmiyordm o yüzden video öneriym demiştm ama zaten düzenli gidemiyormşsun o halde video anlatmlar senn içn çok yarar sağlıycaktr yani inş faydası dokunur cnm ben tarihten HAKAN DEDEnin videolarını dinleyerek çalıştm çok da faydasını gördm özellikle akılda kalıcı örnekler ve kodlamalarla anlatıyor ona bi göz atabilirsn googleden hakan dede yazdn mı çıkar onun haricinde şuan SACİDE TANRITANIR die bi tarihçi daha keşfettim onun anlatımı da fena değl tekrarlarımı da onu dinleyerek yapıyorm o biraz daha ayrıntıya girmş hakan dede ye göre bu yüzden sen ondan sklabilrsn ilk olarak tavsiyem hakan dede olr bunun dışında PELİN YÜZAL die bi bayan daha var tarihçi onun anlatımını ben pek beğenmedm ama belki senn hoşuna gider cnm sen videolarına bi göz at beğendiğinden takip edersn sana fayda getrceğni düşünürsen.bunlarn dışında anayasa içinde TEKNOFEMin anayasa videolarını izliyorm ordaki hocada akıcı ve anlaşılr bir dilde anlatıyor ona da bi bakabilrsn.coğrafyadan henüz içime sinen bi anlatm bulamadm bu konuda tavsiyeleri bulunan arkadaşlar varsa önerebilecekleri coğrafya video anlatmlar varsa paylaşmlarını beklyrm..ben de liseden TM çıkışlı oldğm içn türkçeden bi video arayışı içine girmedm yani türkçem fena değl kitaba bi göz atsam yeter die düşndm fıstğm bu konuda bi tavsiyem yok malesef:KK25:Allah tan internet var da dersaneye hiç ihtiyacm kalmıyor bu durumda zaten gidemezdm bebiş yüzünden..buarada hastalğn içn de geçmş olsn cnm Allah m şifa versn dikkat et kendine herşeyden önce sağlık..görüşmek üzere iyi çalışmalar...
 
Bunu nerden öğrendin canım? Az memur alınacağı söylenmiş hatta gerekirse sadece öğretmen alırız demişlerdi zaten ama, kesinleştiğini duymamıştım. :26: Eğer öyleyse boşa çalışıyoruz tabi ki. :KK19:

günaydınnn kızlar uyuyomusunz hala:KK45: saat 8 oldu hadi kalkn yeter bukadr uyku ders çalışma zamanı:KK34:mrb andromeda cnm nacizane bir iki tavsiyem olck sana...ben de bi ara duymştm sadece öğretmen alımı söylentilerini ama dedğim gbi sadece söylenti bu kesinleşen bi durm faln yok yani hemn moralini bozma ayrıca söylenen herşeye inansaydk şuan hepimiz atanmştk hersene binlerce memur alımı yapacağz die bir sürü söylenti çıkıyor ama sonuç ne fıssss:KK4:böyle söylentilerle motiveni düşürme kaç aydr emek veryosn birsürü şeyden fedakarlık ediyosn bunlarn bi karşılığı bi ödülü olmalı bu da snv sonucu güzel bir puan alp MEMUR olark atanmak olmalı:KK34:zaten snv yaklaştkça böyle söylentiler daha da artacaktr hiç kulak asma sen elinden gelenn en iyisini yapmaya çalış..suan benm düşündğm tek sey bu elmden geleni yapmak ve keske dememek suan bebğmle geçirceğm esimle geçirceğm güzel zamanlarmdan çalp ders çalışıyorm ve bunun bi tekrarı olmycak bu iş bu sene olck (hayrlısıysa tabiki)atancam ve snv sayfası kapanacak.cnm buarada deneme sonuçlarndan yakınmşsn eğer henüz istedğn sonucu alamıyorsan bu dememk ki henüz konular yerleşmemiş demektr onun içinde konu konu özelliklede yanlş yaptğn konularda test çözmlerine devam et derm.benmde hemen hemen konularm bitti ama deneme çözmlerine geçmedm öncelikle sağlam bi şeklde konular yerleşene kadr soru çözmlerime devam etcm zaten çözmler sonucu çıkan doğru yanlş sayıları denemeye hazr olp olmadğmı göstercektr die düşnyrm yanlşlarm en aza indiği zamn deneme zamanıdr demektr..çenem düştü sabh sabh:KK1:ders çalışmaya başym artk.cnm birde ricam olck TG deneme linklerini bana atabilrmsn zahmet olmazsa:KK30:herkese iyi çalışmalar kolaylıklarrrrrr.....
 
teşekkür ederim canım. inş atanırsın daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim. ben illa atanayım diye dua etmiyorum açıkçası hakkımda ne hayırlıysa o olsun diyorum. elbet atanmayı çok istiyorum ama nasip işte.

Tabi ki önce hayırlısı olsun diyorum ben de, umarım hayırlı olan atanmamdır. Yoksa ne yapacağım bilemiyorum. Özel sektörü çok zorladım olmadı, başka şansım kalmadı memur olmanın dışında. Hayatımı kazanmam gerek anne-baba harçlığıyla nereye kadar. Annem de babam da yıllarca çalıştı bizi okutacaklar diye, okudum okumasına ama iş yok. :KK50:

günaydınnn kızlar uyuyomusunz hala:KK45: saat 8 oldu hadi kalkn yeter bukadr uyku ders çalışma zamanı:KK34:mrb andromeda cnm nacizane bir iki tavsiyem olck sana...ben de bi ara duymştm sadece öğretmen alımı söylentilerini ama dedğim gbi sadece söylenti bu kesinleşen bi durm faln yok yani hemn moralini bozma ayrıca söylenen herşeye inansaydk şuan hepimiz atanmştk hersene binlerce memur alımı yapacağz die bir sürü söylenti çıkıyor ama sonuç ne fıssss:KK4:böyle söylentilerle motiveni düşürme kaç aydr emek veryosn birsürü şeyden fedakarlık ediyosn bunlarn bi karşılığı bi ödülü olmalı bu da snv sonucu güzel bir puan alp MEMUR olark atanmak olmalı:KK34:zaten snv yaklaştkça böyle söylentiler daha da artacaktr hiç kulak asma sen elinden gelenn en iyisini yapmaya çalış..suan benm düşündğm tek sey bu elmden geleni yapmak ve keske dememek suan bebğmle geçirceğm esimle geçirceğm güzel zamanlarmdan çalp ders çalışıyorm ve bunun bi tekrarı olmycak bu iş bu sene olck (hayrlısıysa tabiki)atancam ve snv sayfası kapanacak.cnm buarada deneme sonuçlarndan yakınmşsn eğer henüz istedğn sonucu alamıyorsan bu dememk ki henüz konular yerleşmemiş demektr onun içinde konu konu özelliklede yanlş yaptğn konularda test çözmlerine devam et derm.benmde hemen hemen konularm bitti ama deneme çözmlerine geçmedm öncelikle sağlam bi şeklde konular yerleşene kadr soru çözmlerime devam etcm zaten çözmler sonucu çıkan doğru yanlş sayıları denemeye hazr olp olmadğmı göstercektr die düşnyrm yanlşlarm en aza indiği zamn deneme zamanıdr demektr..çenem düştü sabh sabh:KK1:ders çalışmaya başym artk.cnm birde ricam olck TG deneme linklerini bana atabilrmsn zahmet olmazsa:KK30:herkese iyi çalışmalar kolaylıklarrrrrr.....

Teşekkür ederim tatlım, elimden geleni yapacağım ben yine de. Ama az memur alınacağı söylenti değil, geçen ay bütçe görüşmeleri yapıldı hatırlarsan ve o bütçeden memur alımlarına az kaynak çıktı. Bu da az memur alınacak demek. Umarım öğretmen alacağız diye bizleri harcamazlar çünkü bu sene de olmazsa 2016ya kalıyor biliyorsun.


Kızlar bir site buldum orada tg denemeler sürekli güncelleniyor burada paylaşamıyoruz heralde değil mi? :26:
 
Kızlarr merhaba .. Şu memur alınmayacak meselesini ben de duydum ;ama yetkili birinin ağzından duymadık sonuçta . Ordan burdan haberlere bakacak olsaydık Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıp ölmüştü :KK1: He bir gün gelir olayın gerçekliği kesinleşir (Allah korusun) Yinede 6 ay kaldı çalışmaya devam ederiz .. Sınava son 2 ay kalır memur azaldı alım yapacağız diye çıkarlar ortaya . Üstelik düzgün bir kpss3 puanımız olursa başka yerlere alırken de bu puanı önemsiyorlar. Örneğin pomem ya da müfettişlikle ilgili kurumlar ya da bankalar... Bugün polyanna gibi oldum bir kolumu kesseler olsun bir tane daha var diyeceğim :KK52: Neyse umarım dediklerim çok bilmişlik olarak değil motivasyon olarak yansır seviyorum sizi :81:
 
Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. inş atanırsın daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim. ben illa atanayım diye dua etmiyorum açıkçası hakkımda ne hayırlıysa o olsun diyorum. elbet atanmayı çok istiyorum ama nasip işte.
bende oyle
allahım hakkımda hayırlısını nasıp etsın dıyorum
ıns canım ıns allah emeklerımızı bosa cıkarmaz:KK16:
günaydınnn kızlar uyuyomusunz hala:KK45: saat 8 oldu hadi kalkn yeter bukadr uyku ders çalışma zamanı:KK34:mrb andromeda cnm nacizane bir iki tavsiyem olck sana...ben de bi ara duymştm sadece öğretmen alımı söylentilerini ama dedğim gbi sadece söylenti bu kesinleşen bi durm faln yok yani hemn moralini bozma ayrıca söylenen herşeye inansaydk şuan hepimiz atanmştk hersene binlerce memur alımı yapacağz die bir sürü söylenti çıkıyor ama sonuç ne fıssss:KK4:böyle söylentilerle motiveni düşürme kaç aydr emek veryosn birsürü şeyden fedakarlık ediyosn bunlarn bi karşılığı bi ödülü olmalı bu da snv sonucu güzel bir puan alp MEMUR olark atanmak olmalı:KK34:zaten snv yaklaştkça böyle söylentiler daha da artacaktr hiç kulak asma sen elinden gelenn en iyisini yapmaya çalış..suan benm düşündğm tek sey bu elmden geleni yapmak ve keske dememek suan bebğmle geçirceğm esimle geçirceğm güzel zamanlarmdan çalp ders çalışıyorm ve bunun bi tekrarı olmycak bu iş bu sene olck (hayrlısıysa tabiki)atancam ve snv sayfası kapanacak.cnm buarada deneme sonuçlarndan yakınmşsn eğer henüz istedğn sonucu alamıyorsan bu dememk ki henüz konular yerleşmemiş demektr onun içinde konu konu özelliklede yanlş yaptğn konularda test çözmlerine devam et derm.benmde hemen hemen konularm bitti ama deneme çözmlerine geçmedm öncelikle sağlam bi şeklde konular yerleşene kadr soru çözmlerime devam etcm zaten çözmler sonucu çıkan doğru yanlş sayıları denemeye hazr olp olmadğmı göstercektr die düşnyrm yanlşlarm en aza indiği zamn deneme zamanıdr demektr..çenem düştü sabh sabh:KK1:ders çalışmaya başym artk.cnm birde ricam olck TG deneme linklerini bana atabilrmsn zahmet olmazsa:KK30:herkese iyi çalışmalar kolaylıklarrrrrr.....

Kızlarr merhaba .. Şu memur alınmayacak meselesini ben de duydum ;ama yetkili birinin ağzından duymadık sonuçta . Ordan burdan haberlere bakacak olsaydık Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıp ölmüştü :KK1: He bir gün gelir olayın gerçekliği kesinleşir (Allah korusun) Yinede 6 ay kaldı çalışmaya devam ederiz .. Sınava son 2 ay kalır memur azaldı alım yapacağız diye çıkarlar ortaya . Üstelik düzgün bir kpss3 puanımız olursa başka yerlere alırken de bu puanı önemsiyorlar. Örneğin pomem ya da müfettişlikle ilgili kurumlar ya da bankalar... Bugün polyanna gibi oldum bir kolumu kesseler olsun bir tane daha var diyeceğim :KK52: Neyse umarım dediklerim çok bilmişlik olarak değil motivasyon olarak yansır seviyorum sizi :81:

kızlar bende duymustum onu
hatta tv de acıklama yapmıstı bı bakan
kursa gıdıncede konustuk hocalarla
evet 2014 te az olabılır ama 2015te memur alımının cok olcagını bılıyormusunuz dıyorlar
oyuzden bende artık umutsuz degılım
calısmayıp keske calıssaydım demektense calısıp kazanamazsam eger
kısmetım degılmıs derım
calısalım kısceler cok calısalım:KK9::nazar:
 
gunaydın kızlar
kac gundur gelemıyorum
buara ıyıce zayıfladı ders calısmam
hıc vaktım olmuyor
sımdı hızlıca ev ıslerını bıtırıp tarıh matametık calıscam ınsallah:nazar:
 
kızlar azminize hayran kaldım.ben bu dönem mezun oldum kpss çalışmak istiyorum fakat geç mi kaldım bilmiyorum.Şuan boşluktayım bütün günüm evde boş boş oturararak geçiyor temeliminde fena olmadığını düşünüyorum 6 ay gibi kısa bir sürede ne kadar olur sizce? Ayrıca bu sene sadece öğretmen ataması varmış yani çalışmalar boşa mı gidicek açıkçası kpss hakkında çok fazka bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim...:KK76::26:

canım öyle söylentiler var ama hasretttin yazdığı gibi bu sene olmazsa sonraki sene yine alım olacak yani ümidimizi kesmeyelim bence :KK8: 6 ay kısa bi süre değil hem temelinin fena olmadığını söylüyorsun.. son 1-2 ay abanan ve çok yüksek puan alanlar bile varken bi,z neden almayalım değil mi :KK34: bi yerden başla ki sonra keşke çalışsaydım demeyesin.. en azından vicdanın rahat çalıştım ama olmadı falan dersin (ayyy inş olur, hepimiz yüpyüksek puanlar alırız da :KK76: )benim fikrim böyle işte olduğu kadar olmadığı kader der geçerim ben :KK34:
 
aynı şeyi düşünüyorum hatta ben bi level atlayıp 2016 mı olsa acaba diyorum :KK9: zaten az alıyolardı daha azını düşünemiyorum yaa :KK5: maşallah bu arada türkçeye abanmışsın da mat hani burcuuuu :KK9:
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalın :KK1:

Kızlarr merhaba .. Şu memur alınmayacak meselesini ben de duydum ;ama yetkili birinin ağzından duymadık sonuçta . Ordan burdan haberlere bakacak olsaydık Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıp ölmüştü :KK1: He bir gün gelir olayın gerçekliği kesinleşir (Allah korusun) Yinede 6 ay kaldı çalışmaya devam ederiz .. Sınava son 2 ay kalır memur azaldı alım yapacağız diye çıkarlar ortaya . Üstelik düzgün bir kpss3 puanımız olursa başka yerlere alırken de bu puanı önemsiyorlar. Örneğin pomem ya da müfettişlikle ilgili kurumlar ya da bankalar... Bugün polyanna gibi oldum bir kolumu kesseler olsun bir tane daha var diyeceğim :KK52: Neyse umarım dediklerim çok bilmişlik olarak değil motivasyon olarak yansır seviyorum sizi :81:
Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaa :KK53:
Biz de seni seviyoruz kii :KK16:
 
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalın :KK1:


Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaa :KK53:
Biz de seni seviyoruz kii :KK16:

çocukluyuz diyemi biz böyleyiz kız anlamadım ben de bi konuyu 2-3 güne anca bitiriyom :KK34: neyse kaplumbağa hızı ile de olsa okuyoz biz ya :KK53: takipteyim şekerim :82:
 
Son düzenleme:
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalın :KK1:


Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaa :KK53:
Biz de seni seviyoruz kii :KK16:

Hehe aynen öyle canım benim :KK1: Kaç soru soracaksın merak ediyorum ben matematikten soru sormaya korkuyorum da okadar çoklar ki :KK70:
 
Bunca zamandır sayfayı takip etmeme rağmen bi türlü üye olamamıştım. Kpss çalışma aşkı bi anda üye yaptı :) beni de grubunuza kaydedin istiyorummm :KK3: çalışmaya başlayalı ne kadar oldu tam hatırlamıyorum iş yerinde bunaldığım anlardan biri olsa gerek. Nöbetlerden, yoğunluktan ve az maaştan sıkıldım artık. tarih ve coğrafyayı bitirdim. Tekrar ediyorum konu ve testle. Vatandaşlığa hiç başlayamadım en büyük sıkıntım bu. Matematik ve Türkçe de pek konu çalışmıyorum soru çözüyorum genelde, takıldıkça konu bakıyorum. Soru sayım şimdilik sıfır olsun :KK43: sonra artsın artsın artsın hepimizinki. Ve lütfen bu sefer olsun:KK9:
 
X