- 5 Mayıs 2013
- 1.061
- 1.158
- 36
selam kızlar hastalıktan gözüm açılmadı ki bi türlü çalışayım ,ama bu gün karartıp gözümü osmanlıyı bitiricem artık.
dün gece bi rüya gördüm ki sormayın gülmekten patlarsınız güya kpss sınavı gelmiş çatmış sınav oluyoruz sadece matematik soruları var elimde hemen çözüp veriyorum tabi çözemediklerim de var ama ben kağıdı verdikten sonra sorulara bir daha bakıyorum ki ne göreyim aslında çok kolay beş altı tane soruyu hiç okumamışım bile eyvaaah diyorum aslında yapabilirmişim keşke yapsaymışım diye ahh vahh ediyordum ki uyandım.sorulardan birini gördüm problemdi hem de cevap şıkkını bile gördüm cevabı 8 di:))) uyandım eşime anlattım o da dalgasını geçiyor benle her gün bi tane soru görsen hazirana kadar 2.tekrarı bile yaparsın aldın sen bu sınavı diyo yani vicdanım beni dürtmeye başladı galiba ders çalışmıyorum diye bilinç altım alttan alttan atarlanıyo
ahh kuzum ya önce mide bulantıların falan vardı şimdide başka şeyler çıkıyor ama olsun sen yine de pes etmedin.. inşallah prenses sana kpss hediyesi ile gelir
rüyanda iiimiş ha arada soruları bizimle de paylaş bari :89: bilinçaltın daha fazla atarlanmadan sen bi atarlan bi avazda bitir şu konuları ayyy inş bende