buarada 1 ay tatilim var ve hedefler koydum kendime. femin soru bankası setini aldım eğitim bilimlerinde onu bitireceğim günde 150 soru çözerek biter diye tahmin ediyorum. konu olarak da günde 1 konu bitirip beyaz kalemin soru bankasından da sorularını çözeceğim bu şekilde 1 ay geçirmeyi hedefliyorum. haftada da 1 tane deneme yapacağım. bakalım konular ilerledikçe ne duruma geliyorum. şuan denemelerden 60 puan felan alıyorum hedefim 75 sizce çok mu yüksek hedef koymuşum 1 ay sonrası için. ???
maşallahhbitmiş konuları yazmak süpermiş... gerçi benim listem pek parlak değil ama...
tarih:77 soru
geo:18
türkçeden anlatım bozukluklarına kadar bitti.
matematikte obeb okekteyim.
tarihte osmanlıda kültür ve medeniyetteyim.
geometride üçgenlerdeyim.
vatandaşlıkta Türk anayasa tarihindeyim.
coğrafyada iklim ve bitki örtüsündeyim.
bu arada konu anlatım çalışıyorum şuan soru çözmüyorum. sizce soru çözmeyi nasıl yapmalıyım? her ders için haftada 2 konu bitirme hedefim var. hafta sonları boş genelde. soru çözme işini haftasonuna mı bırakmalıyım? yoksa konu biter bitmez mi soru çözmeliyim? bide başlangıç için kaç soru çözmek gerekir. sabah sabah ne soru sordum he
İyi geceler gençler :)) Sabah Tarihten muharebeler dönemine başladım 2. inönüye geldim ki annem aradı size geleceğiz diye meğer cam silmeye geliyormuş . Doğuma daha var dedim 2 ay sonra yaparız dedim hiiiç dinleyen kimmNeyse akşamda matematikten 60 soru çözdüm eşitsizlikler konusunun kurallarına falan şööyle bir göz gezdirdim .. Benden bu kadar bugünlük az ama aradan temizliği çıkardım :)
Haydiinn haydinn çalışmalarınızı yazın gaza gelelim hep beraberAcayip uykum geldi iyi geceler herkese
Kızlar dershanelerin denemelerine giren veya evde deneme çözen var mı?
Burada yeniyim hiç bilmiyorum sizleri, aranızda rehber öğretmeni olan var mııı? Üniversitede son senem, projeler, ödevler ile uğraşıp duruyorum. Halen kpssye adam gibi çalışmaya başlamadımMalum bir de üniversite finalleriydi falan.. Bir de şimdi başıma alan sınavı çıktı. Ee doğal olarak bende de bir yusuf yusuf hali :18: Benimle aynı durumda olan, alan sınavı haberinin dehşetini yaşayan var mı merak ediyorum.
bunu bende merak ediyorum ya özellikle de ihtiyaç tg denemelerine giren varmıııı?
Burada yeniyim hiç bilmiyorum sizleri, aranızda rehber öğretmeni olan var mııı? Üniversitede son senem, projeler, ödevler ile uğraşıp duruyorum. Halen kpssye adam gibi çalışmaya başlamadımMalum bir de üniversite finalleriydi falan.. Bir de şimdi başıma alan sınavı çıktı. Ee doğal olarak bende de bir yusuf yusuf hali :18: Benimle aynı durumda olan, alan sınavı haberinin dehşetini yaşayan var mı merak ediyorum.
canım bizim okula ihtiyaç akademiyi tanıtmak için geldiler ve geçen yılın tg denemelerinden dağıttılar. ben de yurtta oturdum saat tutarak çözdüm. internetten de puan hesapladım. kendi dersanemizin denemeleri de oldu fakat ihtiyaç bana çok kolay geldi dersaneninkine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?