geçmiş olsun canım
hamilelik zordur bazıların daha zor çeken bilir
hep hastalıkla geçti bende 1 ay önce ağır bir hastalık geçirdim kanamalar diş ağrısı şimdi ara sa
ncılar dizim ağrıyor yatamıyorum adım hasta bacıya döndü
rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ama ateşin çıkmasa korkma ateş düşürücü parolun yan etkisi yok
ben ilaç kullanmadım günlerce öksürdüm şimdi herşey normal gözüküyor
sıcak su kaynatıyorum atkıya pet şişeyle boğazıma sarıyorum sabaha kadar yatıyorum o şekilde sürekli devam ettim ekstra tuzlu su gargara yaptım 4 haftada geçti
kpsss mecburen bıraktım doğumu bekliyorum kalbim sıkışıyor evde yanlızım dışarıya çıkamıyorum hasta olmaktan korkuyorum
dizim ağrıyor yatamıyorum oturamıyorum yani zorunlu kpss den rapor aldım doğumdan sonraya kaldı çalışma
sana şifa versin rabbim ama toplanırsın merak etme ateş çıkmadan bebeğe bir şey olmaz
öksürük bir şey yapmaz sık sık uyanır o koruma altında sıcacık suyun içinde[/QUOT
çok teşekkürler kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinize teşekkürler.
Gogostar sana da geçmiş olsun o diz ağrısı benzeri bende de var yatarken sadece sağa yada sola uzun süreli yatmaktan bacaklarıma çok feci kramplar giriyo ayrıca öksürürken ayakta olursam dizlerimin bütün dermanı gidiyo kırılıyo dizlerim yere düşücem diye korkuyorum.Kısacası hamilelik zor zanaatmış başa gelince biliniyo.Allah bebeklerimizi kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin
Fizikcan bende antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama durumum çok çok kötü doktor da şaşırdı ne yapacağını görünce en hafif antibiyotikten verdi ancak.daha 5 ayı doldurmadığı için başka bişey yapamayız dedi.öksürürken karnıma ağrı giriyordu buda çok tehlikeliymiş kasılmalar yüzünden Allah korusun düşük olabiliyrmuş
hala öksürürken içim dışıma çıkacak gibi oluyor inşallah ilaç işe yarar da çabuk atlatırım çünkü bitkisel şeylerle atlatılacak derecede değil malesef