Selam kızlar,
Kpss b grubu için yds'ye girmemiz gerekiyor mu?
Ben dershaneye sordum gerek yok dediler
internetten araştırdım lisans mezunlarının girmesi gerekir yazıyor çıldırmak üzereyim net bir cevap bulamıyorum
sizin bir bilginiz var mı ?
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Mülakatı da atlattım çok şükür. Çok iyi değildi ama yine de sonucu bekleyeceğim. Sizinle de paylaşırım. :31:
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Mülakatı da atlattım çok şükür. Çok iyi değildi ama yine de sonucu bekleyeceğim. Sizinle de paylaşırım. :31:
Andromedae cim gelmiş hoşgelmiiişsonuç ne olursa olsun inşallah mutlu olacağın bir sonuç olur ahhh sonunda geldin canım ya hadin gari çalışmaya
Gözünaydınnnhangi mülakata girdin ve sonuçlar ne zaman açıklanacak?
geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzucuk? neyse takma kafana dersleri bebişlerimiz iyi olsun da hiç bi şey onlardan önemli değil fıstıım, hastalığı geçince telafi edersin inş..Ztn ağır ilerliyordum bir de dün akşam bebişim hastalandıDün gece hiç uyumadım ateşini düşürmeye çalıştım ders yalan oldu.gitti 2 gün
Ztn ağır ilerliyordum bir de dün akşam bebişim hastalandıDün gece hiç uyumadım ateşini düşürmeye çalıştım ders yalan oldu.gitti 2 gün
Sağol tatlım. Ateşi düştü çok şükür ama o fılfır fılfır bakan gözler nasıl süzülmüş bi görsengeçmiş olsun canım nasıl oldu kuzucuk? neyse takma kafana dersleri bebişlerimiz iyi olsun da hiç bi şey onlardan önemli değil fıstıım, hastalığı geçince telafi edersin inş..
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. kimi duysam hasta valla salgın var. Eşimle benim de boğazımız acımaya başladı sıradaki kurbanlar biziz sanırım :) Arada 3-5 mat. sorusu çözmeye çalışıyorum ama yok ilerleyemiyorum bi türlücanım çok geçmiş olsun biz haftalardır ailecek kırılıyoruz hastalıktan...ufaklık iyi olsunda gene başlarsın çalışmaya... genede vicdanını rahatlatmak için yarım saat olsun bakmaya çalış... ben öyle yaptım.. en azından ders çalışmaktan soğumuyosun..
Ztn ağır ilerliyordum bir de dün akşam bebişim hastalandıDün gece hiç uyumadım ateşini düşürmeye çalıştım ders yalan oldu.gitti 2 gün
sağol canım inş.Çok geçmiş olsun, hemencik iyileşsin bebeğin.
Hayır p3 puanı için yds ye girmene gerek yok. Ancak merkezi atamada da bazı kadrolar için özel şart olarak belli bir seviyede ingilizce şartı oluyor. Yds'den c seviyesinde olmak gibi, bu yüzden girsen fena olmaz.
Amin canım inş. çok sağolçok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. umarım hemencecik iyileşir bebiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?