Artık çok geçAldım :)) Ya test test şeklindedir olsun artık yapcak bişy yok 10 tlydi zaten
Evet canım biraz fazla uzun sürüyor . Ben hakan dede nin videolarını izliyorum genelde yaklaşık 2 saat sürüyor video ;ama ben yazdığım için yaklaşık 3,5 saatte anca bitiyorum konuyu. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmişSeninle aynı yere kadar gelmişiz zaten şunun şurasında 4-5 konu kalmış :119:
peki hangi derste eklme varsa içindekiler kısmının fotosunu çekip atabilir misiniz,?canım 2013 te eklenen konular varsa bence farketmez ama şimdi ne desem yalan olur 2013 kitabının içeriğini bilmiyorum ben..
bende 2012 vardı ve eksik konular olduğu için bide önceden bazı yerlere çalışıp karaladığım için yenisini aldım şimdi gayet memnunum..
Kızçeler yardımmmm bu ifade toplayınca ne oluyor ?Eki Görüntüle 900767 . 2 tane kök 3 olan sıradan bahsediyorum kökleri toplayınca kök 6 etmez mi?
peki hangi derste eklme varsa içindekiler kısmının fotosunu çekip atabilir misiniz,?
ne güzel konular bitsin diye uğraşıyorum bende... tekrar başladım dedim bildiklerimi bari unutmayım. ben ders ders çalışıyorum sadece türkçe dersi bitti ..türkçede de ses bilgisine çalışmadım.. o kaldı bi tek.. arada sözelden çok sıkılırsam mat. çalışıyorum mattantan 5 konu bitti.. bu gidişle ben 2015 deki sınava girerim heralde..
Dün akşam aştım kendimi türkçeden 200 soru
Keşke aynı performansı matematikte de gösterebilsem
Kızlr haziran da gircem sınava kitaplarım daha gelmedi bu hafta gelecek . Sizce ben çok mu geç kaldım 70 falan yapamam mı
bu hafta dinlendin sayıp önümüzdeki hafta başla canım tekrar çalışmayaselam kızlar ben aöf den sonra tekrar başlayamadım sizin açıköğretim sınavlarınız nasıl geçiyor
yaparsın canım tabiki geç değil son ay hazırlanıp yüksek puan alanlar bile var eski sayfaları okursan faydası olurKızlr haziran da gircem sınava kitaplarım daha gelmedi bu hafta gelecek . Sizce ben çok mu geç kaldım 70 falan yapamam mı
Yetişirsin canım ben de daha yeni başladım ev,çocuk derken anca başlayabildim gündüzleri çalışamıyorum ztn bitek geceleri çalışabiliyorum. Sen de kitaplar gelir gelmez hemen başlarsınKızlr haziran da gircem sınava kitaplarım daha gelmedi bu hafta gelecek . Sizce ben çok mu geç kaldım 70 falan yapamam mı
İnş. canım mat.te desteğinize ihtiyacım var ama biliyorsunDiğer derslerde de aynı performansı bekliyorum canım
Tabiki de yaparsın 70 canım :) yorumları oku bence. Yeni çalışmaya başlayacak arkadaşlarımız çok var. Hoş biz de farklı değiliz. Aöf, okul, evli, çocuklu, tez bilmem ne derken ara verdik çalışmalarımıza. Kitaplar gelir gelmez başla yetişirsin :)
yaparsın canım tabiki geç değil son ay hazırlanıp yüksek puan alanlar bile var eski sayfaları okursan faydası olur
Yetişirsin canım ben de daha yeni başladım ev,çocuk derken anca başlayabildim gündüzleri çalışamıyorum ztn bitek geceleri çalışabiliyorum. Sen de kitaplar gelir gelmez hemen başlarsın
canım soruyu doğru çömüşsün nereyi soruyorsun anlamadım...
iki köklü ifade toplanırken kök içindeki sayılar aynı ise kökün çarpım durumunda olduğu sayılar toplanır/çıkarılır..
(-kök3-kök3)= -2kök3 tür yani kök6 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?