2014 KPSS Evde Çalışanlar Kulübü

İslamiyet Öncesi Türk Tarihini içim sıkıla sıkıla bayıla bayıla bitirdim nihayet Şimdi sorularını çözmeye gidiyorum Bu arada ben not çıkararak çalıştığım için azcık uzun sürüyor;ama tekrar yaparken ordan çalışacağım :)
 
Son düzenleme:
slmmmm kızlarrr bende geldimmm bende evde çalışıcam inş çalışabilirsem tabi biraz hızlı başladım ama bu sıralar pek hevesim yokhem çalışıyorum sonra eve gidincede çalışmak canım istemiyo gaz verin bana kızlarrr
 
herkese merhaba.
bende kpss mağdurlarındanım 2014 te kaçıncı girişim olacak onu bile hatırlamıyorum bu güne kadar en fazla 75 aldım 4 yıllık iktisat mezunuyum.bu sene iş hayatını da bıraktım bebiş geliyor.hazır evdeyken çalışıp hayatımın sınavını kazanmak istiyrum.ders programı isteyenler var ben çok araştırdım 2012 de kendime özel bir tane yapmıştım ama geçen yıl sinirlenip silmişim.internetten buldum ben dün başladım coğrafya ile.konuları gün gün bölmüşler programa göre 16 haftada yani 10 şubatta tüm konular bitirip tekrar ve denemelere başlicam.ben dün şu şekilde çalıştım :

-innternetten önce coğrafyanın ilk konusunun videosunu izledim
-sonra elimde ihtiyaçın konu anlatımı vardı birde oradan okuyup özet çıkarttım
-en son konu sonu testlerini çözdüm ayrıca yargının konu anlatımlı kaynağı da var oradan da soru çözdüm
bu şekilde çalışmayı planlıyorum arkadaşlar kazanmaktan başka yolumuz yok ya biz kpss yi alıcaz ya kpss bizi :)) bu iş ancak azimle olur bırakın ütüyü bulaşığı herkes ders başına ders bitince yapacaz bütün işleri.

sizlere kendimi nasıl motive ettiğimi de anlatayım aynanın karşısına geçip kızgın bir şekilde kendimle konuştum.önce anlamak istemedi kendim ama sonra bana hak verdi artık özel sektörün zorluklarını çekmeyeceğimi bebeğimin geleceği için dişimi sıkmam gerektiğini çok sert bi şekilde anlattım aynadaki kendime işe yaradı arkadaşlar :)
 
Son düzenleme:
birde kendime ders programı yaptım

pazartesi :matematik (eşim sayısalcı olduğu için ondan yardım alacağım)
salı:coğrafya
çarşamba :matematik
perşembe:tarih
cuma:türkçe
c.tesi: vatandaşlık
pazar:geometri
 
bendeki programı da paylaşmak isterim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum nasıl yükleyeceğim buraya
 
Bende nasıl calısacagıma karar veremedım. paylasırsan sevınırım canım tesekkürler

Tabi ki. Ben şöyle bir program yaptım kendime. Her gün bir ünite bitecek, uzun olan üniteleri ikiye böldüm. Her konu bittiğinde, konu sonu soruları hariç soru bankasından ilgili testler çözülecek. Ben uzman kariyerin soru bankası setini aldım onu çözüyorum.

13 gün Tarih (Kitapta 12 ünite var, Osmanlı Kültür Medeniyeti ve Kurtuluş savaşı konularını iki güne böldüm. Son iki ünite kısa olduğu için aynı gün çalıştım)
8 gün Vatandaşlık
14 gün Coğrafya
Böylece toplamda 35 günde genel kültür konuları ve soru bankaları bitmiş oluyor. Her gün çalışamama durumunu da hesaba katarak 2 aylık bir süre tanıdım kendime.
Ben matematik ve Türkçe için sadece soru çözüyorum. Her gün ikişer test bitirecek şekilde çözüyorum onu da bazen aksatabiliyorum tabi.
Coğrafya da bittikten sonra, videolarını izleyip başka bir soru bankası çözeceğim. Sonra konu tekrarı. En son aylar da bol bol deneme.
 
selam arkadaşlar ben her dersten calışıyorum.
tarih için kesinlikle tek bir set kullanmayın farklı farklıı kaynaklardan yararlanıın ben en cok beyaz kalemden memnun kaldım.
coğrafya için bende dilsiz harita kullanıyorum bi kaçtane edindim ovalar dağlar vs. hepsi için ayrı harita kullanıcam.
vatandaşlıktan korkuorumm işin acıkcasıı daha yeni basladım ona
matematkten konu calşmıyorum soru cözüyorum sadece.
bakalım ne olacakk konuda calıştığımm için cok soru cözemiorumm ama hergün tekrar yapmak cok verimli oluyooo
 
konuları yazmamışımm
tarihten ilk 3 ünitemi bitirdim kaldı 10 ünite
coğrafyadan yavas ilerliorumm 3,ünitedeyimm
vatandaslık yeni basladımm terimler kafamı cok karıştırdıı:S daha cok tekrarr sart
matemaTK ve türkceden rastgele konu cözüyorum.
beyaz kalem ihtiyaç ve uzman kariyer var bende bide dershane kitabı var gnel kültür derslerini hepsinden okuyorum cünkü cok farklı bilgiler olabiliyoo.
yılbasına kadar bunları bitirmek istiyorum cünkü daha eğitim bilimleri ve alan sınavına göz atıcamm
fen edebiyt biyoloji mezunuyumm formasyonumu sonradan aldım bu yıl çifte şansım olacakk umarım 1, bölümden atanırım biyolog olarakk ama kısmett bakalımm herkese basarılarr
 
ben bilgisayar prog. mezunuyum önlisans tan giricem

ikizlerim var valla zor olcak bnm için ama elimden geleni yapcam.
gometriden başladım matematik ve türç e devam etcem bunları ilk önce bitirip sadece soru çözerek devam edecem.tarih coğrafya anayasa ya ise daha çok ağırlık verecem tarihim çok kötü bakalım herkes için hayırlısı olsun diyelim
 
slm kızlar :) yatmadan önce bi bakayım neler yapmışsınız dedim maaşallah çalışmaya başlayanlar konu bitirenler var aranızda :) valla imrendim ve biraz da vicdan azabı duydum ben halaa başlayamadım bugün misafirlerim vardı.. ve oğlum da sürekli mızmızlanmaya başladı sanırım diş çıkartıyor inşallah yarın bi ucundan tutacağım bu işin :) andROMEdae senin yöntem tam benlik önceki çalışmamda da aynı şekilde çalışmıştım sanırım yine aynı şekilde olacak ders ders ve her gün 1 ünite.. ama not alarak çalıştığım için epey uzun sürüyor.. bi de eşimden destek alsam çok süper olacak ya neyse :) sayenizde daha da azimlendim :)
 

Canım paylastıgın ıcın tesekkur ederım bu program bekar ve calısmayan bır hanımefendıye aıt olsa gerek
Evlı cocuklu calısan bırı ıcın tavsıyen nedır
PEkı bana su konu hakkında bılgı verebılır mısın.. Ders ders mı bıtıreytım konuları yoksa bugun du dersın su konusu yarın dıger dersın su konusu seklındemı. ben bu kez ders ders gıdıyorum ama umarım basarılı olurum..
İhtiyacın setını aldım yenı. Fakat oncekı senelerden dersane hocamdan bırının mat defterını fotokopı cekmıstım ona dondum sımdı cok guzel tüyolar var.. onlardan yararlanıcam ınsallah..
 

Evet aynen öyle, KPSS'den başka bir uğraşım olmadığı için şu andan bu programı uygulayabiliyorum ben. Ben ders ders çalışmayı daha çok seviyorum, bugün tarih yarın coğrafya yaparsam sanki kafam karışacakmış gibi geliyor. Özellikle tarih kronolojik gittiği için peş peşe çalışınca olaylar arasında daha rahat bağlantı kuruyorum. Evli,çocuklu ve çalışan biri için hafta sonu ve geceler hayat kurtarıyor sanırım. Ev işi falan da var tabi değil mi? Hangi saatler ve günler boş olabiliyorsun bence onları bir yaz da ona göre bir program yapalım.
 

Artık yavaş yavaş başlamak gerek, çünkü araya hesapta olmayan aksaklıklar girebiliyor. Programıma göre şimdiye coğrafyayı bitirmiş olmam gerekiyordu mesela ama ben 1 hafta hiç bir şey yapamadım, kayıp zamanım oldu. Bunlar da hesaba katılırsa artık başlanması gerek. Sonra yetişmedi sıkıntısı olmasın.
 
Herkese merhabalar Matematiğimi ne yapacağım bilmiyorum artık ezberlemeyi düşünüyorum soru kalıplarını Matametik yapmadan puanım yetecek olsa bırakır diğer dersleri fullemeye çalışırdım neyse moralinizi bozmayım ben ufaktan gidiyorum matematikten video izleyeceğim herkese kolay gelsin
 


sanada kolay gelsin bende matematiği yapamayanlaranım soru kalıbı ezberleyeceğim bende komik ama 10 net benim için üstün başarı ne yapalım biri diğerini tamamlıyor matematik yapan tarih ve Türkçede çuvallıyor böylece ülke olarak eşit sayılırız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…