Her güne belli soru sayısı koyup hepimiz çözüp sonra raporu versek çok mu kısıtlamış oluruz herkesi acaba yani ben 10 çözerken bir başkası 20 çözebilir sonuçta :26: Aslında fazla çözende +.. olarak yazabilir ne bileyim sadece öneri canımmm
merhaba kızlar,bende evde çalışıcam inşallah daha başlamadım sayılırsize birkaç sorum olacak,modüler setmi aldınız yoksa ayrı ayrımı,soru bankası nerden hangisini aldınız.ihtiyaç yayınlarnın setini alsam doğru bi karar vermiş olurmuyum :26:
daha önce hiç kpss girmedim,31 yaşında iki çocuk annesi ev hanımıyım,herkese başarılar dilerim
Merhabalar :) Ben pegemin setini aldım .Matematik problemim olduğu için soru örnekleri fazla ve güzel anlatıyor diye duymuştum şimdi ondan çalışıyorum matematik konusunda memnunum ;ama tarihten daha ayrıntılı kitaplara denk gelmişliğim vardır. Belkide o kadar ayrıntı iyi değildir ama insanın aklı kalıyor işte acaba yarım mı öğrendim diye
Elinde bir çalışma programı olup benımle paylasmak ısteyen varmı :13:
hayırlı sabahlar bayanlar
ben ihtiyaç ve yargı yayınlarından çalışıyorum soru bankam murat beğendiğim yargı ve ihtiyacın modüller seti ben sevdim memnunum
şu anda konu anlatımı çalışıyorum
programıma gelirse ben saat dakika programı yapamıyorum mutlaka bir işim çıkıyor akşam yatmadan önce planımı yapıyorrum yarın şu üniteyi bitireceğim diye gündüz onun konusunu çalışıyor akşam olmadan test çözüyorum akşam oğlumla ilgilnniyorum yatmadan önce konu analatımını göz geçirsem iyi olur ama maalesef zman kalmıyor yeterlimi değil canım sıkılırsa ev işi yapıyorum
böyle işte
Hayırlı sabahlar canım. :13: Benim evde yapacak başka bir işim olmadığı halde ben de saatli çalışamıyorum. Belli bir saat içinde çalışma düşüncesi beni boğuyor. O yüzden bugün şu konu bitecek diye şartlandırıyorum kendimi, bazen sabah bazen akşam çalışıyorum. Ne zaman canım isterse. Maşallah evin işleriyle, oğlunla çalışmaya fırsat bulabiliyorsan, bu işi halledersin zaten.
merhaba arkadaşlar bende bu yıl kpssye evde hazırlananlardanım...fakat daha çalışıcak kaynak almadım internette bir sürü kaynak var aranızda çalıştığı kitaptan memnun olanlar varsa yardım etmek amaçlı paylaşabilir mi??
Aynen canım çok iyi olur birbirimizi ders çalışmaya teşvik edelimTatlım sen canını sıkma, ben önemli gördüğüm noktaları, ayrıntıları burada paylaşacağım. Sizler de yazarsanız birbirimizin eksiklerini tamamlarız.
merhaba arkadaşlar bende bu yıl kpssye evde hazırlananlardanım...fakat daha çalışıcak kaynak almadım internette bir sürü kaynak var aranızda çalıştığı kitaptan memnun olanlar varsa yardım etmek amaçlı paylaşabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?