selam arkadaşlar bende ilk defa bu sene kpss ye giricem kendimi denemek ve yaşadığım yerde uygun memurluk olursa girmek için.
ben işletme mezunuyum.
ve kpss hakkında pek bilgim yok.
mesela ben ingilizce sınavına girmek zorundaymışım girmezsem ne olur? girersem en az kaç puan almam gerek?
Plan yaptığmi ve videolardan çalıştığımi söylemeyi unutmuşum canım neredeyse birebir ayni şekilde çalışıyoruz ayni puani da alalım o zamancimcime_89' la aynı yoldayız :) bende aynı yöntemi uyguluyorum, her gün bir dersten bir konu bitirip, o konunun videosunu izliyorum ve elimdeki kaynakların hepsinden o konunun testlerini çözüyorum. matematik her gün var benim programda. ben en başta bir program yaptım günü gününe hangi ders hangi konu ,ne zaman bitecek hepsi belli, programın olunca ondan dışarı cıkmıyorsun, bir çalısma düzeni oluyor, disiplin şart cancağızım en azından benim için
Girebilirsin tabi ki de a grubunaeee işletme bölümü mezunları a grubundan girmiyor mu:44::44::44:
selam arkadaşlar bende ilk defa bu sene kpss ye giricem kendimi denemek ve yaşadığım yerde uygun memurluk olursa girmek için.
ben işletme mezunuyum.
ve kpss hakkında pek bilgim yok.
mesela ben ingilizce sınavına girmek zorundaymışım girmezsem ne olur? girersem en az kaç puan almam gerek?
cimcime_89' la aynı yoldayız :) bende aynı yöntemi uyguluyorum, her gün bir dersten bir konu bitirip, o konunun videosunu izliyorum ve elimdeki kaynakların hepsinden o konunun testlerini çözüyorum. matematik her gün var benim programda. ben en başta bir program yaptım günü gününe hangi ders hangi konu ,ne zaman bitecek hepsi belli, programın olunca ondan dışarı cıkmıyorsun, bir çalısma düzeni oluyor, disiplin şart cancağızım en azından benim için
Bu nedir arkadaş yaa bırakıyorum ben KPSS çalışmayı. 3. atama bu hala 97ler havada uçuşuyor. Çalışsam ne olacak 100 almadan atanamıyoruz zaten. Atanan bir daha bir daha tercih yapıyor. Bir doymadılar.
bölümün ne canım puanlar hiç düşmemiş:26::26:
Kimya mühendisliği. Ne desem bilemiyorum artık. Elalem 40la diyanete atansın... Tövbe tövbe... Neyse susuyorum.
genel alımlar daha düşük adalet yok işte çok düşük puanla memur olanlar çok maalesef....
85 benim puanım. Hayır zaten atanmayı beklemiyordum bu puanla ama bu kadar da yüksek taban puanlar da beklemiyordum. Düşer diye beklerken daha da arttı resmen.
85 le lise olduğunuz için mi atanamıyorsunuz çünkü bizim bölümden bilg.proğramcılığındanda en az 85 almak gerekiyor önlisandan liseden ne kadar alırsan al zor oluyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?