- 21 Şubat 2011
- 861
- 595
- 323
Plan yaptığmi ve videolardan çalıştığımi söylemeyi unutmuşum canım neredeyse birebir ayni şekilde çalışıyoruz ayni puani da alalım o zaman
desene doğru yoldayız :13: ay hadi inşallah şöyle yüksek puanlar alalım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plan yaptığmi ve videolardan çalıştığımi söylemeyi unutmuşum canım neredeyse birebir ayni şekilde çalışıyoruz ayni puani da alalım o zaman
Canım çok güzel anlatmışsın proğramını teşekkür ederim peki o gün bi aksilik çıkınca proğramını bitiremiyorsan ne oluyor bide hangi ders hangi konu ne zaman bitecek demişsin günde her dersten kaç konu koyuyorsun?
4001 bile düşmemiş hadi kendi bölümümüzden yazmayalım desek. 100le atanan var ya var mı ötesi. Seneye ne olacak halimiz bakalım. Allah yardımcımız olsun.
desene doğru yoldayız :13: ay hadi inşallah şöyle yüksek puanlar alalım da
senin bölümün neydi?insanın çok canı sıkılıyor seni çok iyi anlıyorum, burda canla başla motive olmaya calısıyoruz, kitaplar içinde boguluyoruz, alımlar az puanlar havada ucusuyor, her sene kitleler halinde işsizler ordusu büyüyor, ben 2012 de girdim 4 ay hazırlanarak olmadı..kapattım bu defteri dedim, gecen yıl hazırlanmadım, ama özelde çalışmak cok zor bu yıl yine aynı stres, yas olmuş 25.. yine de umudumuzu yitirmemeye calısıyoruz bunca olumsuzluga inat. zor be canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, yolumuzu acık etsin..
senin bölümün neydi?
Merhaba, KPSS'de farklı katsayılarla hesaplanan bir sürü puan türü var. B kadro olarak bildiğimiz merkezi atamada KPSSP3 puanını kullanıyoruz ve bu puan çift yıllarda girilen bir sınavdan (2012,2014 vs) alınmış olması gerekiyor. A kadro için ise tek çift yıl fark etmiyor. A kadrolara yani uzmanlık,müfettişlik, denetmenlik gibi kadrolara girişte İşletme veya bu kadrolara alınan diğer lisans mezunları için çeşitli puan türleri kullanılıyor. Bu puan türlerinden bazıları ingilizce katsayısı içeriyor ve eğer siz bu puanınızın hesaplanmasını istiyorsanız sınav öncesi bahar dönemi YDS sınavına girmiş olmanız gerekiyor. Bu puan türleri SADECE bu şartla hesaplanıyor. Bunun haricinde kurumun ayrıca istediği dil puanları olabiliyor en az B seviyesinde en az C seviyesinde gibi. Bunlar için son 5 yılın dil puanı geçerli olmakla birlikte bazen kurum kendisi son 2 yılla da sınır koyabiliyor. Bu şart için YDS,Ielst,Toefl sınavlarından birine girmiş olabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten puan türlerine ulaşabilirsiniz.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69077/h/kpss-tablo-2-puan-turleri.pdf
teşekkür ederim arkadaşım çok güzel anlatmışsın.
inşallah atanırsın bu sene....
Iktisat canım bizden de az alıyorlar ama sizinkilere göre bi nebze iyi kaç puanla atanıyorsunuz?senin bölümün ne canım
Iktisat canım bizden de az alıyorlar ama sizinkilere göre bi nebze iyi kaç puanla atanıyorsunuz?
79la kapattı canım kasım atamasını
HAYDEE... Buyrun cenaze namazına.... gız sen böyle dirsen biz nedeceğiz....Bu nedir arkadaş yaa bırakıyorum ben KPSS çalışmayı. 3. atama bu hala 97ler havada uçuşuyor. Çalışsam ne olacak 100 almadan atanamıyoruz zaten. Atanan bir daha bir daha tercih yapıyor. Bir doymadılar.